Çocuk & Ebeveyn Asel hafsa ismi nasıl sizce kızıma? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Doğacak kızıma asel hafsa ismini düşünüyoruz sizce nasıl Asel hafsa ismi nasıl sizce kızıma? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Darzek Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aselsan koy 😂 Dogduktan sonra is konusunda yardimci da olurlar belki. 0 0 Yorumla
Nomoredrama Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Asel bal demek Arapçada , Hafsa da aslan yavrusu 😃bence gayet güzel 0 0 Yorumla
ÜNSALCEM Takip Et Yoda Yaş: 63 , eic 46% +1 yıl Anlamını biliyor Muş’un, çokmu aradınız bu ismi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet asel bal, hafsa aslan yavrusu ve hafsa dine göre çok tavsiye edilen bir isim Yorumla ÜNSALCEM +1 yıl 👍 ana birde bu isimlerin anlamını bilmeyen insanlar arasında büyüyen çocuğun çekeceklerinizde düşünün Ayşe Leyla Gül olmazmı Yorumla Soran +1 yıl Olmaz. sen karışma biz çocuğumuza en iyi şekilde bakarız sen dert etme Yorumla ÜNSALCEM +1 yıl Sen çocuğuna en iyi şekilde elbette bakarsın taki okul çağına kadar okul çağında o artık sosyal hayata karışacak ve türlü huy ve alışkanlıkları olan çocuklarla karışacak işte ben vundan bahsettim ama sen anlamamışsın Yorumla ÜNSALCEM +1 yıl Neyse sen daha çocuk yaştasın 18 yaşındasın 😇😳 Yorumla Soran +1 yıl Hayır 18 değilim sadece 18 yazdım 26 yaşındayım😊 Yorumla
En İyi Cevaplar