Arkadaşlar ben polikistik over hastası ve 15 aylık evliyim ve çocuğumuz olmadı şimdiye kadar, 7 ay önce doktora gitmiştim ve bana zor çocuk sahibi olman dedi ben de psikolojik olarak kötü oldum ve jinekoloğa gitmeyi bıraktım. Evliliğimizin başından beri hiç korunmadık buna rağmen olmadı, artık iyiden iyiye bebek sahibi olmak istiyorum bunun için başka ve iyi bilinen bir jinekolağa gidicem ama kendi başıma mı eşimle mi gitmeliyim? Tatilleri pazar günü, bu durumda tek başıma gitmem yeterli mi yoksa o da kontrol için benimle gelmeli mi?
Cevabın nedir?
Eşinle gitmelisin. Sizin hayatınız ortak. Bir sorun varsa ikinizin de haberi olmalı. Polikistik over sendromu evet, hamileliğe engel olabiliyor. Ancak o alanda uzman bie jinekolog bulsanız belki bir şansınız olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yıleskişehir acıbademde özlem hanım var ona gitmeyi düşünüyorum o da gelicek benimle öyle karar verdik akşama doğru görüşünüz için teşekkürler :)
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinle gitmelisin cünkü polikistik over tanıdığım cok kadın var ve cocukları oldu yani eş de cpk önemli tedavi
Sürecinde mutlaka onla git üsttelik ki ilk deneyimin iyi geçmemiş yanında destekçin olur en azımdan10 Yorumla
Çocuk & Ebeveyn konusunda 669 cevap paylaştı. Çok iyi doktor tanıyorum ona git eşinle veya yalnız. Hangi ildesin.
06 Yorumla
Soran+1 yıleskişehirdeyim
Soran+1 yılacıbademdeki özlem hanımdan herkes memnun kalmış ona gitmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılİstanbula kadar adı gittiyse iyi demektir şimdi daha da umutlandım umarım o bize çare olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden tüp bebek yapmıyor sunuz Ozaman normal olmuyor sa
188 Yorumla
Soran+1 yılya işte ilk gittiğim doktor sadece zor hamile kalırsın sen dedi elime ultrasonu verdi yolladı ne süreç ne tedaviyle ilgili hiçbir şey söylemedi ben de tabii ki çocuğum olamayacak diye ağladım durdum sonra boş vermeye karar verdik ve bir daha doktora gitmedim şimdiki doktora gideceğim işte artık o ne derse yapacağız yani ben illa normal olsun tüp bebek olmasın demiyorum sadece ilk muayeneye eşimle mi yoksa kendim mi gitsem daha iyi olur onu bilemedim
Cevap sahibi+1 yılGenelde erkekler gitmez bahane edebilir. Ama senin gibi bir bayan vardı burada tanışıp konuşmuş tüm kocası çok düşüncesiz mis 2yillik evliliklerinde çocuğu olmuyor Muş. Doktora gittiler başka başka enson tedavi olup hamile olduğunu söylemişti. Yani eşine soylebilirsin. Sorun onda mi sendemi kesin birşey var mı ortada bilmem ama. Stres yapma. Bence.. çözüm için çabala derim
Soran+1 yılo evlenmeden önce muayene olmuş ve sağlıklı olduğu söylenmiş ben de ki bu hastalıkta doğuştan ve hormonla alakalı bu yüzden tedavi görmem gerek, eşimde düşüncesiz değil ama tatil için biraz uğraşması gerek ve zaten ben muayene oldum sen tek gitsen de olur dedi ben de bir yandan beraber gitmek istiyorum ama bir yandan zorlamak da istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni ama bu evlenmeden önce oluyor. Sonra olmuyor. Birçok neden olabilir. Sende bazı sorunlar olabilir. Tedavisi varsa olursun ihmal etme. Sen tek gitmek istemiyorsan eşini söyle.. sonuç tatil senden önemli olamaz. sağlık senden önemli olamaz bence. Seni biraz daha öncelikli kılması lazım
Soran+1 yılhaklısın zaten başından beri bebeğimizin olmasını o benden bile çok istiyordu şimdi benimle gelmek onun için sorun olmamalı
Cevap sahibi+1 yılBenim için bırak çocuk sahibi olmak evlenmek bile kısmet olmadı olmayacak.. bende hayatta sadece sevdiğim kadından bir kızım olsun diye hayallerim vardı... Her erkek sevdiği kadından çocuk ister.. bunun için bir zahmet sevgisini göstersin.. sen derdini söyle ona. yaninda olmasını istediğini söyle.
