10 aylık oğlum var , ve bakımında zorlaniyorum , kocama bakıcı tutalım dedim kocamda yani sen bir bak dedi bakıcı tutarken neye dikkat etmeliyim arkadaşlar sizce.
Cevabın nedir?
Çalışmıyorsan çocuğuna kesinlikle kendin bak yabancı birine asla güven olmaz istediğin kadar osuna busuna dikket et. Bu zamanların keyfini çıkar çok çabuk büyüyor çocuklar kolaya kaçma hemen zorlanıyorum diye çocuk büyütmek zor herkes zorlukla büyütüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu sormadım ki ben :)
Bizim bakıcımız var ve bence en önemli şey genç olması yaşı büyük olanlar genelde geleneksel büyütmeye çalışıyor çocukları
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakıcı tutacağına ev işleri için birini tut çocuğuna sen bak en iyisi bu tabiki çalışmıyor isen çocuğun sana ihtiyacı var
02 Yorumla
Soran+1 yılev işleri sorun değil ben bebeğime yardım cı istiyorum. çoçuğunun uyku düzeni yok. en kesintisiz uykusu 30 dakka. uyanıyor geceleri başında nöbet tutuyorum bakıcı okursa azcık o bakar ben uyuyum ben bakarım o uyur.
Cevap sahibi+1 yılSeni yargılamak için yazmadım en azından fikir olsun diye yazdım yanlış anlama sakın eğer öyleyse olur tabiki ve tanıdık biri olsa daha iyi olur yine çok dikkat et sen yine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
5Cevap
+1 yılBu devirde güvenilir bakıcı çok zor bence ben olsam genç ve güzel olmamasına deneyimli olmasına dikkat ederdim
02 Yorumla
Soran+1 yılniye güzel olsun kız hesabı kullanan erkek.
- +1 yıl
Güzel olmamasına dikkat et dedim ayrıca kızım ve kız hesabı kullanıyorum sayın gizli hesap
+1 yılbacım yapma etme tutma anne şefkatinin yerini kimse dolduramaz bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılya ben evladıma bakıyorum da bakıcı bana yardım etsin istiyorum
- +1 yıl
hımmm anladım :)
10 aylik bebegede ev hanimi olarak bakamiyorsan bence seni bosamadigina dua et.
00 YorumlaIcinde Allah korkusu olmasi yeterli..
10 YorumlaAnnenize maaş verin onlar bakar
13 Yorumla
Soran+1 yılannem bakmak istiyor ama bedava. da olmaz yoramam annemi
Soran+1 yılkia kardeşim vat benim evladıma bakıcak diye onu yollamasını istemiyorum
+1 yılSeksi olsun kıvrak :) çıtır :)
29 Yorumla
Soran+1 yıliyi ananı gönder peşkeş çekelim :)
- +1 yıl
anamı beğenmez lan kocan 65 yaşında
Soran+1 yılkocam benden başka kimseyi beğenmez zaten
- +1 yıl
iddasına girelimmi
Soran+1 yılevet. allahtan korkan ailesine saygısı olan bir kocam benden başka kimseye bakmaz her kadına bakacak kadar hafif değil asla olmadı bunu basitlik görğr bazı erkekler givi her kadına bakacak kadar abaza değil. yani kendinizle karıştırmayın kocam allah korkusu olan bir adam ve eşini bağlı bir adam ben bu adamın eve bir kez geç heldiğini görmedim sen kendinle karıştırın benim kocam her kadına bakacak kadar basit değil şükür asıl bir insan
- +1 yıl
kadına bakacak olsa senin yanında bakmaz zaten emin ol. kafanı karıştırmış gibi olmayım ama.
Soran+1 yılallah tan kokan bie adam hadi ben görmüyorum da allah ta mı görmüyor? ne anlatıyorsun. şen de halısın kendin sapık bir abaza olduğun için kocamı da öyle sandın :) ama işte benim kocam basit değil sizin givi. her kadına bakanı midesiz görüyor yani her kadına bakıcak kadar basit olmak an da sizce yakışır neye iti günler. umarım iftiranız evlatlarınızdam çıkar. demekki sen evlensen her kadına bakacak kadar aşağılık ve namussuz bir adam olursun yazık.
- +1 yıl
iftira atmıyorum aptalmısın. yaparsa senin yanında yapmaz diyorum. böyle büyük konulştun ya bak nasıl bir olayla karşılaşcksın
Soran+1 yılBen büyük konuşmuyorum güvenimi anlatıyorum büyük konuşmaz ne demek biliyor musun Bu demek değil bu güvenmek demek Ama sen bunu bilemezsin
+1 yılGüzel kadın ise...
00 Yorumlaolabilirrr
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım