Gerçekten yardım isteyenlerin değil de, saçma sapan sorular soranların soruları göz önünde.
Sevgilim bana baktı sevgili olmamız sakıncalı mıdır jsjsjsjs kahkaha tufanı

Belinay İsminin Anlamı Belinay isminin anlamı, ayın göl yüzeyine yansıması olarak tanımlanır. Bu açıdan Belinay ismi Dolunay ismi ile hemen hemen aynı anlama gelir. Türkçe kökenli bebek isimlerinden biri olan Belinay aynı zamanda peygamber çiçeği olarak da bilinir.
Bence koymakta da bir sıkıntı yok.
belinay ; ayın göl üstünde ki yansıması demek , dolunay la ayni anlama bile geliyor hatta. Bu isimde bir sakınca yok hatta bence çok güzel her şeyi her adı bir kıyamet senaryosuna çevirmesinlar artik korku saçan ay demek değil belinay. Böyle huzurlu bir görüntü nasıl korku sacabilir allah aşkına.
Rica ederim. 😊
Neden şaşırdın ki 😅
Anladım
Yani beni soğuk biri olarak tanımlarlar, ama yakından tanıyan sempatik buluyor
O yönümü göstereyim o zaman 😊
Bir Erkek olarak konuya baktığımda Belinay isminin kulağa hoş gelmesi.. anlamı da korku saçan ay hariç peygamber çiçeği ise bence sakınca yok koyulabilir
Tamamen hatadır. O ismi kullanacak o çocuk ilerde belinay ne ya 🤮
Neden?
Dungun bjr idim koyun. cbasik yetismesin çocuk
Düzgün *
Uykulu uykulu yazım hatalari 😅.
Şimdi bak. Söyle düşün ben 1 gün bu ismi koyup geciceksin. O çocuk bu ismi ömür boyu kullanacak ortamlarda dalga konusu olabilir bı isim. Ben şahsen duysan. O ne lan derim 😂. Kendimden biliyorum yani.
Balina derler diye mi 😄
Benim ismim de Belinay, benimle deliloy deliloy destane diye dalga geçiyorlar
Tam olarak o yüzden çocuk basık yetismesin diye daha düzgün bir isim koymak herzaman psikolojik sağlık için iyi olacaktır 7 yaşında 2 kere o çocukla dalga geçilse o çocuk tamamen kendini dışarı kapatıp insanlara karşı hep bı önyargı oluşturur kendi içerisinde ve psikolojisinde kesinlikle oluşacak iki sorun. 1 ya panik atak/sinir hastasi oluşacaktır. 2 depresif bir çocukluk geçirerek intihara meyilli bir genç olacsktir. Çok uzun oldu kusura bakma 😅😅
Cevap
3Cevap
Anlamina bir sey diyemem ama fonetik olarak kulaga hos gelmiyor bana gore daha guzel isimler konulabilir
Gayet de uygun bir isim, herşeyi de dine yormamak lazım
Yardımcı olabilmeyi dilerdim ama net bir bilgim yok
Evet güzel isim ben diye düşünmedim acaba aklımıza gelmedi
Keske isimlerini kendileri secse🙏
Hayır, yok. 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar