Gizli Üye(36-45)+1 yılAilen baskıcı ama sen hamilesin. Vay anasını sayın seyirciler. Baskıyla hamile kalıyorsan baskı olmass ne olabilir acaba. Neyse şaşırmam bitti geleyim tavsiyeye. Eğer erkek arkadaşın seni gerçekten seviyorsa çocuğu aldırma. Hamile olduğunu ailene söyleyip üzme. Ailene telefon veya mesajla ben kaçtım evlendim de. Zaten sana küseceklerdir 1-2 yıl sonra affederler. O arada çocuk oldu dersin. Aileni de çevreye karşı zor duruma düşmekten kurtarmış olursun. En fazla sevmiş evlenmiş diye konuşulur. Çocuk istiyorsan ve sorumluluk alabileceksen aldırma. Umarım erkek arkadaşın da bu sorumluluğu alacak karakterdedir. Doğurucam dersen seni terketmez inşaallah.
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHa şu da olabilir. Direk erkek arkadaşın ve ailesi istemeye gelsin seni ailenden. Hamileliği söyleme. Verirlerse şayet erkek arkadaşının ailesi anne veya babası bir hastalık uydursun. Hani ölmeden önce mürüvetlerini görmek istiyorum gibi falan söz nişan olmadan hemen düğün için gün alsınlar. Tamam yalan kötü ama ortada bir miniğin canı söz konusu. Sonra evlenince erken doğum dersin.
Cevap sahibi+1 yılVermezlerse kaç. Yaşın reşit. Bahanen vermediniz kaçtım olur hiç olmazsa kimse yadırgamaz.
Soran+1 yılYorum için teşekkürler 🙏 mantıklı ne yapacağım bilemiyorum..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir haftalik hamileligi nasil anladin? her kadin 4-8 haftalikken farkederken, adetin bile daha gecikmedi, ben adetimi bekledigim gün test yaptim positiv cikti nerden baksan o anda bile 4haftalik hamileydim, sen gelmis bir haftalik hamilelikten bahsediyosunuz daha kaliteli trollar yapin bari yiyelim
13 Yorumla
Soran+1 yılAdetim geciktiği için özel bir polikliniğe gittim. Ben zaten bekliyordum. Bazı tahliller sonucu en fazla 1.5 haftalık olduğu söylendi zaten fazla olmayacağının bende bilincindeyim. Zaten ultrasondan ekranından da internetten de bu farkı tahmi edebilirsiniz. Bu da biraz mantık işi diyorum.. bir insanın içinde bir bebek varsa bunu nasıl anlamaz ki?
Soran+1 yılEn azından hisseder.
Cevap sahibi+1 yıldoktormu dedi bir bucuk haftalik diye? hayret doktorlar döllenmeden itibaren hesaplamaz son adetin ilk gününden hesaplar yani hamileligin ilk iki haftasi hamile degilsin, git hamile kalmamis ve hic bir fikri olmayanlari kandir, karnindaki bebegi anca 5-6aylikken hissedersin, ondan önce hissetdigin anca kasik ve bel agrisi ne tesadüf ayni agrilar adet bekleyendede oluyo sirf kasik agrim var kesin hamileyim demiyo kimse, adet gecikmesinde farkediyo cogu kadin ya da benim gibi bir kac gün önce ve adetini bekledigi gün test yapiyo iste dedigim gibi o an bile düzenli adette 4haftalik hamile oluyosun yani adet düzensizliginde 6-7haftada
+1 yılOrtada hata falan yok bir kere. O şekilde kendine yüklenme. Ama şu ortamda çocuk baskısı ile evlenmek de doğru değil. Çünkü yarın evliliğin kötü giderse bunun için çocuğu suçlayabilirsin. Aile konusu da önemli. Evlenince bitmiyor, ömür boyu görüşeceksin. Aldırman en iyisi olur gibi görünüyor malesef
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru. Olaya birde burdan bakmalı insanlar hayaller bırakıp 🙏
- +1 yıl
Aynen 🙂
Arada elbet olur öyle sıkıntılar, aldır gitsin.
Bundan sonra adam gibi doğum kontrol hapına başla, Ella’dan falan bahsetmiyorum, her gün alacağın haplardan.
Seks hayatın varsa buna dikkat edeceksin, gelmişsin 21 yaşına, şansa bırakma işini..14 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar relax bir yorum 🙏🙏🙏🙏 okurken hataların bu hayat için başı boşmuş gibi geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
+1 yılSevgilin ile bağını koparmak istiyorsan ne yapabilirsin ki? Çocuk demek ömür boyu sevgilin ile bağlantı kalması demektir. Allah af etsin ne diyebilirim ki. Daha gençsin okul var üni var. Var da var.. çocuk ile hayatının tamamı kısıtlanır.. keşke gönül ister ki bu duruma dusmeseydin ama olmuş.. ya günahı sececeksin.. af etmesi Allah'a kalmış ve çocuğa... ya da ailevi çevre eş dost yakının kötü kelimelerinden maruz kalacaksın ambargolarina kavgalarına kötü eğilimlerine. Vs vs.. seç birisini.. hangisi daha cazip
04 Yorumla
Soran+1 yılÖlmek daha iyi?
