bazen bir kaç kez hissettiğim haraketlerini son 3 haftadır hiç durmadan hissediyorum,
aşırı derece de haraketli ve tekmeleri falan çok güçlü
bu durum normal mi?
aşırı derece de haraketli ve tekmeleri falan çok güçlü
bu durum normal mi?
Çok normal karındaki sıvı ve bebeğin boyuda etkiliyor hareketlerini hissediyorsan uzun boylu olucak demek ki maşallah zaten doğuma yakın daha da sakinlesicek şu an gelişimini tamamlamak üzere hareketliliği bu yüzden için rahat olsunn🧚🏻♀️ hatta içini rahatlatacak bir bilgi daha o yüzden gizli yaptım 1 mayısta benimde yeğenim doğdu o da çok hareketliydi şimdi dünyanın en sakin bebeği olabilir sıkma içini yani onu da huzursuz edersin 👼🏻👼🏻
Yok zaten haraketsizlik insanı daha da beter ediyor bu güzel olan tarafı normalliğini çok merak ettim ben. Teşekkur ederim canim, yeğenini de Allah analı babalı büyütsün, size bağışlasin ❤
Şimdiden ben sizi çok yoracam diyo 😂 allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ❤️
Amin inşallah kuzum ❤
oo tam bir fırlama olacak :D e normal ya 6 ayı geçmiş
Sag selamet kucaginizi almayi nasip etsin 😊
Cevap
6Cevap
Bu durum gayet doğal. Ilk haftalarda bebek küçük ve daha güçsüz olduğu icin hareketleri hissetmemen çok doğal. Bu haftalardan sonra bebeğin hareketerini daha çok hissedeceksin. Bebeğin hareket etmesi onun sağlıklı olduğunun da bir göstergesi. Ruh halini huzursuz etmeni gerektirecek herhangi bir durum yok merak etme. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle keyifli geceler.
Çok normal annesi. Korkulacak bir durum yok. ☺️ O hareketli bebek nts zamanı hiç kımıldamıyor inat yapar gbi 😀
6 ay sonrasi normal yani yerlesmeye basliyor tepkiler olurusuyor , sorun etme , ama tedbiride elden birakma ve doktoruna danis
Normal. Karninizda cok hareketli olmasi cikinca cok yaramaz olmasi anlamina gelmiyor yalniz.
Tecrubeyle sabit.🙋♀️😊
Şimdiden takım ara futbolcu olacaktır kerata kızsa deme milyon eroluk bayan transferi miz var almaya ya
Evet çok normal hareketlerini hissetmeniz Allah tamamına erdirsin
Normal ve bu güzel birşey, birde tatlı birşeler yiyip içiyorsan o zamanda çok hareketlenir.
Heralde normal nerdeyse dogacak cocuk surda ne kalmıs
Benim yengem 22 haftalık hamile hareket hissetmiyor sizce normal mi😕
Merhaba canım doktoruna başvurmasında fayda var
Tatlı şeyler yesin belki öyle hissedebilir
Bgb gideceklerdi doktora sadece kramp hissediorum diodu 😕 Tatlı yiyince hisseder mi😕
Hissedebilir
Ama muhakak gitsin
Heycanlı bir insan mısın?
Erkek çocuk olabilir.
Tatlıyı çok tüketiyorsan olabilir
Doktor yok mu doktor yok mu
Futbolcu olacak bacı 😂
Çok normal
Çok normal.
Allah bağışlasın
Normal yani
Normal
erkekmi kızmı
kız.
maşallah sağlıklı sıhhatli olsunda bizimde kız oldu öyle değildi sanırım pek bilmiyorumda
kaç kilo ve boyu ne kadar doğdu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar