Sadece dış görünüşe önem verdiği için o kadınla evlenen erkek karın bölgesi büyüyen çatlayan bir kadını o halde görmek istemiyor. Ayrıca bebek taşıdığı için de bebeğe zarar gelir diye rahat cinsellik yaşayamıyor. Kadın oldukça duygusal ve hassas oluyor buna tahammül gösteremiyorsa erkek soğuyabilir. Bir de karşısındaki kadını artık kadın değil de sadece anne olarak görmeye başlar bazı erkekler ondan dolayı da oluyor. Ama eğer bir erkek sadece doğuran kişinin değil de aynı zamanda çocuğun kendisine ait de olduğunu kabul ederse ve kadın da nasılsa anne oldum ben artık cinselliğe ya da bakım yapmaya gerek yok diye düşünmezse bu sorun çözülür.
Gebelik ve doğum, kusursuz bedeninde olur ve tabii ki kadında daha çok olmasını yaratır. Erkekler değişik oranlarda bu süreç izler ve paylaşırlar. Bu süreçte eşlerine farklı bir şekilde yakınlaşırlar. Cinsel olarak uzaklaşma varsa, bu gün de erkeği de olabilir. Aslında bebek, eşlerin sevgi ve bağlılığını artırıcı bir etki yapar. Ama cinsellik için bunlardan başka şeylere gerek vardır. Gebelik ve doğum öncesi eşler arasında eksilen sevgi ve şefkat değil, şehvettir.
Asla soğumam.. Doğum kadar, bir bebeğin dünya ya gelişi kadar güzel bir olay var mı.. Anlayış çok önemli, muhakeme yapmak çok önemli bu gibi durumlarda.. Erkek istiyor ki kadın doğursun, onunla beraber olsun, kocasını pohpohlasın vs., Kilo almasın, karnı çatlamasın vs vs vs.. Anlayışsız insan için kusur bulmak kolaydır..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla ben bana karşı ilgisizliğinden bıktımm... Telefondan başını kaldırıyor 2 3 göbekle oynuyoo omdan sonra tekrar soğudum hprmonşardan mı öküzlüğündemmi ama çok yüz vermeyecenn poposunu kaldırdık beyefendinin kafa toplamaya annemin evine gidiyomm bir hasret özlem girsin araya
kadinlar bebeklerine ayiriyo tum zamanını tum sefkatini erkeklerde eslerinin artik eskisi kadar bakimli olmamasindan eslerine daha fazla zaman ayirmamasindan sikayetci oluyo aslinda iki tarafda biraz anlayisli olsa asilmayacak durum degil
O dönemde yakınlaşma sağlıyamadıkları için bir uzaklaşma oluyor üstüne birde ilgisizlik olunca ipler kopuyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Halsizlik rahatsızlık hormonun değişmesi heleki kuamalı dönemler en güzel gelen kokunun dahi iğrençleşmesi yani eşle ilgili değil tamamen hamileliğin getirdiği sıkıntılar daha say say bitmez birde fırtlatıyon bitiyor diyorlar
En İyi Cevaplar