- +1 yıl
Saçmalama ya. Kurban olayım nasıl söz öyle.. sen şimdi şu anki pozisyonundan bahset bana. Sevgilimin çok seviyor musun sevmiyor musun? Gelecek planların nasil? Ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılYa aslında çalışıyorum ama başka bir birine geçtim ve eğitim görüyorum. Geleceğim hep kariyer üzerineydi. Oda zaten şu an yolunda değil çünkü iş değiştirmek istiyorum. iş var ama ben babamın beni yönetmesinden dolayı işimi değiştiremiyorum. Hep onun kararları olucak yani. Stabil kafa, oysaki aynı sektör. Sevgilime gelince evet onu seviyorum, onunla aile kurmak istiyorum e oda öyle evlilik teklifi etti. Ama ben, benim ailem yüzünden hep bir adım gerideyim. Bu eksiklik gibi bu eziklik gibi. insan en çok ailesinden destek görmek ister.. ama mağlesef destek kaynagım sadece sevgilim her konuda.
- +1 yıl
Seviyorsun madem ki babadan da paran var.. yani maddi de sıkıntı yok iyi güzel.. bilemiyorum senin hayatın ama evlenmek imam nikahı falan formalite yalan icabı falan. Sonra çocuk o ara oldu izlenimi versen iyi olurdu... Sana kötü gözle bakarlar falan bunlara maruz kalmamak lazım.. işin zor gerçekte. Allah yardımcın olsun.. ama akşama doğru daha uzun detaylı konuşabiliriz. Bir kaç mesaj daha yaancak vaktim var fakat
+1 yılBir haftalık gebelik ne alttan muayene de ne ultrasonda nede kan testinde çıkar çünkü 1 HAFTALİK GEBELİK DİYE BİRSEY YOK.
Ama madem bizi keklemek amacıyla yazdın şu soruyu sormanda bile vicdanından şüphe ederim ben. Katil olmaya yatkınsın demekki. Senin için bir can öldürmek katil olmak önemli değilse bebeği aldır. Ben derim ki madem bı halt yedin arkasında dur adamın altına yatıp cikismek kolay. Cesaretli davranıp herkesi karşına almayı dene birde. Hem ayrıca annenle babana ben adamla yiyistim hamile kaldım desen seni evlendirmeyeceklee mi mecbur evlendirecekler. Senin korkun o şeref yoksununun bebeği istememesiyse bebeğin babası olacak haysiyetsizin yani o zaman sen kendi ayakların üzerinde durup kendine yeni bir hayat kuracaksın bebeğine bakacaksın.10 Yorumla
+1 yılAynını bnde yaşadım ailem de senin ki gibi. Gebe kalmadım ama bir ara korktum ya öyleyse diye? Neyse ki bişey olmadı. Sen bnce aileni ikna edebilirsen evlilik konusunda ve sevgilini tanımıyorlar sonuçta istemeye gelsinler ailen sana sorar istiyor musun istemiyor musun diye veya sen onlara çünkü belirt katil olmak kötü bir şey. 🙄 Allah yardımcın olsun günahın içinde tevbe et. Sevgilin sana kıymamalıydı yani bilemiyorum o erkek evlenilecek bir adam mı bnc tamamen bunu göz önüne al ve öyle karar ver kürtaja
10 YorumlaKimsenin çoğunu aldır veya aldırma diye sana akıl vermesini doğru ve sağlıklı bulmuyorum açıkçası, bunun sonuçları seni ilgilendireceği için tamamen yalnız başınasın.
Erkek arkadaşının duruşu nasıl şuan? Hayır o bizim bebeğimiz kafasında mı yoksa aldır, sonra gene yaparız kafasında mı? Desteğin yoksa sorun olur. Ama şu var, ailem baskıcı vs. diyerek ömrünce pişman olacağın bir şeyi de yapmanı istemem. Birilerinden korktuğun için, çekindiğin için ya da desteklerini kaybetmemek için alabileceğin bir risk mi? Bilemiyorum...
Çok zor bir durum bu. Bu arada 1 haftalık hamileliği nasıl anladın bravo, o kadar erken belli olmaz diye bir fikrim vardı. Çok erken fark etmişsin.00 YorumlaEvet bebeğim senin hayatın fakat karnında bulunan bir hayat daha var ve o da onun hayatı ona bunu yapamazsın ne yapabilirsin bilmiyorum ama yapman gereken aldırmak değil.
23 Yorumla
Soran+1 yılKuzum yorumun için teşekkürler 🙏🙏 bende aldırmak istemiyorum bugün hastaneye gittim ve ultrasonda minicik belli olmasa da onu gördüm.. ve o his paha biçilmez. Ne yapacağım hala bilmiyorum
Soran+1 yılDediğin gibi benim hayatım benim canım benim kanım biraz cesaretle herşeyi atlatabiliriz. Ama geride bırakacağım ailenin şoku üzüntüsü ah etmeleri yoruyor düşüncelerimi. Ben canıma kıymak istermiyim hiç? Düşüncelerin için tekrar teşekkürler keşke herkesin senin gibi yüreği güzel empati kursa, senin gibi destek olabilen insanlara bu dunyada ihtiyac var 🙏🙏
+1 yılHamilelik 4 haftanın altında belli olmaz, bir kere cihaz zaten kendisi otomatik olarak 2 hafta koyar. Sakın kalkıp abuk subuk konuşma, karşında bir tüp bebek uzmanı duruyor.
Kan testi ile pozitif çıkması için bile adetin bir hafta gecikmesi beklenir. Sonrasında kanda beta hcg artışı gözlenir-izlenir ve sonuca varılır. Akabinde alttan muayene ile tam tarih konulur14 Yorumla
Soran+1 yılAlttan muane oldum zaten onun sonucunda bu durum ortaya çıktı ayrıca kan tahlili yapıldı. Sen neyden bahsediyorsun?
