Cocuk bakmamış uzaktan sevmiş insanlar yorum yapmasın bence :) Bana göre çoğu zaman yorgunluk, bir yandan yaşlanırken bir yandan da cocuklasip bazen emekleyebilirsin. Her yaptığın davranışını sorgulamak ilginç sorulara cevap aramak her şeyin en iyisini bulup kendinden çok ona vermek Bir insanın meydana gelişinde yardımcı olmak :) zor zor zor. Bir bitkiyi sulamak ona bakım yapmak gibi üstelik bu kez ağlıyor altına yapıyor ve yaramaz :/
çocuk kavak ağacına benzermiş, sen sular büyütürsün uzar uzar beklersin meyveye dursun, o pamuk çıkarır ağzına burnuna uçurur seni sinir eder-miş.: ) işte bu süreçte yaşayıp beklentiyi azaltıp, kaderin hayallerimize benzemeyen kararına lehimize sonuç vermesini beklemek demektir.
Bugun 2 - 2.5 yaslarinda olan iranli erkek çocuğuna kollarimi açınca hic cekinmeden bana koşup sarılmasından ve yanaklarımı opmesinden sonra iyice emin oldum ki ben anne olmalıyım çünkü bir cocuga gosterebilecek sevgiye merhamete vicdana sahibim. O bebek benim ırkımdan değildi. Aynı kanı taşımıyorduk ama sevginin dili çok başka. 😍 Ben evimi nasip olursa çocuklarimla paylaşmak isterim.
Hayatım öyle anlamsızdı ki kızım olmayınca resmen kendimi yanlız bombos hissediyordum ama şimdi benim şükürler olsun 🙏 beni tamamlayan parçam var 😊😊😊annesinin bitanesi o
En İyi Cevaplar