3. çocugum benden değil ;( ne yapmalıyım?

Artik bu hayata dayanacak gücüm kalmadı ölmek istiyorum ama Allah'ın karşısına nasıl çıkarım intihar çok zor olacak. 2000 yilindan bu yana evliyim 1 kız 1 erkek iki çocuğum vardı. Bundan 5 yil önce 3. erkek oğlum oldu 3 yaşına kadar sevdim kokladim ve diğer çocuklarımdan daha fazla sevmiştim onu haşa resmen tapmıştım çocuğa. Bundan 2 yil önce cocuk 3 yaşındayken yıllardır hayalini kurduğum kendi evimi almış ve henüz 1 aylık kendi evimize yerleşmişken bir telefon geldi eşin seni aldatiyor dedi kapattı. Evde kıyametler koptu eşim inkar etti yok böyle bişey dedi ama 3. çocuğa ve 10-15 yaşında ki diğer çocuklarımdan utanana utana dna testi yaptırdım hepsine. Sonuç küçük benden değildi. Daha önce 5 günde olsa cezaevini gördüm orada yaşanmaz cinayet işlemedim boşadım eşimi ne yalan soyleyeyim içim kan ağlayarak çocuğu soyadımdan da çıkarttım mahkemede çocuğu davalı masasında görmeye dayanamadım gittim aldım kucağıma kendi davacı masama getirdim hakim oğlum seni anlıyorum emek vermişsin bu çocuğa sen üzülme üzülmesi gerekenler üzülsün dedi... Sonrasında çocuğa kıyamadım bir duzeni vardı gidecek yerleri yok eşimin ailesi kabul etmedi sokağa atsaydim çocuğun o küçucuk yüreği kaldıramazdı bu acıyı. Aynı evde yaşamaya devam ediyoruz. Herkese çok garip gelecek ama bana bu kadar sevgi gösteren babam diye sürekli sarılan çocuğa kıyıpta annesini ve çocuğu atamadim sokağa o çocuk gunahsız bir melekti gözümde daha çok sahiplemdim 1 dediğini 2 etmedim şu ana kadar. 6 ay önce eşime sırf okul vs gerektiği için yeniden nikah kiydim. Artık dayanacak gücüm kalmadı çocuk 5 yaşında ve sürekli adının yanına benim soyadımı ekliyor hal bu ki çocuk annesinin kızlık soyadını kullanıyor. Seneye okul başlıyor ve benim artık dayanacak gücüm kalmadı annesi sürekli evlatlık edin soyadını ver diyor ben aile bakanlığına gidip te ne diyeceğim nasıl dilim varacak bana bir yol gösterin.
3. çocugum benden değil ;( ne yapmalıyım?