- +1 yıl
Sen engelli misin? Benim yazdıklarımı bana yazmışsın.
BİR haftalık hamilelik olmaz. Olur diyenin ağzına kürekle vururum, ulan benim mesleğim bu sen kime ne anlatıyorsun kızım?
Sen ZİGOT ve EMBRİYO ne bilir misin? Bunların oluşma süresi nedir bilir misin?
BİR haftalık gebelik olmaz, gebelik en erken 4. DÖRDÜNCÜ bak yazıyla da yazdım DÖRDÜNCÜ haftadan itibaren başlar. Bir annenin karnında denir ya RAHMİNDE hayat en erken yazdığım tarihte başlar. Ulan yalan atıp milleti kekleyecekseniz bile adam akıllı keklemeyi deneyin. Ya da tarih yazmadan çüküştüm hamileyim yazın.
Ulan 4 yıl lisans 2 yıl yüksek lisans 8 yıl tüp bebek uzmanlığım var küçümen kalkmış BİR haftalık diyor.
- +1 yıl
Bence de 1 haftalık testlerde bile çıkmaz kan testinde ki değerler anca 3. ncu haftadan itibaren yükselir bende o kadar yorum okudum biri senin yaptığın yorumu yapmadı valla bu yorumu arıyordum.
- +1 yıl
@Misillinadano Bakın ilk yorumumu tekrar okursanız bahsettiğim BİR haftalık sözü adetin yedi gün gecikmesi üzerinedir. Şüpheli ilişki yaşayan kadının adeti bir hafta gecikir ve kan tahlili yapılarak beta hcg artışı aranır. Yoksa çok afedersiniz ama içime boşaldı gideyim sabah kan tahlili yaptırayım hamileyim kimse diyemez. Gecikme üzerine ilk bakılması gereken nokta kanda beta hcg seviyesidir. Sonrasında belirli süre takip devam eder ve akabinde alttan muayene ile kese görülür. Yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayınız.
Ben bu bayanın hamileyim iddiasına kesinlikle söz söylemiyorum. İtirazım BİR haftalık olmaz olamaz. Zaten ikinci yorumda kızgın bir şekilde ZİGOT ve EMBRİYO oluşma süreleri hakkında soru sordum biraz kinayeli olarak. En erken anlaşılması bile nereden baksanız ÜÇ haftayı bulur. Nedeni ise yumurtlama sürecinde hamile kalınır, bu da yeni adet döngüsünün başlamasına yaklaşık 15 gün kala oluşur (adet düzeni sağlıklı bünyeler için söylüyorum) E 15 gün iki hafta eder sonrasında bir hatfta da gecikme beklense etti size ÜÇ hafta ve kan tahlili ile ilk tespit. Yani eğer ki hamilelik oluşmuşsa bile bakınız yine en azından ÜÇ haftalık olmuş oluyor. Sonrası yine bir hafta beta hcg takip süresi ve alt muayene etti size nur topu gibi DÖRT hafta. Ama arkadaş beni KEK zannetti sanırım inatla BİR hafta diyor. Buradan beni okutan hocalarıma selam olsun, girsinler de bu siteye doğru bilgileri öğrensinler.
En acınası durum da benim yorumuma kadar onlarca yorum var ama kimse ne diyorsun dememiş bu küçümene
Bir insan çocuktan vazgeçemez ulan nasıl vazgeçiyorsun ya sakın aldırma evlatlıktan red edilsen bile aldırma ne biliyim ne kadar kötü şey olsada aldırma
15 Yorumla
Soran+1 yılYüreğimi okşadın.. sanırsam vazgeçeceğim bu yoldan 🙏
Soran+1 yılHayır yorumu silmedim. Aksine bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ediyorum size biraz olsun sizinle cesaretlendim ama son günlerde şiddete maruz kaldım herkesi silip gitsem sokaktamı kalıcaktım destek olan yoktu? Biliyorum yaptığım hata ama tek başımada bu yükün üzerinden gelemezdim.
+1 yılkardeşim bir kere şu eleştiriyi yapmadan geçemicem. açık görüşlü olmak her tarafından açıklık rahatlık akması değil. bir buçuk senede nasıl oldu da bu kadar çabuk karar verdin sevişmeye.
şimdi ben sana akıl vereceğim.
1- çocuğu aldırmakla senin yaşında birini öldürmek arasında fark yok.
2- madem bu naneyi erkek arkadaşınla yedin, gelip isteyip alıp götürecekler seni hem de en çabuğundan.20 Yorumla
+1 yılBen olsam aldırmazdım, kıyamam ve o sabinin günahına girmek istemem. Ve eğer sevgilin güvenilir seni seven biri ise gidip evlenin. Ailene söyle eğer senin yanında olurlarsa ne mutlu ama olmazlarsa unutma ki seninde artık yeni bir ailen var. İnsan kızının tercihlerine güvenir. Tabiki sevgilin iyi güvenilir bir insansa. Yani kısacası ben evlenirdim.
