Düşünüyorum taşınıyorum yok ya kimse bakamaz bence. Çünkü bir ömür bakabilecek tek kişi annedir..Anne kızPeki sizin fikriniz nedir? #Ankaralı #AnneBebek
niye bakamasın ki kare kardeşim erol taş diye bir adam var bilir misin acep sinema tarihinin kötü adamı olarak bilinir ama sanırsam yanılmıyorsam 3 cocuk sahibi ve tek başına byüten bir insan _? içinde yeterki çocuk sevgisi olsun insanın
Değişir bazılarının nineleri daha iyi bakıyor bazı anneler özüne bile kötü davranıyor Bazıları da öyle kıymet veriyor ki bu sevgi bana bir ömür yeter diyorsun
Aslında şöyle, bir çocuğun annesi yoksa (ölüm, terk gibi sebeplerden gitmişse) o çocuğun babası da yoktur. Çünkü baba evlenir. Hala teyze o bu asla bir anne değildir. Ordan çıkarım yapılmış.
ya en azından sokağa atmasından başkasının elinde büyümesinden iyidir babadır erkektir bu anlamaz dememek lazım anlar ama bir kadın kadar olmasada yapra bir şeyler ki bazı babalar var anneden daha iyi
Kimse bakmıyor öyle böyle büyüyorsun ayaklarının üzerinde duruyorsun kardeşinin annesi oluyorsun sadece, bir nevi ablalar diyebiliriz.. Yaşayarak tecrübe ettim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki anneden daha iyi kimse bakamaz ama ben ikinci olarak babasina cok guvenirim
En İyi Cevaplar