O kadar çok çeşit var ki beynim bulandı büyük ihtimalle pofunuo markasınınkini alırım çünkü hem fiyatı 200 TL gibi bir şey makul yani, hem de telefon şarj yeri var👍 ama özellik olarak çok elzem bir şey var mı diye de sorayım dedim. pofunuo bebek bakım çantası
Anneler, bebek bakım çantası alırken nelere dikkat edilmeli?
Eşyaları 75 tllik bir çantaya da koyabilirsin illa lükse kaçmaya gerek yok. İkisi de alıyor eşyaları. Hatta benim oğlum iki yaşında, ben 3 4 aydır sırt çantası kullanıyorum çok lüks olsun deyip de 1 2 yıl kullanacağın şeye o kadar para gömmek anlamsız bence. bir de sen 1 yıl kullanırım demişsin. E sonuçta kirlenecek bişey olacak başka çanta gerekecek. bir 200 tl daha gömecen o zaman o çantaya. En az 2 çanta şart. O kadar parayı çantaya vereceğine kıyafet al bol bol. Altını açtığında her seferinde işeyecek kirletti diye değiştireceksin kıyafetini. Yarım saatte bir açacağına göre her seferinde işediğine göre sen hesap et günde kaç kere değiştireceksin. Çocuk anne karnında götte bezle durmaya alışkın değil. 2 3 ay sürekli olan sıkıntın. Sonra alışıyor ama sen de sürekli değiştir değiştir bunalıyorsun kıyafette. Sen yani çanta lüks olsun değil de ilk kıyafetleri bol olsuna bak. Diğerle de yürüyene kadar yani 1 yaşa kadar hiç kirlenmiyor sıkıntısı yok yani özetle çantaya çok para vermek yerine kıyafet al
Kıyafet zaten şu an kendi gardolapına sığmıyor bizim gardolapa taşıyor zaten 1 tane almıştım daha çanta gibi duran bir şeydi zımbalı falan ama sonradan fark ettim ki onu hem eşim taşıyamaz hemde bebek arabası ile bile olsa rahat değil o yüzden sırt çantası gibi olsun dedim sonra da işte usb falan var diye o hoşuma gitti
Aman zaten tek çocuk olacak bari alayım gitsin nolcak ya😂ben ilk valiz gibi büyük bir şey aldım zımbalı ama eşime kitleyemem ve tek başıma olunca zor taşınır diye düşündüm şimdi sırt çantası arıyorum işte
En İyi Cevaplar