10 Yorumla
+1 yılsakın aldırma ilk hamilelikte kürtaj yaparsan bir daha hamile kalamazsın git ailenle konuş ya belki anlayışlı karşılarlar
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktorla bu durumu konuştum evet böyle hurafeler söylemler var mağlesef ama o sistemle doktorlar ve rahimle ilgiliymiş. Doktor her ne kadar iç açıda konuşsada hala ya bir daha bebeğim olmazsa? Kafasındayım.. en güzeli aileyi alıp konuşmak ama konuştuğum an öldürürler beni ( belkide o zaman sorun biter 😏 )
- +1 yıl
hayır hayır sakın öyle düşünme sen onların evladısın her ne kadar kötü olsanda sana kıyamazlar emin ol
1. Fotoğraf fake sanirim?
2. Sen kendini bastan atese atmissin, bebegi atsan da atmasan da vebalini zihninde canlandir.
3. Sahsim adina bu tip kisilere akil veremem.
Senin Adina uzuldum. Ha bu arada evli kadinlar bile 1 haftalik gebeligini anlayamiyorken, tecrüben takdire şayan...20 YorumlaEvlenmeyi düşünüyorsanız neden aldiracaksiniz bir insanı öldürmek bu kadar kolay mı? Öncelikle ilişkiye girdiğini kişi sana destek olmalı ve bir an önce evlenmek ve evladına sahip çıkmayı düşünmeli sen aldırmayı düşünürsen o bu rahat hayatı yaşamaya devam etmek isteyecektir ve artık sana ve ailene saygısı kalmayacaktır diye düşünüyorum yine de kendin bilirsin sağlıklı karar vermek için biraz sakin kafayla düşün bence doğruyu bulabilmen ümidiyle...
09 Yorumla- +1 yıl
Kadınların duygularından banane? Kadın bir menfaati var ki duyguları devreye sokmuş.
Hiçbi kadın çıkarı olmadan bişey hissetmez. Önce sendeki ışığı görür ondan sonra duyguyu devreye sokar. Bu kadar da sinsi ve uyanıklar...
Ama baltayı taşa vuruyor ger*zekalılar - +1 yıl
@Fernando_Santos kadınlardan yana dertli olabilirsin ama hepsini de aynı kefeye koymak istersen gerçi kadınlar da öyle bir erkekten dolayı acı cekmisse bütün erkekler ş... siz diyebiliyor.. insanı aldatan yine insan oluyor kimse kimseyi kandırmaya keşke ama maalesef bütün ilişkilerde bir çıkar aranıyor sadece kadın erkek ilişkileri de değil bir evlat bile anne babasından bir menfaat elde edmeyince onları yok sayabiliyor
- +1 yıl
Bu örneklerin doğru olabilir ben şuna dikkat çekiyorum :
Kendi ÇIKARINIZI "AŞK" diye perdelemekten vazgeçin. Duygusal ayağına da yatmayın. Sıktı...
Adamı görüyor tipi beğeniyor ben aşık oldum diyor.
Ya da paracı bir tipse, zengin adamı görüyor parayı görüyor yine ben aşık oldum diyor.
Bunu duyan da aaa ne kadar duygusal diyor. Aşık olmuş... Vay canına...
Sizi duygusal melekler sizii..
Menfaat herkeste olabilir ama sizde 2 yüzlülük var.
Sahtekarlık var.
Kendinizi olmadığınız biri gibi gösteriyorsunuz. - +1 yıl
@Fernando_Santos ben de bu konuda sana katılıyorum hiçbir kadın bir çöpçü gordugunde dönüp bakmaz evlenecegim insan bu olmalı demez çöpçüleri küçük gördüğüm için değil sadece somut bir örnek olduğunu düşündüğüm için paylaştım... Bence erkekler de öyledir yanış adede kadınlar değil...
- +1 yıl
Tamam da ben oynamam. Şunu istiyorum derim açıkça
Ahhh aşık oldum ahh çok mutluyum, ayy çok duygusalım Diye YALAN söylemem.
Kılıf aramam. Sahtekarlık yapmam.
Kadınla erkek arasında fark bu...
Duygusalmış.. S*kmişim duygusunu. İnce ince oturup hesap yapar , çıkarına en uygun adam kimse ona aşık oldum der.
Yer miyim lan ben bunları...
O kadın sevgilicik oynamadan önce bin kere kafasında hesap kitap yapıyor. Onda sonra ilişkiye başlıyor - +1 yıl
@Fernando_Santos sen böyle derin düşünürsen mutlu olamazsın ki insanları mutlu da edemezsin... Aşk diye bir şey yok bence zaten yani sana çok yakın davranan seninle ilgilenen kişiye ilgi duyarsınız bu istek aşk değildir aşk dediğin karşılıksız olmalı... Bence sevgi ve saygı çerçevesinde ilişkiler devam edebilir bunu abartılı aşk deyip sonrasında o kişiye parası için aşık olmuşsa para da bitince tabii ki o ilişki de kalmayacaktır ama sevgi ve saygı karşılıklı olunca uzun süren ve ölene kadar süren ilişkiler olacaktır ki eskilerin yaşadığı evlilikler bunlara örnek olabilir... Bence kadınları çok da kafana takma psikolojini bozmaya değmez...
- +1 yıl
Benim bu konuda kafama takacak bişey kalmadı ki
100 milyon kadın tanıdım yaladım yuttum artık. Öğreneceğim tek 1 detay bile kalmadı çünkü herşeyi biliyorum
10 yıl önce kadınları bir book zannederdim işi çözünce gördüm ki bir bilmiş. Bunu lan kadın dediğiniz şey.
