Merhaba KScan, Yine fikrini almak istediğim bir konu var. Malum sonbahar başladı, yağmurlar kapıda. Bu sene hazırlıksız yakalanmadan yağmur botlarını almak istiyorum oğluma.Erkek Çocuk Yağmur ÇizmesiSeçenekleri bu ikisine kadar indirdim ve bu noktadan sonra da sana sormak istedim. Sence hangisini almalıyım?
İkincisi bütün tarz kıyafetlerine gider diye düşünüyorum ve daha cool küçük beyfendi havası kadar gibi geldi ama birincisi de güzel tabiki benim fikrim bu yönde :)
Her ikiside güzel bence. Yağmurlu havalarda sonuçta giyecek olduğu için kalın çorap giyerse ayağı üşümez hemde botları su geçirmez tek renk de olsa daha uyumlu olur kıyafetlerşne ilk resimde. Ama ikinci resimdeki bot için aynısını söyleyemeyeceğim sanırım. Onlarda güzeller sıcakta tutar ama su geçirebillirler.😊😊
Ponçiğim yağmur botu diyorsan ilk seçenek olmalı diğeri su geçirir. Ama ilk seçenekte tek renk olanından almalı yoksa herşeye uyumlu olmaz:) Güle güle giysin😘😍
1. si kardeşimde var altı sadece plastik üşütebilir bu yüzden siyahi almanı öneririm ben o daha farklı ve kalın duruyor önemli olan koruması ve hasta olmamaması
En İyi Cevaplar