Arkadaşlar internette gördüm karbonat testen daha iyi sonuç veriyormuş. Bende denedim ve kabarma oldu köpürdü. Aranızda karbonatı deniyen ve hamile olan var mı? bir bakar mısınız hamile miyim?
Bende hepsini yaptım. Limon karbonat kabartma tozu sirke hepside oldu. Benimki böyle bile değildi... bütün kopukler taştı dışarı ama testim negatif çıktı güvenemiyorum.. . Kan vermeye gidicem.. Çünkü regl zamanım degil ve kanamam. Var.. bu arada benim 4 ocakta iliski oldu. Ve ustune 3 kere kanama gordum ve regl tarihlerim disinda... eğer varsa araştırdığım kadarıyla düşük riski... cunku benim 12 gundur sürüyor kanamam.. şimdi dedim ya başlarlar regl varsa gebelik olmaz diye ama aylarca regl gibi düzenli kanama görenler varmis.. benimkide regl gibi değil.. benim zaten imkansızin imkansızı 12 gün kanamam görmem... inşaallah bu testler doğrudur..
sen bu kafayla çocuk doğurma zaten... yahu karbonat köpüren birşey. İdrar dediğin şey asidik birşey. Ben işesem bende de köpürecek o :D hamilemiyim ben :D git doktora görün böyle saçma şeylerle uğraşma.
o zaman eczaneye gidip 2 -3 adet idrar testi alır onu denersin. eğer hepsi aynı çıkarsa doğrudur. Eğer biri pozitif iken diğeri negatif çıkarsa net değil demektir doktora gider kan verirsin. Bunda kimseyi ayağa kaldıracak bir durum yok.
En İyi Cevaplar