Soran+1 yılöyle söyleyeceğim. Sen de neden hemen karalar bağladın ki sen de evlenirsin ve bir çocuğun olur inşallah kısmetin nereden ne zaman geleceği belli olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBenim hayatımı bir tanesi mahfetti.. hayatımda bir kişi sevdim.. ayrıldım ondan sonrası yok oda yok.. benim için evlilik bile hayal değil. Onla nisanlandim. İnan onunda hem psikolojik hem cinsel sorunları vardı. Mesafe vardı farklı şehirlerde ben buna rağmen hepsinde yanında oldum.. ama olmadı.. hani fazla sevdim. Büyük kaybettim. Seni böyle üzgün görünce. Ondan dedim yanında olabilir.. yeterli sen derdini söyle. Oda bir zahmet bahaneler değil. Sevgisini ilgisini göstersin.
Soran+1 yılbenim eşimde benimle evlenmeden önce yaşamış benzer bir durumu lisede tanışmışlar ve çok sevmiş o zamanlar 5 yıl çıkmışlar nişanlanmışlar falan sonra ayrılmışlar, eşim onun ardından bir yıl toparlanamamış ama yıllar sonra karşısına ben çıktım evlendik ve şimdi de çocuk düşünüyoruz her şey kısmet işte. Eşimde ilgili ve sevgili biri ve bahane üretmek için değil de yazın işleri yoğun olduğu için hafta içleri izin alması zor oluyor sen vakit kaybetmeden tek başına git dedi ama ben yalnız gitmek istemiyorum ondan burada bir sorayım dedim
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Herşey kısmet ama benim ilk ilişkim degildi. lisede benimde oldu. onun yüzünden sakat kaldim. 5yilda kendimi biraz toparladım. Sonra daha büyük darbe.. 5yildirda hayatımda biraz sevgiliyi. Arkadaş bile bırakmadım. Bende durumunu anladım konuşarak gelmesini istiyorsan. Sorunu cozebilirsin. Sağlık sorununa iş bile karışamaz pek. Neyse ben fazla meşgul etmeyim. Ama dilerim hayırlısı ile çocuğun olur.. benim tek istediğim. Bir kızım adı da Eylül olsun du bu hayat bunu vermedi. Belki de benim için hayırlısı yanlizlik
Soran+1 yılumarım karşına biri çıkar çok seversin ve ondan da eylül adında bir kızın olur asıl ben vaktini aldığım için özür görüşün için de teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRicaederim. Valla sevdiğim insanlar yüzünden sağlığımdan. Ailemden oldum.. sanırım bir canım kaldı bir kadını seviyorum.. dileğin inşallah birgün gerçek olur.. 🌹🙂🍫🍫dilerim senin gibi anlayışlı biri olur. Kötü günümde yanımda olur.. çünkü ben en sevdiğim insan gitti.7sene sonra benim arkadaşımla evlendi.. . Eski nişanlım. Benden sonra 2ay içinde evlendi 2sene sonra boşandım. Beni böyle kabul et seni seviyorum dedi. Ya ben sevmeyi bilmeyen salağım. ya da onlar ve onlar gibiler çok fazla. Bilmiyorum kalben tükendim
Soran+1 yıliyi niyetini fazla kullanmışlar gibi geldi bana umarım hayırlısı olur her şey senin için ve doğru kişiyi bulursun
Cevap sahibi+1 yılSen bana sadece sağlık dile bence. Başka birşey istemiyorum. Senin. Kalbin daima huzurlu ve mutlu olsun.🍫🙂
Soran+1 yılseninde öyle sağlıklı mutlu huzurlu bir hayatın olsun dilerim :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😊 benim bu hayatta sevgim iki şey var.. biri deniz.. mavi ve sınırsız yüzmek açılmak.. diğeri hız li araç kullanmak🙂 aşk bunlar bence😳😂
Soran+1 yılaşklarınla vakit geçirirken dikkatli ol ama :D sonra allah korusun başına bir şey falan gelir
