Filtre kahve aldım toz halinde tadı çok ekşi oldu çöpe attım 50₺ gitti bunun için nasıl bir kahve lazım?

😂😂😂bu makinanın adi frenc press oluyor Fransa prensi yani ben baristayim yani o cafelerde içtiğiniz içecekleri yapan kişi 😂iyi bu kahve istiyorsan yurt dışından getirt derim ben kendime colombiadan getirtiyorum
Fitre kahve aldım jacops toz gibi
Mmmm onlar bok kahve 😂😂biz öyle deriz nerde taşıyın sen bu iki kahve markası soyliyim
Migros dan aldım başka yok
Çekirdekli öğütülmemiş kahve alsam olur mu
Memet efendinin filtre kahveleri var turkiyenin en iyisidir 😂😂
Nasıl oguteceksin 😂😂😂😂😂
Ya bu fitre kahveler toz gibi YouTube da video da izliom çekirdekli atıyor makineye
Çekirdekli olmaz öğütücü makina lazım ona
@Nursensei oooo söz kahve içmek için içiyorsunuz kahvenin zevkine varmak için değil size bu supremo yapıyım da ağzınız tatlansin
@Nursensei jacops ne ya 😂 siz çamur için daha iyi 😂😂
Kahve içmek istiyorsanız kaliteli için
Marka önemli değil ya da fiyat ama kalite onemli
@Nursensei 😂filtre kahvenin 100 lerce çeşidi vardır supremo benim en sevdiğim dur sert dur ama daha hafif çeşitleri de vardir
Ya şimdi bu makinelere atılan kahvelerden aldım ben cam kavanozumda iyi demlenmiyor çekirdekli almam lazımmış
Cekirdekliyle ne alaka çekirdek kahveyi ogutmen lazım
Bak İstanbul daysan emononunxe mısır carsisinin orda kuru kahveciler var iyi kahve sayılır onlar oradan al
nasıl yaptın kahveyi? biraz açıklarsan yardımcı olabilirim.
Jacops toz halinde fitre kahve aldım 3 kaşık atıp sıcak su döktüm demlendikyen sonra içtim
ahahah hayır. keşke biraz fikir edinseydin. filtre kahve makinesiyle kahve yapmak için orta incelikte çekilmiş kahve alman gerekli ve hazır su kullanmalısın çeşme suyu aksine.
Makine içine atılan toz halinde ki fitre kahveden aldım 50₺ ye başka yoktu
aktarlardan ve ya kahve ürünleri satan her yerde bulabilirsin. orta incelikte çekilmiş kahve istiyorum demen yeterli.
Onun tadı da acı mı
50₺ de ona vermim
Filitre kahve aci olur zaten sutle yumusatabilirsin... kullandigin kahve de onemli tabi
Sütlü olur mu ki
Hayır full sütlü kahve
Su Armutçayırı diyorum sadece sütlü
Filtre kahve için özel kahvesi ve filtresi satılıyor onun
Ben Makinesine atılan toz kahveden aldım
Ama bende makine yok bu cam kavanoz var
Cevap
4Cevap
sen filtre kahve diyorsun ama bu frenchpress!
www.uzmantv.com/hangi-kahve-turleri-french-press-ile-yapilabilir
Varsa biraz daha paran direkt filtre kahve için elektrikli makine var. Demliğe birikiyor
İşte o makinelerin kahvesini aldım bunun için acaba aynı işi görmüyorlar mı
₺10 ye French press aldım ne gerek var
Filtre kahve lazım tadı acıdır sen basaramamissin.
Fitre kahve aldım zaten ama makineye atılanlardan
Makineye nasil atilacagina dair makinenin ustunde firma logosu vardir ya da kutusunde yetkili servisi orayı ara durumu belirt yol yordam gostersinler.
starbucksın yanına taşı
50 tlyi bana ver ben yapim.
50₺ verdik kahveye acı oldu attım çöpe
Nescafe gold al.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar