Kızım 3 aylık.
Evolvia 1 kullanıyorduk.
Çok gaz yaptı doktor değiştirin dedi ve sma 'yi önerdi.
Sma mama kullananlar var mı?
Sma iyi bir mama mıdır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızım 3 aylık.
Evolvia 1 kullanıyorduk.
Çok gaz yaptı doktor değiştirin dedi ve sma 'yi önerdi.
Sma mama kullananlar var mı?
Sma iyi bir mama mıdır?

Merhaba
Bebeklerin yaşadığı en büyük sorunlardan biri de maalesef gaz sancıları. Hem onlar acı çekiyor hem de bu süreç ebeveynleri çok yoruyor. İki çocuğum var, bu süreçten biz de geçtik. Bebekler için tercih ettiğimiz devam sütleri de gaz sancılarını tetikleyebiliyor, bebekler bazı devam sütlerini hazmedemiyor bu da sindirim sorunlarına yol açıyor. Biz bu sorunlarımıza SMA Optipro ve iyi geceler devam sütü ile çözüm bulduk diyebilirim.

Doktorumuzun gözetimi altında farklı mamalar da denedik ancak senin de söylediğin gibi gaz problemine yol açanlar oldu. Böyle olunca gece uykularımız da azalmıştı. Doktorumuzun da tavsiyesi ile SMA iyi geceler devam sütünü kullanmaya başladık, faydalı olduğunu görünce Optipro seçeneğini de kullanmaya başladım, şu an çok rahatız diyebilirim :) Bebeğimin gelişimi ve kilo alımı da gayet yeterli, zaten sürekli kontrol ettiriyoruz.

Sma iyi geceler maması kullananlardan biri olarak içerik de oluşturmuştum. Bu içerikte sma mama nasıl hazırlanır sorusuna da cevap bulabilirsin. Dilersen göz atabilirsin: Huzurlu Uyuyan Çocuklar, Mutlu Ebeveynler: SMA 3 İyi Geceler Devam Sütü İle Her Şey Yolunda!

Çevremde de SMA Optipro bebek maması kullanan birçok kişi var, hepsi de çok memnun. Bebeklerinin sağlığında, kilo alımında ve gelişiminde hiçbir problem yok. Sma mama kilo aldırır mı diye endişe ediyorsanız, hiç şüpheniz olmasın. Sma optipro kullananlardan gelen bazı yorumlar şu şekilde:
SMA mama kullananlar genel olarak olarak memnun, ben ve bebeğim de öyle :) Artık gaz problemine, sindirim sorunlarına dair hiçbir sıkıntımız kalmadı.
Benim oğlum çok gazlı bir bebek, gaz ve kabızlıktan neler çektiğimi anlatamam. Delirmeme ramak kalmıştı diyebilirim… Piyasada denemediğimiz mama kalmadı hepsi gaz.. kabızlık… Ama sonra sizin doktorunuzun tersini söyledi bizimde doktorumuz Evolvia önerdi. Yaklaşık 2 aydır Evolvia kullanıyoruz gerçekten dünya varmış dedim. Gaz ve kabızlık neredeyse hiç yaşamıyoruz birde son aylarda kilo alımı çok yavaşlamıştı oda düzeldi çok şükür. Hatta doktorumuz en son kontrolde ne güzel kilo aldırmışsınız dedi 😊
Sma yi bende duydum baya rahatlatiyormus cocugu kronikse falan tavsiye ederim ben bebelac gold kullandim yine gaz yapiyor ama asiri degil normal oda iyiydi
Kız kardeşim SMA mama ilr büyüdü
şöyle söyliyim her mama gaz yapar. 3. aydan sonrada gazda azalma olur zaten. Sindirim sistemleri geliştikce gaz olayını aşıyor bebekler. Bizde evolvia kullanıyoruz şu anda piyasa da daha iyisi yok. bilginize. ayrıca içerik olarakda sık mama değiştirmek bebeğinize zarar da verebilir. bence neyle başladıysanız onunla devam edin. ekstra olarak beslenmeden önce ve sonra nurse harvey's gaz şurubunu kullanabilirsiniz.
Cevap
10Cevap
Sütünü kullanmanı öneritim bir sorun yok ise hertütlü mama zararlıdır
Sutum yok
Keyfimize kullanmiyoruz
Son dönem olupda kullanmama odası var ne bileyim öyle mi diye düşündüm😊
her mama her bebekte aynı etkiyi yaratmaz. sma dene, hipp dene
Bebelac deneyebilirsin gaz için aktardan Hindistan cevizi bıçağın ucu ile biraz kazı emzirirken prensese de ver gaz yapmaz
bilmiyom ama duydum kullanan varmis allah bagislasinn masallahh
ana sutunden baska mama bilmem jdjdjd
İyidir benim kardeşim de bebek iken onu kullanırdı
HİP kullanın hanfendi
Evet iyi marka ve iyi mama
Pirinç unu
Evolvia ac verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?