Valla LC Waikiki parfümlerinden eksiği yok Koton parfümlerinin. Hem kalıcılıkları hem kokuları gayet iyi. Denediğim Koton parfümleri arasında kötü olanlar da vardı. Onları listeye eklemeyeceğim. Ama genel olarak Koton parfümleri gayet iyi ve fiyatına göre bir alkışı hak ediyorlar. Fiyat açısından da gayet uygun. Bir maaşı bırakacak fiyatta değiller azından. :) Denediğim ve çok memnun kaldığım parfümleri sıralayayım ben size.
En İyi Koton Bayan Parfümleri Hangileri?
Umarım siz de bu tavsiye parfümlerimi beğenirsiniz. Beğendiğiniz olursa yorumda benimle paylaşın. :)
Çok fresh ve enerjik bir kokusu var. Bir koklayan tekrar koklar o derece güzel. Ben günlük hayatımda çok sık kullanıyorum bu tarz kokuları. İçinde limon, vanilya, bergamot ve misk var. Fiyatı ise 65 tl. Koton black lust parfüm kullananlar genelde fresh kokusu için tercih ediyor. Kalıcılığı da gayet iyi. Bir gün boyunca kalıyor. Cıvıl cıvıl bir insansanız eğer tercih etmeniz gereken parfüm Black Lust parfümüdür.
2- Koton Desired in Black Parfüm
en kalıcı koton parfümü
Hafif meyvemsi hafif odunsu bir kokusu var bu parfümün. Yani iki farklı özelliği bünyesinde bulunduruyor. İşte kullanmak için çok idealdir. Çünkü rahatsız etmez çevredeki insanları ama aynı zamanda kendine de çeker. İçinde portakal çiçeği, amber, kişniş ve vetiver bulunuyor. Fiyatı ise 69 TL. Koton desired in black yorum bakarsanız eğer hep çok güzel bir kokusu olduğunu söylerler. Kalıcılık açısından da performansı çok yüksek. Bir gün rahat kalıyor.
Çok kadınsı bir kokusu var. İlgi çekmeyi ve cazibe merkezi olmayı seven bir insansanız tercih etmeniz gereken parfüm kesinlikle budur. İçinde vanilya, sandal ağacı, yasemin, amber, gül, paçuli ve mandalina bulunduruyor. Kalıcılığı da çok iyi. Bir gün dayanıyor gayet. Fiyatı ise 55 TL. Koton brightness parfüm yorum bir göz attığınızda hep çok kadınsı olduğunu söylediklerini fark edersiniz. Genelde Terazi, Aslan, Boğa, Akrep kadınları tercih ediyor.
4- Antique Pink Parfüm
en uygun koton parfümü
Romantik kadınların çok sık tercih ettiği bir kokudur. Büyümeye merakı olan genç kızların ise vazgeçilmezi. Tatlı ve romantik bir kokusu var açıkçası. İçinde badem, vanilya, lotus, yeşil elma, orkide, sıklamen var. Fiyatı 55 TL. Kalıcılıkta ise diğer parfümlerden farkı yok. Bir gün rahat dayanıyor. Koton parfüm kullananlar genel olarak en çok bu parfümü beğeniyor ve kullanıyor. :)
5- Russet Night Parfüm
en seksi koton kadın parfümü
Gece gezmelerinde ilk tercih etmeniz gereken parfüm desem yalan olmaz. Çok seksi ve tutku dolu bir kokusu var. Erkekler bayılıyor bu tarz kokulara. Özellikle flörtü olan kadınların biriciğidir. Çünkü etkileyici bir parfüm. :) Fiyatı 40 TL. Kalıcılık konusunda bir tık daha düşük diyebilirim. Bir gün boyunca dayanmaz ama 8 saat dayanır. İçinde limon, sardunya, vanilya, sedir ağacı, anason ve karabiber bulunuyor. Koton parfüm bayan yorumları bir göz attığınızda bu parfüm için en seksi parfüm dediklerini görürsünüz.
Umarım bu önerdiğim parfümlerden memnun kalırsınız. Detaylı kullanıcı yorumları için buraya tıklayabilirsiniz. <3
Ne alaka lan millet sallamış 50den aşağı yok cart curt olum koton black var 35 tl 3 aydır kullanıyorum neredeyse hala memnunum 2 gün kalıyo üstümde. onu da geçtim doldurma 10 tllik parfümlerimde var onlarda günü kurtarıyor. bir parfüme 200 300 vericeğime 20 tane alırım değişik kullanırım