Bu kadar mı düz olur. Bu kadar basit nasıl olur. İçlrri bomboş
Hepsi birbirinin kopyası. Hiçbi kadının diğerinden bir farkı yok
Tecrübe kazananınca tanıyorsun ve sonu hüsran.
Türkiyede tvler, dergiler, diziler... erkekleri öyle bir zehirliyorlar. Hepsi melek , hepsi iyi insan, onlar çiçek
Bunlarla yıllardır oyaladılar erkekleri
Sevgilinin ailesiyle olayı konuşun hemen. Onlar ne diyor. Sevgilinin işi gücü var mı? Sana ve çocuğa bakabilecek güçte mi? Eğer bunların hepsi evet se. Hemen hızlıca gelip istesinler seni. çok hızlı ama.
Bu arada aynısı kuzenimin başına geldi (erkek tarafı) Şu an 2 çocuğu var :)01 YorumlaTatlim bikere o çocuktan bı ayrıl sonra karnındaki cocuguda operasyonla aldırma doğal yollarla düşür zaten daha pirinç tanesi kadar böyle orosbuluk çocuklarını nereden buluyorsunuz anlamıyorum prezervatif bari kullansaymis güzel kardeşim keyfinden ödün vermemek için seni soktuğu duruma bak
00 YorumlaBurada ki olumsuz ve ahlak bekcisi gibi yorum yapanlara aldirma :)
Şimdi ya aldiracaksin ve hayatina normal bir ceki duzen vereceksin.
Ya da cocugu aldirmayip aileni karsina alacaksin.
Cocugu aldirmazsan ortalik çok buyuk karisacak :)
Aldirirsan normal bir yol izleyip sevgilinle evlenebilirsin..
Coçuk her daim yapilabilir fakat hamileligini aciklarsan o aile kaosu asla düzelmez.
Senin durumunda aldirmak daha mantikli geldi bana...
Ama karar sizin, asla pisman olmayin kararinizdan.00 Yorumla
+1 yılZor durumun sevgilinin ailesi biliyor mu peki bu durumu
12 Yorumla
Soran+1 yılYok bilmiyor. Ama ailesi benim ailemden daha anlayışlı daha acık görüşlü. Benimki " gitme, cabuk gel, yapma.. kendi kararları kendi yaşam tarzları.. keşke aile olmak bu kadar zor olmasa. 🙏🙏🙏🙏
- +1 yıl
Sevgilinin ailesi gelsin Senin ailenle konuşsun baktın olmadı kaçarsın çocuğu aldırmayın ailenle aran bişey ilde düzelir ama çocuk geri gelmez bir ömür pişmanlığını yaşarsın zor durum ne diyim
Ailene saygı duyman gerektiğini ve sevgilinden hamile olduğunu söylüyorsun, doğru mu anladım?
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle diyorum. Herkesin kendi özel yaşantısı aile başka evleneceğin adamla hayatın başka. Yaptiysam bir hata günahı boynuma, yargılamak zorunda değilsin 🙏
Soran+1 yılbir an öyle hissettim 😣
Soran+1 yılHep öyle oluyor 🙄
+1 yılHayat senin, annenle konuş. Ne olursa olsun annen seni dinlemeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılMağlesef dinlemiyor. Buda en çok beni üzüyor, mağdur gibi oldum.. dün mesela karnıma ve belime tekme attı annem hamileysen öl dedi. Sanırsam ne olursa olsun ben annem olsam ve başıma gelse, onu dinlemeye calısırdım ama şimdi onu anlayamıyorum.
+1 yılIyi düşün aldirma olayını sonradan çok kötü bozulabilir psikolojin, aldirmasanda aile var iki tarafı boklu degnek elini çabuk tutup aldirin ki keşke ertesi günü hapi kullansaydin Allah yardımcın olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten 1 haftalık. Daha sperm bebek oluşmamış kese desen yok. Acele edebildiğimiz kadar acele etmeye çalışıyoruz. Bir yandan kıyamıyoruz bir yandan mecbur kalıyoruz.. yani öyle hissediyoruz. Psikoloji şu an çöktü zaten aldırsam ne gibi bir psikopat olurum bilemiyorum
- +1 yıl
Sperm de olsa can olacak o aldirdiktan sonra düşünceler apayri oluyor neyse sen düşünme hiç ^^
Bizim aklımıza ihtiyacin kalmamış sen yapmışsın yapacağını ama aldırmayın çocuğu madem aldıracaktınız korunmalı yaşasaydınız ilişkinizi
12 Yorumla
Soran+1 yılYani şahsen kaza ile hamile kaldım diyenlere ben kızardım.. ama şimdi ben o durumdayım biraz büyük konuşmak biraz bizim boşvermişliğimiz. Aldırma taraftarı bende değilim ama ailem yüzünden bu yolu izlemekten şansım yok gibi.
+1 yılYa sizi gördükçe kızım da acaba böyle olur mu diye kara kara düşünüyorum. Sevisiyosunuz bari korunmayi becerin değil mi. Çok basit yani 10 yaşındaki çocuğa sorsan biliyor. Herneyse konuya dönecek olursak ; madem benim hayatım benim kararım diyosun o zaman beyzade sorumluluk alıcak Seninle evlenecek yuvasını kurup ailesine bakacak bu iş böyle olur. O zaman istediğin gibi yaşar istediğini yaparsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTek başıma yapmadım heralde? Kızını iyi yetiştirirsen ona bir baba'dan çok dost olursan. Kötülükler yapmayıp, ona örnek olursan doğrugu göstermiş olursun.. korkmana hic gerek yok o zaman. Keşke benim babamda bana dost olabilseydi de böyle bir hatanın cehaleti olmasaydım 🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir kere neye göre kime göre hata yaptın? Evlenmeden hamile kalınmaz diye bir kuralmı var. Genel boyle olduğu için insanlar tek dogru bu zannediyor. Herkes kendi hayatını yaşar ondan sorumludur karışılmaz. Bence yapman gereken eger evlilik düşünüyorsanız gelip istesinler falan hızlı yoldan ilerletin ailen kabuk etmessede bunu onlara soyleyin. "seve seve" kabul ederler. Sizde toplumun kurallarına uymuş olursunuz..