Cevap sahibi+1 yılValla 2kirik. 3cikik. İdare ediyorum.. Denizde şöyle bir sıkıntım var gemilerle kavga ediyorum bazen. Benim yüzüğüm yerde yüzüyor lar😂😂
Cevap sahibi+1 yılDikkat ederim uyarı için çok teşekkür 😊😊
Soran+1 yılsen onların yüzdüğü yerde düzüyor olmayasın? :D Bilmiş gibi konuşmak istemem ama yaşlılıkta kötü olur o kırık çıkıklar :)
Cevap sahibi+1 yılSol ayağım eklem yerinde kırık.2011de. acısını 8yildir hergun çekerim. 2013elmacik kemiğ kırıldı. 3sene yüzümün yarısıni hissettmedim. Yüz felci gibi birşey. Çikiklara da artık sinir olmuyor.. sorun olmuyor. Şimdi yaşlılık nerden cikti ya. 28im. Bırak 30sene daha gemilerle kavga edim ne olacak. Gitsinler 1km uzakta yuzsunler. Kiyaya 500metre açık alan bana ait denizde 😂😂
Soran+1 yılmaşallah kırmadık yer bırakmamışsın :D tabi daha gençsin de ileride de rahat etmek için düşünmek gerek ama madem seni mutlu ediyor yap o zaman ne diyeyim :) geminin kaptanına söylersin biraz daha açıl diye dinler herhalde
Cevap sahibi+1 yılHep trafik kazasi. Ve suçlu lar hep karşı taraf. 😂😂Zaten kızıyorum gidiyorlar hemen😂bende bir huy var denizde beni kimse geçemez açılma olarak. Geçeni bogarim bile
Soran+1 yılBen pek risk almam hele denizde ayağımın değmesi beni güvende hissettiriyor açıldıysak da eşimin yanımda olması gerekli yoksa korkuyorum ve panikliyorum. Sen de madem iyi yüzüyorsun yarışmalara katılsana bir ara boğazda yüzme yarışması vardır senin de deneyimlemen gerekir aslında
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben yarışı sevmem aslında hızlı araba ve motorda surerim ama hiç yarışmadim. Senin anlayabiliyorum. Yüzmek şöyle birşey ölüm korkusu asla olmayacak.. ozaman yüzebilir ve araştırma ağını yerden kaldirabilirsin.. ben iyi yüzüyorum. Cidden vaktim olsa. Böyle bir kıyıdan diğer kiyaya yuzerim hani😂birinde gece 12de denize girdim. Sabah 5di karaya vardığımda😳
Soran+1 yılyorulduğunda ne yaptın? Ölüm korkumda ergenliğimde yoktu ama evlendiğimden beri var. çünkü o zamanlar hayatı sevmiyordum ama şimdi seviyorum ve eşimden ölümle ayrılmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen yorulmam. Şöyle birşey söyleyim 175ve kemik yapısı ağır biriyim. Yani böyle güçlü insan derler ya benim öyle. şu an. Bile 150kilo kaldirabilen biriyim. Eskiden 110kiloydum. 125kilo bazen 130kilo ağırlık kaldırırdim. Bunlar yüzünde kas kuvvetli ve yüzme olarak su beni öldürmez. Çünkü ben yere hiç basmam. Karada ölüm var ama denizde yok benim için. Bir ara deniz sevgisi yüzünden gemici bile olmak istedim ama aile izin vermedi
Cevap sahibi+1 yılAman sen ölme Allah sevdiğine sevdiklerine bağışlasın ya🙂🙂 ölüm korkusu derken denizde bu korkuya kapilman normal. Bir bende yok. Ben ölümden korkmuyorum. Hani cidden desin ki bir kiyinda. 1kilometre açılalim açılırim yani
Soran+1 yılkeşke olsaymışsın madem denizde mutlusun en azından sevdiğin işi yapardın ve Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
Cevap sahibi+1 yılAmin. valla. aileler malum birçok şeye engel olur. İş aşk okul evlilik herşey e karislar.. sevmediğim bir çok işi yaptım.. şimdi yeni işim şoförlük olacak. Ve ailemle bağı koparacam.
