Eski bir evimiz var. Eski ocağımız bozuldu ve biz bunun yerine ankastre bir ocak almak istiyoruz. Ancak neye göre ocağı seçeceğimiz konusunda hiçbir fikrim yok. Ankastre ocak seçimini neye göre yapmalıyız?

Eski bir evimiz var. Eski ocağımız bozuldu ve biz bunun yerine ankastre bir ocak almak istiyoruz. Ancak neye göre ocağı seçeceğimiz konusunda hiçbir fikrim yok. Ankastre ocak seçimini neye göre yapmalıyız?

Temizlik durumuna göre. Parçaları söküp çıkarma için hangisi daha iyiyse onu seç. Tabi bütçene göre. Cam şeklinde olan ateşsiz ısıtanlar temizlik için aslında en iyisi ama onlarda yemek yaparken tencere dibine tutuyor yemek. Belki benim evimdeki kalitesiz olabilir bilmiyorum ama yemek konusunda sıkıntı. Temizlikteyse kesinlikle en iyisi onlar.
Annemlerde Boschun cam ve atessiz isintani var cok menmunlar
Tek basmada yanan biseyler al. Bizimkisi on kerese yaniyor
Cevap
6Cevap
Bizim evde annem yaptırmış allahım temizliği ne illet ya şakın aynalı alma çıkmıyor leke metal al
Tezgahında beyaz olmasın daha iki saat önce çamaşır suyu ile temizledim sürekli siliyorum takıntılı oldum artık
cam alma çünkü patlıyor iki kişiden duydum yazık edersin
Kullanışlı olmalı ve temizliği hijnei açıdından beyaz ve cam şrklinde olanlardan tercih edebilirsin.
Kullanışlı olmasında kolay temizlenmesine bakarak alabilirsin ama cam alma kesinlikle
Siyah cam olmasında 🤦
Cam patlıyor yemek döküldüğünde vs sıkıntı olur
Cok begendim bende istiyorum
Fiyat araştırması yap. Fırnı iyi pişirsin.
Ben dışına bakardım 😄
Kullanışlı olup kolay temizlenmesine
Kokutacağın yemepe göre seç kanka
Verdiği ısıya ve kir tutmaması
Eşin bilir, ona bırak
Mutfak dekorasyonuna göre
Beyaz al en güzeli
Zevkine göre
fiyatina gore
Renk ve uyuma göre
Kafana gore
Fiyata göre hacım