00 YorumlaEvlenin yani başka cıkar yolu yok gizli de olsa evlenin
17 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi geride bırakmak ailemi şoka uğratmak ah almak beni cesaretimden ediyor.
Soran+1 yılHayatta herşey olabiliyor iyi hesaplayıp tartıp ölçüp biçmek gerekiyor. Hayat boş 🙏
Soran+1 yılOlumlu yaşayanlardanım 🙏 neyseki bu yönden aileme çekmemişim..
Bence aldırma. Bende bir anne adayıyım ve bende kaçarak evlendim. Hemde bugün öğrendim hamile olduğumu. Ve üstüne eşimle boşanmak üzereyiz. Aldırırsan ilerde birdaha çocuğunun olmama ihtimali çok fazla. Zaten daha çok küçükmüş iki basamak yukarıdan aşağı atlasan yine düşer. Bir ağrı kesici içsen yine düşer. Ama eğer onun bu dünya da rızkı varsa ne yapsan çözüm değil. Üzülme. Dünya da herşey olabilir ve bence herkes açık görüşlü olmalı. Yaptığın ayıp değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılSonuçta evleneceğim adam beraber oldum bu bebeği ikimizde istiyoruz. Ama kaçsak olmuyor daha beter olur diye korkuyoruz ailelerimiz. Söylesek benim ailem istemiyor daha evlenmemi. Üstelik regl olamadığimdan annemle kavga ediyoruz. Dün karnıma ve belime tekme attı hamileysen öl diye, o an dedim ki ağrı ve acıyla " allah bebek gitti " ama olmadı. Belkide allah bir şifre vermeye çalışıyordur.. empati kurduğun için teşekkür ederim bizim sizin gibi yüreği güzel insanlara ihtiyacımız var 🙏🙏 seninde hakkında hayırlısı umarım yüreğinden geçen olur..
- +1 yıl
Bu yorumunu yeni okudum ve çok üzüldüm.. tekme atmasıda çok kötü olmuş ne hissettirdinki acaba böyle bir şey aklına geldi. Adet bu gecikir ertelenir hemen hamilelige yormasi garip.. eğer bu durumu bilen bir arkadaşın varsa onun adet zamaninda pedlerini alıp kendi evindeki çöpe at..
Aldirma evlen ciddiyim. Gelsinler istesinler insan gibi. Ailene de ben istiyorum de. Vermesseniz kacarim seviyorum ayrilmak istemiyorum de. Cocugu aldirma belliki birbirinizi seviyosunuz ama lutfen bak aldirma. Cok uzulursun.
01 Yorumla
+1 yılÇatur çutur seks yap hamile kalınca çocuğu aldır aklını başına topla erkek arkadaşın adam ise sahip çıkar sanada çocuğunada
16 Yorumla
Soran+1 yılOlay sadece kadında bitmiyor zaten 🙏
- +1 yıl
Biliyorum sende bitmiyor erkek arkadaşına pek güvenmiyorsun evlilikte güveni verseydi şu an bu soruyu sormazdın.
Soran+1 yılDoğru diyorsun. işte herşeyi yapana kadar mağlesef şimdi aldırmak için uğraşıyor üzülüyorum istemiyorum aldırmak ama sartlar diyor. Bana gel bir hayat kursak sadece ikimiz dese durmam. Şimdi hangimiz cesaretli?
- +1 yıl
Keşke onun yerinde ben olsaydım. Öyle biriyle nasıl yattın 😕 adam olsa beni seven kızı hamile bıraktım evlenirim evlenelim derdi anında. bir başına çocukla yapamazsın
Soran+1 yılillaki evlenicez bak parmağında yüzük var ama bebek için erken alt üst oluruz ayakları yapıyor. Yapıcak bişey yok insan yüregi gibi insanlar cıkarmalı karsına 🙏🙏 seninde öyle yüregi guzel insan..
- +1 yıl
Parmağındaki yüzüğü mü karşılaştırıyor.🤔 niyet önemli yüzüğü herkes takar zihniyete bak ya, pess profil fotoğrafı size mi ait? Demiyor açık açık yemiyor bir eve bakmaya..
+1 yılGünah mi bilmiyorum ama değilse kötü gozukcem belki ama aldır bence cocuk çok büyük sorumluluk ister inan bana yanında destekcin olmassa çok zor hem maddi hem manevi çok zorlanirsin
00 Yorumlayaşın henüz çok genç, evlilik için çok erken bir süreç bence. Hayatındaki kişinin doğru kişi olduğundan eminsen ve evlilik için erken olmadığını düşünüyorsan evlen ailen zamanla kabul edecektir.