Soran+1 yılaile sorunu ben de de var ama ben her zaman bunun benim hayatım olduğumu yanlış yapsam da kendim halledebileceğimi söyledim ve babamla da kendi isteğimle görüşmüyorum çünkü beni mutlu etmiyor. Bu hayata bir defa geliyoruz ve en küçük kararı bile biz almalıyız bence
Cevap sahibi+1 yılBenim babam sorumsuz bir alkolik.. adamdan bile saymam benim bağım sadece anneme. Onu bırakamam. İstesem çeker giderim ama o kadını yüz üstü bırakamam. Hepimizin var. Benim hayatımı mahfeden olayda bu ya aile sorunları sağlık sorunları olan bir kızı gerçekten sevdim. Ve bin pişman etti beni bir daha sevemedim bırak insanları kendinden nefret eder oldum ilk zamanlar. Sonra duygusuz hissiz biri. nebilim sevdiğin olunca herşey başka. Bunu biliyor um
Soran+1 yılannemle iletişimimiz çalkantılı da olsa konuşuruz arada sen de bağını koparma zaten annenle. demek ki öyle bir acı yaşaman gerekiyormuş umarım mutlu olursun bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılBen kendimi sadece parasal guce adıyorum. Ve. Annem dünyada ki en değerli tek varlık. Ben birden fazla acı yaşadım belki inan mican çocukluğum dahil bir tane mutlu olduğum günü bilmem. ama mutlu olmasam da annem vardı. Şükür diyorum. Bir kiz yüzünde ailemi işimi yaşadığım yeri bıraktım. 15gun
Gittim 15gunun 15gunu ağladı kadın. Bu hayatta tek pismanligim.
Soran+1 yılannenin kıymetini bilmen çok değerli ve bazen içinde bulunduğumuz durumda normalde yapmayacağımız şeyler yapabiliyoruz şimdi iyisin ya önemli olan o
Cevap sahibi+1 yılValla babamı bile öldürecek tim. Annem zor aldım elimden. 18yasinda falandim. Ne bilim. Bazı değerler var kaybedilence anlaşılıyor. Bu sevgi oluyor genelde. Değeri olan insanları kaybetmeyelim
Soran+1 yılinşallah kaybetmeyiz, dediğin gibi sevgi en önemli şey inşallah çocuğum olarak ona ilk sevgiyi öğreticem biz pek göremedik ama o sevgiye boğulsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence boğma yerinde ve yeteri kadar. Ama ilgisiz bırakma. Ben içine kapanık biri olarak büyüdüm beni en iyi annem tanır. Bende annemin tanırım.
Soran+1 yıltabii ki şımartmam ve gitmesi gerektiği zamanları kabullenirim bende sevgisiz büyüdüm bu yüzden hala yaralı taraflarım var eşimle sarıyorum onları. Benim annem de keşke senin gibi olsaydı ama anneannem annem gibi olmuştur o da benim hassas tarafımdır
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Bak sen hayat i biliyorsun. Benim çok daha kötü zamanım oldu. ama sevdiğim insan. annem kadar olmasada evlenmek istediğim biri ya düşün. Onu üzecek kadar değer verdim. Sonunda ne oldu ben daha kızla ilk buluşmada. Kızın ailesinin karşısına cikiyorum.. ben bu kızla evlenecem diye. Kız bana diyor ki. Sen benim hayatımda giren p. iclerden sandım seni diyor. Hangi erkek. Kullanacağı kız için 14saat yol gidip anasinin babasinjn karşısında ben kızınızı seviyorum der sence
Soran+1 yılkimse demez bazı insanlar bir yıl flörtleşiyor ama yüz yüze gelmiyorlar. senin değerini bilememiş o kız
Cevap sahibi+1 yılİyide benim hayatımı mahfetmesine ne gerek vardı ki. Ben neden ayrildim biliyor musun. Bu bana bir yıldır nisanliyiz. Bütün herseyimiz anlaşılır uyumlu seviyirm. Anlaşıyorum. Bana en son aileler arasında sorunlar cikti benim ailem istemiyor su kızı. İşte bende ailemle yolları ayırdım. Gittim onlarda kaldım orda iş buldum. Evlenecek nikah kiyacaz 1ay sonra. Gelip demesin. Mi ben senden önce 50kisiyle yattım. Ama seni seviyorum beni kabul et pişmanım diyor
Soran+1 yılbekarete önem verdiğin için mi ayrıldın yoksa başta söylemediği için mi?
