Alışveriş & Hediyeler H&M’de 44 numara hangi beden oluyo? Small mı, Medium mu, Large mı? XLarge mı? ali__ Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Anlayanlar ve bu konu hakkında bilgili olanlar yardımcı olabilirler mi? Small Medium Large X Large Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç H&M’de 44 numara hangi beden oluyo? Small mı, Medium mu, Large mı? XLarge mı? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Muhendisolanressam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl XXL değil mi ya?🤔42 beden XL diye biliyorum. 0 16 Yorumla ali__ +1 yıl H&M’de farklı sanırım çünkü 52’ye kadar beden var Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Normalde M giyiyorum. H&M'de de M giyiyorum. Değişiklik yok kanımca. Yorumla ali__ +1 yıl Siteden alışveriş yapacaktım 38 ve 46 bitmiş ordan da fikir ürettim biraz, şort alacaktım bu arada Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl XXL varsa onu al bence. Yine de sen bilirsin tabi ama.🙄 Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Beden tablosu oluyor oraya baksana bir. Vücut ölçülerini biliyorsan yararı olur. Yorumla ali__ +1 yıl Ahaha neden xxl al dedin 😂 Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl 44 beden ona denk geliyor çünkü. Yorumla ali__ +1 yıl Yok ben 44 L diye düşündüm ondan dedim Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl https://i.hizliresim.com/PD15kN.pngŞuradan pay biç işte. Beden olculerini biliyorsun nasılsa.😊 Yorumla ali__ +1 yıl bir bakayım teşekkür ederim😊 Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Rica ederim.🙏 Yorumla ali__ +1 yıl Bak gördün mü S 44 Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Nasıl biliyor isen öyle al. Şimdi dar gelir kulagimi cinlatirsin olmaz.😂 Yorumla ali__ +1 yıl Ama baktım işte 44 small, ve en büyüğü o Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Bel, basen gibi ölçülere göre seç M ya da L olacağını bence. Sadece 44 yaziyir diye atlama hemen. Ölçülere bak hangisi uyuyorsa ona göre secersin. Yorumla ali__ +1 yıl İşte 44 S yazıyo bana olmaz, nasip değilmiş demek ki çok da beğenmiştim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
XXL değil mi ya?🤔
42 beden XL diye biliyorum.
H&M’de farklı sanırım çünkü 52’ye kadar beden var
Normalde M giyiyorum. H&M'de de M giyiyorum. Değişiklik yok kanımca.
Siteden alışveriş yapacaktım 38 ve 46 bitmiş ordan da fikir ürettim biraz, şort alacaktım bu arada
XXL varsa onu al bence. Yine de sen bilirsin tabi ama.🙄
Beden tablosu oluyor oraya baksana bir. Vücut ölçülerini biliyorsan yararı olur.
Ahaha neden xxl al dedin 😂
44 beden ona denk geliyor çünkü.
Yok ben 44 L diye düşündüm ondan dedim
https://i.hizliresim.com/PD15kN.png
Şuradan pay biç işte. Beden olculerini biliyorsun nasılsa.😊
bir bakayım teşekkür ederim😊
Rica ederim.🙏
Bak gördün mü S 44
Nasıl biliyor isen öyle al. Şimdi dar gelir kulagimi cinlatirsin olmaz.😂
Ama baktım işte 44 small, ve en büyüğü o
Bel, basen gibi ölçülere göre seç M ya da L olacağını bence. Sadece 44 yaziyir diye atlama hemen. Ölçülere bak hangisi uyuyorsa ona göre secersin.
İşte 44 S yazıyo bana olmaz, nasip değilmiş demek ki çok da beğenmiştim
Large olmasi lazim