00 Yorumla
+1 yılGerçekler canda acıtsa en iyi çözümi sunar bence ailene gerçeği anlat hata yaptım evlenmek istiyoruz de mecbur razı olurlar bir iki kızarlar ama yapacak birşeyleri yok aldırmaktan daha doğru geliyor
00 YorumlaSakın bebeyini aldırma ailene açıl istersen yasin gelmiş zaten 22 ye konuş hamile olduyunu soyleme ters tepki alırsın sevdiyin erkek bebeyi aldır diyormu
02 Yorumla
+1 yılEvlilik, hayatını karartma evlen anneliği yaşa ve mutlu olmaya çalış. Elbet hatanın bedeli olacak. Ama hayatının hatasını yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılHayatımın hatasını yapmaktan korktuğumdan zaten sağliklı düşünemiyorum 😶
evlen ve doguır zaten evlenmıcekmısınuız bır ay nısanlı kalın yeter (bır haftalık bebege hamıle oldugunu anlamanada soktayım)
10 YorumlaKatil olacaksın biliyorsun değil mi? Kıyma ona. Aileni bir şekilde ikna etmeye bak evlen onunla. Ama o yavrunun günahına girme.
012 Yorumla- +1 yıl
Soruyla ilgisi yok ama merak ediyorum beni neden engellediniz size karşı bir saygısızlığım mı oldu? Cevap verirseniz sevinirim. Ben AShyGuy
Soran+1 yılBende kıymak istemiyorum ama ailem eski kafadan nasıl açacağım konuyu bilemiyorum...
- +1 yıl
@Nur_20 Bir kaç gün önce tanışmıştık. Siz ''arkadaş olmak ister misiniz?'' sorunuza cevap vermiştim sonra istek gönderdim kabul ettiniz biraz muhabbet ettik ancak bir zaman sonra beni engellemişsiniz. AShyGuy nickim
- +1 yıl
@Nur_20 Ben de bu yüzden soruyorum. Size karşı saygısızlığım falan mı oldu acaba ondan merak ettim bende.
- +1 yıl
@Nur_20 Zaten takibe almıştınız ancak engellendiğimi görünce şaşırdım. Rica etsem engelimi kaldırabilir misiniz?
Soran+1 yıl@UtangaçBeyim inşallah hallettiniz sorununuzu 🙏
- +1 yıl
+1 yılBu konuda akıl vermek haddimi aşar otur herseyi artısını eksisini olabilecek herseyi bir kağıda yaz ve düşün kararını sen hatta siz verin
00 YorumlaBence evlenin eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa ve sende onu ben bebeğin aldırılması taraftarı değilim.
00 YorumlaEe ailenden evlılıge izin yoksa aldırcaksın son çare. Yapacak bırsey yok gıbı gözüküyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırsam..
Aldirnaya karar vermisin zaten daha nasi yol ariyosun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir his ki biri vazgeç dese fikir verse vazgeçecek gibiyim 🙏
+1 yılmillet ne şanslı evlenmediği halde bebeği oluyor bizse evlenip daha bebek sahibi olmayı hayal ediyoruz :) keske kız arkadasım olsada basına böyle seyler gelse sonuna kadar arkasında dururum
00 YorumlaOrtada bir çocuk var 2 aile bir araya geleceksiniz evleneceksiniz. Baştan yaptığınız yanlış zaten. Yapıyorsanız da korunman gerekiyordu.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın 🙏
Soran+1 yılAhahahahha aynen 🤗
Soran+1 yılÖzür diliyorum yanlışla yazmışım 🙏 yani sonucta evlat 1 kızarsın 2 git dersin 3'te dayanamazsın.. bilemiyorum ben bu şekilde yaklaşırdım ama onlar nasıl karşılar tahmini bile kötü
Sanırım bende seninle şu an aynı durumdayım.. evli degilim henuz ve ben ayrıldım... bebekten haberim yoktu.. 2 buçuk aylık olması lazım 🤢 bebeği aldırma kaç.. Ben kıyamam 😔😔 ve ne yapacagimi bilmiyorum...
04 Yorumla- +1 yıl
Bebeği aldırma. Evlen birkaç ay içinde bir çözüm bulur erken doğum dersiniz... vermeme gibi bir durum varsa dediğim gibi kaç... yapacak bir şey yok. Allah can vermiş tamam bir hatadır bende aynı durumdayım ama en azından yalnız değilsin... çözüm bulabilir bebeği yasatabilirsin.. Ben ne aileme nede çocuğun babasına soylicem birde beni düşün 😔😔
Soran+1 yılSen beni anlarsın, ben seni.. elim kolum bağlı annem regl olmadığımı anladı ve iyice köşeye sıkıştım. Sen ne yapacaksın 🙏
- +1 yıl
Bebeğimi dogurucam. Ve hiç kimse bilmicek.. sanırım herkesi hayatımdan silmek zorundayım.. Ama bebeği aldirmanin vebali çok büyük. Allah seninde yardımcın olsun.. 😔 adet olmadığını fark ettiyse eğer bir şekilde kan bul bir yerden... Ve pede koy.. annenin görebileceği şekilde bir çözüm bul.. hatta yanında üstüne değiştir ve görsün...
Soran+1 yılSen gerçekten çok cesaretlisin seni gönülden tebrik ediyorum güzel anne 🙏🙏 ben bebeğimi aldırmak zorunda kaldım çünkü annem anladı ve şiddete maruz kaldım.. hamilelik sürecimi stresle geçiriyordum ve sürekli dayanılmaz ağrılar geçiriyordum, düşük tehlikesi vardı bu olanaklarla doğurmam imkansızdı ne bir desteğim vardı ne de herkesi silip gidebilecek kadar param. Şimdi öyle yalnız hissediyorum ki içimdeki kelebeğim yok artık.