Cevap sahibi+1 yılBazen düşünüyorum. Hani sen çocuk durumuna ya da başka şeylere üzülüyorsun ya da illaki birşey vardır üzülecek. Ama sevdiğin var sahip çıkanın. Var. Bir yaşama amacın var. Bende hiç birşey yok. Hayatımda herşeyi o kıza adıyorum. Ve bana dediği. Seni o hayatıma giren 50tane picten biri sandım diyor gelde bir daha sev birini
Cevap sahibi+1 yılBakire. Anal oral yapmış. 50tanesi ne yaa kimse kabul etmez. 14yasindan 18e kadar yapmış
Soran+1 yılsen de haklısın ama insanlar geçmişinde hatalar yapmış olabilir önemli olan senden sonrası tabii bence sen buna katılmıyor olabilirsin ve kızın da seni yanlış tanıması gerçekten hak etmediğin bir şey
Soran+1 yılo da bayağı yapmış gerçekten de yani ne diyim ki bu durumda bilemedim
Cevap sahibi+1 yılBak benden ayrılıyor 2ay sonra başkası ile evleniyor.. 2sene dayak yiyor. Sonra gene geliyor.. Allah benim belamı versin hani öl dese ölecek kadar sevdim onu.. düşün o sadece soda içmek için sırf ona soda açayım diye bıçakla elimi bile kestim. Bana o an verdiği değeri kaygıyı sevgi sandım.. meğer sevgi aşk evlilik. şans işi. Geçmişini affedersin belki ama yalanla başlayan yalanlari ortaya çıkınca.. sogursun ve patlak verir. Ben gerçekten ne içkisini ne sigarasi ne karısı kızı nede p. ic oldum. Ama demekki. Bunları yapsaydım onun gözünde değerli olurdum
Soran+1 yılbaştan nasıl gidersen o da öyle gider keşke doğruları söyleseymiş sizde bunları yaşamamış olurdunuz mutlu olabilirdiniz bile belki hem kötü olmaz ve gerçekten bir şeye çok değer verince o kayıp gidiyor elinden sınırında olmalı her şey
Cevap sahibi+1 yılHani Allah' belasını zaten vermiş kıza daha nediyim ki ben. Bu hayata kalbim kırık. Ve inan deniyorum birini Sevim diye olmuyor. Senle şurada kurduğum normal arkadaşlik. Dertlesmeyi bile kimse ile yapamiyom. Neden çoğu insan değil.. bakma sen kalben iyisun ve hayatı biliyosun bu yüzden sohbetin için canı gönülden teşekkür ederim
Soran+1 yılben teşekkür ederim bazen hiç tanımadığın insanlarla daha çok sırrını paylaşabiliyorsun bu da insanı rahatlatıyor
Cevap sahibi+1 yılBana en başından söyleseydi Allah yukarda alır namusu namusum olurdu. Ama işte aileside durumu biliyor mus.. sonradan öğrendim. En başında sordum. Benim ilk iliskimde değildi. O yok ki olmadı yalanlar yalanlar. Hadi oldu. Gelip itiraf etmesi sence ne. Madem gizlemiş benle iken hiçbir sorun yok. Neden nikah a kadar gelip son anda itaraf eder ki bir insan
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle yeni insanlar tanımak güzel isim resim din ırk gözetmeksizin dertleşmek
Soran+1 yılevet öyle birbirini tanımadan dertleşmek en rahatı ve bence de yalan söylemesi yanlış belki de baştan söyleseydi böyle şeyler yaşamayacaktınız. her şeyi kabullenip devam edebilirdiniz ne diyim her şey gönlünce olur umarım :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim ben teraziyim ve yalana asla gelemiyorum bu yüzden aşk bitti. Aşk var ama insanlar a değil. Ama olurda benimle biri evlenirse biri. Senin ve senin gibi sorunları olan gerek kuzenim arkadaşlarım hiç tanımadığım. Gerek ailemdeki sorunlar. Bunlardan dolayı bir kadını asla üzmem onun demesine bile gerek kalmadan her şeyi düşünür değer veririm daha önce hep öyledim gene öyle oluru bakalım ilerde belki kaderimizde varsa
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler kalbi güzel arkadaşım 🍫😊🤭
Soran+1 yılsana da iyi geceler ve çok iyi anlıyorum demek istediğini güven sevgiden daha önemlidir güven sağlanamazsa sevgi malesef bir işe yaramıyor
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Sevgi yeniden kazanılır. Ama güven asla.. bu yüzden güven yoksa ben hiçbir zaman yokum. Teşekkür ederim. Gene görüşmek ümidiyle. Allah'a emanet
Soran+1 yılsende :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür 🙂😂🍫🤭😊
Soran+1 yılbende teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yıl🤭🤭🤭🙂
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim.🍫🙂 mutlu pazarlar dilerim güzel insan
Soran+1 yılrica ederim size de mutlu pazarlar :)
Cevap sahibi+1 yılNedemek. Nasılsın iyimisin sen peki. 🙂
Soran+1 yılevet iyiyim sen?
Cevap sahibi+1 yılYorgunum biraz işler güçler onun dışında çok şükür
İyi olmana sevindim
Soran+1 yıltatil değil misin bugün?
