Takip ettiğiniz alış-veriş siteleri hangileri arkadaşlar? Sipariş ettiğiniz zaman aynısı geliyor mu? Bir de hızlı firmalar var mı? En iyi giyim siteleri hangisi? Şimdiden teşekkürlerİnternette en güvenilir alışveriş sitesi
En güvenilir internet sitelerini yazacağım ve genellikle aynı ürünler geliyor. Bende birkaçından alışveriş yapıyorum, şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım.
1- Trendyol
trendyolModa deyince ilk aklan gelenlerden biri trendyol oluyor. Son derece tarz şeyler var. Kargoda hızlı geliyor. Ayrıca sık sık indirim oluyor. İstediğin her şeyi kolaylıkla burada bulabilirsin. İnternet sitesi.
2- N11
n11N11 alışveriş platformu, Türkiye’de en kısa sürede kendini kanıtlayan e-ticaret sayfalarından bir tanesi. Yine güvenilir kıyafet siteleri arasında en başta geliyor. Aradığın her şey burada var ve ciddi anlamda güzel kampanyaları var. Bir de kupon biriktirme gibi bir şey başlamış alacağın ürünler çok hesaplı oluyor.İnternet sitesi.
3- Morhipo
morhipo2011 yılında boyner tarafından kurulmuştur morhipo. Kısa sürede en çok alışveriş yapılan moda – giyim platformu olmayı başardı, uyguladığı iade politikaları ve zaman zaman yüzde 90’a varan indirimleri ile çok fazla tercih ediliyor. Giyim alışveriş siteleri isimleri arasında yine başı çekiyor. İnternet sitesi.
4- Tozlu. com
tozlu. comEn iyi giyim alışveriş siteleri arasına tozlu. com'u eklemezsem olmaz :) Kadın ve erkek giyimi kategorisinde önemli bir alternatif sağlıyor. 14.90'dan başlayan fiyatları oluyor. Son derece bütçeye uygun şeyler var. İnternet Sitesi.
5- H&M
H&MEn sevdiğim ve güvenilir alışveriş sitelerinden bir tanesi. Çok güzel ve kaliteli kıyafetleri var. Ve alışveriş yaptığın zaman birebir aynısı geliyor. Değişme, iade ödeme kolaylıkları çok fazla. Yıllarca rahatlıkla kullanabilirsin aldığın şeyleri. Zaten markalaşmış bir yer. Bu yüzden güven konusunda şüphen olacağını düşünmüyorum. İnternet sitesi.
Pull&bear gayet kaliteli onun dışında koton ve defactoyu öneririm bershka da güzel özellikle ceket alışverişi için mango da iyi trendyolun ürün kalitesi ve güvenirliği çok güzel iade işlemleri konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız koton bu konuda baya süründürüyor😒😑 aliexpress hakkında bilgisi olan var mı acaba güvenilirmi bide tozludan sakın ama sakın bir şey almayın gerçekten ürünleri çooook kalitesiz
En giyim siteleri; Tozlu giyim, sateen, DeFacto, Bonprox Ben buralardan alışveriş yapıyorum. Ürünleri gayet güzel ve hoş. Aradığın her şeyi bulabiliyorsun. Ve görseldekinin aynısı geliyor. Ben geçen abiye elbise almıştım. Gayet güzel ve aynısı geldi.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Gizli Soran
+1 yıl
De facto'nun ürünleri ucuzda çok dandik oluyor. Diğer dediğin markalara bir bakayım beğendiğimi alırım. Teşekürler.
Tozlu giyim kullanıyorum müşteriyle ilgilenim çok iyi, ürünler uygun ve düzgün bir şekilde teslim ediliyor. 6-7 kez sipariş verdim hiç bir sorunda çıkmadı. Bana en iyi giyim sitesi burası.
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
BluEyeSs | Moda & Stil konusunda 57 görüş paylaştı.
Bilge
+1 yıl
En iyi giyim siteler bana göre Trendyol, Markafoni. Bide çin malı ürünler satan bir site var Aliexpress diye çok tarz. Ama orada ürünler biraz geç gelebiliyor. Sabretmen lazım. Almadan önce yorumları okumanı tavsiye ederim.
Ben tüm eşyalarımı Berskha'dan alıyorum. Çok güzel ürünleri var özellikle ceketlerde internet sitesinden almak biraz zor ben çözemedim sen bak beğenirsin belki
Hipatu sitesi bay bayan çocuk giyimi ve ev tekstili konusunda en beğendiğim markalardan biri. Koton , Özdilek , kendi marka ürünleri , Süvari ve Addax gibi bir çok markaya da ayrıca bayilik yapan büyük ve kurumsal bir markadır. Alışverişlerimi uzun süredir oradan yapıyorum. Dikkat edin güvenilir satış yapan çok az marka var instagramda. %100güvenli olan ipara sisteminin alt yapısını kullanıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim. İnternet sitelerine Hipatu ve instagram hesaplarına da buradan ulaşabilirsiniz.
hipatu sitesi bay bayan çocuk giyimi ve ev tekstili konusunda en beğendiğim markalardan biri. koton , özdilek , kendi marka ürünleri , süvari ve addax gibi bir çok markaya da ayrıca bayilik yapan büyük ve kurumsal bir markadır. alışverişlerimi uzun süredir oradan yapıyorum. dikkat edin güvenilir satış yapan çok az marka var instagramda. %100güvenli olan ipara sisteminin alt yapısını kullanıyorlar. kesinlikle tavsiye ederim. internet sitelerine ve instagram hesaplarına da ulaşabilirsiniz.
0|0
0|0
meddusa | Moda & Stil konusunda 139 görüş paylaştı.
Kredi kartım olmadığı için sitelerden alışveriş yapamıyorum ama instagramdan alışveriş yaptığım yerler var. Yurt dışından sigara, saat ve takı, parfüm. Isteyen olursa nickte verebilirim :)
Genelde spor giyinen bir insan olduğum için sporjinal.com'u tercih ediyorum giyim alışverişlerimde.Oldukça hızlı ve güvenilir bir sistemleri var.
0|0
0|0
Because_Me | Moda & Stil konusunda 100 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Hepsiburada, Trendyol, Tozlu. com ve Patırtı Çoğu kıyafetimi buradan aldım yorumları okuyarak İnternetten alışveril yapmaktan reelde yapmaz oldum o derece alışveriş canavarıyım :)
istediğim model hangi sitedeyse ondan alışveriş yaparım ama kıyafet konusunda netten alışveriş yapmam çünkü göründüğü gibi olmuyor beden uymazfalan filan giderim mağazaları gezerim ki zaten mağazalara bakmayı alışveriş yapmayı seven biriyim o zevkimi köreltmem gezerek yaparım
Eğer kadın giyim ise MODOMOR. com tavsiye ederim. Aynı gün kargo yapılıyor. Sipariş verdiğim ürünler ertesi gün elimde oluyor. Değişim ve iadede sorun çıkmıyor. Ürünleri kaliteli, Tavisyemdir.
0|0
0|0
Gizli Üye
+1 yıl
iç çamaşırlarımı internetten alıyorum hem seksi oluyor hemde kımse farketmıyor utanıyorum magzadan alırken
En İyi Kız Görüşleri