+1 yılKorunmayı hiç düşünmedin mi? Yazık değil mi o yavruya? Madem böyle bir durum var, evlenin gitsin...
00 Yorumla1haftalik hamileliği nasıl anladın çok şaşırdım valla ben 4haftaliktim o zaman bile gebelik kesem gorunmuyodu kandaki gebelik oranı düşüktü. 9. haftada net belli oldu resmen şaşırdım acikcasi
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnce idrar testleri sonra bazı tahliller gittiğim hastane özel bir poliklinikti yaptıkları hesaplamalarda en fazla 1.5 haftalık dediler. Ben zaten bekliyordum çünkü belirtilerim vardı ve tam günü gününe gelen adetim bu ay gecikmişti..
+1 yılKendi evladını öldürmek ailene karşı gelmekten daha mı kolay?
10 Yorumla
+1 yılKarnındaki bebeğin ne suçu var. Senin günahının bedelini o mu ödeyecek
12 Yorumla- +1 yıl
Şimdi müsait bir yerlerine kına yakabilirsin
+1 yılEmpati kurulacak bir yanın yok bebek yaparak değil ilişkiye girerek hata yapmıssın ne bok yersen ye gari günahı senin boynuna bunlar hallolur umarım o adamla ayrılmaasın iste ozman sctın
00 Yorumla
+1 yılBebek daha çok küçük aileler anlaşsın konuşsunlar evlenin bence
02 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlan olmuş şimdi kötü görmeye gerek yok artık, bence aldır yaşında 21 şimdi evlensen pişman olursun aldır yani bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani işin gücün yoksa kendi evin bilmemne aldır bence
03 Yorumla
Soran+1 yıliş var ama ailem göndermiyor. Gönderecekleri yerde tanıdığın olması gerekiyor anca öyle. Diyorum ya hep onların düşünceleri kuralları. Benim ne hissettiklerim babam için onemli degil
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😑
Aileni ikna et , bir an önce evlen bence. En doğrusu bu olur. Eğer evlenmez ve hamile olduğun duyulursa senin için kabus olur.
00 YorumlaBence aldırmamalısın büyük günah. Hemen evlenin olsun bitsin
00 YorumlaLütfen artık korunur musunuz suriyelilerle yarışmayın mk 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru daha once de bu pp daki kiz tarafindan soruldu. Sakin olun fake
00 Yorumla
+1 yılKendi cocugunu mu öldürüceksin cidden? Hapis cezası olsaydı ne yapardın acaba?
00 Yorumla
+1 yılAldırman helede yok yakınken aldırman en dogrusu gibi görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılkorunun be güzelim ilişkiye girerken korunun
16 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman öyle olurdu. Kaza ile hamile kalanlara BEN kızardım.. şimdi başıma geldi galiba birazı büyük konuşmaktan birazı bizim küçük hesaplarımızdan 🙏
- +1 yıl
öyle de canım hani çok seviyorsun biliyorum ama o da mı düşünmedi şahsen ben düşünürdüm kondomsuz birlikte olmazdım ki o da demek ki bilmiyor
Soran+1 yılKontrol bende derdi hep. Bende öyle sanırdım hadi onun beyni yok benimdemi yok kendime kızıyorum 😶
- +1 yıl
kontrol onda olmaz neyse canım bilmiyorum hamile kaldığını ailen duyarsa sana ona vermez diye düşünüyorum
Soran+1 yılMağlesef öyle olur diye düşünuyorum bende
- +1 yıl
Neyse canım kendine dikkat et
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir günah işlemişsin. Bir de katil olmana gerek yok.
11 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🙏🙏
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılSilah zoruyla falan mı hamile bıraktı bacım? cahillik başka bir şey değil. Eğitim şart
00 Yorumla Gelip istesinler annenede soyle durumu evlenin eger evlenmek istiyorsa tabi
00 Yorumla
+1 yılAldırmayın, evlenin
18 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi geride bırakmak kolaymıdır sence?
- +1 yıl
Bunu ilişkiye girmeden önce düşünmeliydin, ailene tatlı bir dille anlatmalısın, gerisi gelir zaten, hakkınızda hayırlısı artık
- +1 yıl
Ama aldırmayın yani, sonuçta o da sizin canınızın bir parçası.
Soran+1 yılAnneler daha hassas düşünüyor galiba. Sevgilim " senin ailen sana zarar verir bende çok istiyorum, ama evlilik dışı alt üst oluruz" dedi evet bunu derken gözleri doldu üzüldüğünü hissettim ama bana hadi gel biz atlatırız bırakalim herşeyi geride, aile olalım dese ben bir cesaretle silerim herşeyi sırf bebeğim için 🙏 her zaman herkes eşit olmuyor mağlesef herkesin yüreği olmalı merhameti olmali..
- +1 yıl
Zor bir seçim sizi bekliyor, Allah sana ve ailene yardım etsin
- +1 yıl
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sağolun, zor bir süreç hele ki kimse destek olmayıp yalnız kalıp içine atınca..
- +1 yıl
Sevgilin burda çok önemli, desteğini esirgememeli
+1 yılTrollsün. Bir haftalık gebeliği nasıl anladın?
01 Yorumla
Soran+1 yılSen daha trolsün. Teknoloji ilerledi 🙏
- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler