evde 3 defa gebelik testi yaptım 3 Üde pozitif çıktı, daha sonrasında buna dayanarak daha net sonuç almak için beta hcg testi yaptırdım regl tarihimin gecikmesi üzerine, korunmadığımız içinde bekliyodum zaten sonuç 5874 çıktı ve dün gece kanamam oldu ve kasık ağrım vardı sabah uyandığım dada çok hafif kanama tekrar gördüm korktum ve ultrasona girdim kese görünmüyo dedi doktor tekrar kan istedi sonucu yarın alıcam düşük mü oldu acaba yardımcı olum bilgisi olan yazsın Allah rızası için !..
Beta hcg hakkında bilgisi olan Hamişler, hamiş adayları ve anneler varmı?
Oncelikle hakkinizda hayirlisi olsun... lutfen burdaki ve internetteki yazilanlari okuyarak cok stres olmayin... ama uzulerek soylemeliyim mi bu deger normalde 5-6 haftalik hamile oldugunuzu gosterir amcak kesenin gorunmemesi dis gebelik ya da dusuk riskinj artirir malesef... baska sorunuz varsa sorabilirsinjz
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu değeri geçen hafta yaptırmıştım ve yarın sabah tekrar yaptırıcam Allah hayırlısını nasip etsin Hayırlı değilse de hayırlı etsin çok üzgünüm çok istiyoruz yarın belli olur
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz uygulamayı amacına uygun kullandığınız için Allah razı olsun yaşım daha genç 23 yaşındayım rabbim nasip ederse yine olur inşaAllah 🙏🏻🙏🏻 tekrar teşekkürler
Duzgun ve amacinda kullanan herkese yardimci olmaya calisiyorum. Bu konuyla ilgili takildigin danismak istedigin herseyi istedigin zaman yazabilirsin elimden geleni yaparim... hayirlisi hakkinizda :)
Düşük olma ihtimali yüksek hamileymişsiniz ama yerleşme kanaması değildir, keseyi göremiyorum dediyse kan değerlerinize bakıp sonucu söyler büyük ihtimal düşük olmuş
En İyi Cevaplar