Cevap sahibi+1 yılYaa ben zaten 4aydir boşum.. dedim ya güvenlik görevlisiydim 7sene kadar yaptim..4ay dir ehliyet le uğraşıyorum tır şoförü olacam. Abimle git gel bugün 900km yol yaptık 18saattir. Şimdi evde mola
Cevap sahibi+1 yılKısmet olursa. Eylül de engec tır şoförü olarak devam.
Soran+1 yılhayırlısı olsun o zaman inşallah olur
Cevap sahibi+1 yılİnşallah.. çabamız birşeyler sahibi olmak çalışmak için. Zor olan ehliyet almakdi. .. sen naptın kocanla konuştun mu beraber gelecek mi senle hastaneye
Soran+1 yılevet birlikte gidicez randevu aldık temmuz sonuna o da şimdiden o gün için iş yerinden izin alabildi
Cevap sahibi+1 yılAnladım ne güzel olması gereken bu 🙂
Soran+1 yılevet bence de hem stres olurdum tek başıma gidince böylesi daha iyi
Cevap sahibi+1 yılAynen. . hayırlısı artık sağlık olsun gerisi olur zamanla
Cevap sahibi+1 yılBende arkadaşla gezdim biraz dertlestik. Bütün sıkıntı sevgisizlik. İstediğini yapamam. Düzen yoksunluğu. Zamanla olur dediğimiz şeyleri yaşamak için aileden ayrılmamız gerektiğini söyledim arkadaş. Herkesten uzak kendi düzen
Soran+1 yılkendi düzenini kurmak önemli aileyle bir yere kadar
Cevap sahibi+1 yılYaş 28. arkadas. 30.31 Var. Aileye çok bağlı. Ayrı eve kiraya cikacam diyor. Bense Kendi evimi alıp ayrılacam
Soran+1 yılev almak için birikim lazım varsa direkt al bence bizde 5 yıla kendi evimizi almak istiyoruz ama bakalım
Cevap sahibi+1 yılValla bizim bir tane evmiz var ailemle kaldığımız. Birtane daha evimiz var. Satılacak. Arsası miras olan bir daire. Abimle ben istesek arablari satip alabiliriz. Ama benim ev almam için en az 2sene çalışmam gerek. Kendi kazancimla kendime ait alacağım..
Cevap sahibi+1 yılEv almak zor. şehire göre değişir fiyatlar ama burada bir gene nerden baksan 150bin den başlıyor
Soran+1 yılevet ev almak hiç kolay olmuyor malesef
Cevap sahibi+1 yılAynen. Huzursuz Luk nedenlerinden biri. Bakalım sizede kısmet olur inşallah
Cevap sahibi+1 yılBende sabah sabah ehliyet var onu çıkartma işlemleri ile uğraşıyorum. Adamı deli ediyolar.
Soran+1 yılamin isteyen herkesin olur umarım, ehliyet işleri sıkıntılı ya ben daha almadım ama almak istiyorum bakalım
Cevap sahibi+1 yılValla yeni yakın alırsan. Sana Maliyet i 2200tl. Benim elimdeki ehliyet 15bin lira.. her sene abuk sabuk işler zamlar geliyor. Bu yüzden
Soran+1 yılevet normal ehliyet alcam da ne zaman bilmiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
+1 yılÖnce kendin git sonra çağırırsa gidersiniz beraber,15 ay ideal bisüre olur daha
11 Yorumla
Soran+1 yılumarım olur
ben eşimle gitmistim onada tahlil verildi eşinle git daha iyi
00 Yorumla
+1 yılBenle gidecek halin yok esini de götür oda tedavi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılo evlenmeden önce muayene olmuş sorun yok onda, ben de bu hastalık var ve ondan olmuyor o da ben zaten muayene oldum dedi ama ısrar edersem gelir de ısrar edip peşimde getirmeli miyim bilemedim
Ne var ki bunda? Tabiki gidebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılişte eşimle birlikte mi yoksa yalnız mı gitmeliyim?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılElbette eşinle gitmelisin.
04 Yorumla
Soran+1 yılya işte eğer ikimizin gitmesi daha iyi olursa pazar tatilini hafta içine çekeriz diye düşündük ama o muayene olmayacaksa pazar tatilinden olsun da istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşine bırak gerisini.. beraber gidelim lütfen dediğinde çok mutlu olacaktır.
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Eşinle git
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri