Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştıran belki de en önemli makinelerden biri. Çamaşır makinesi alırken ise dikkat edilmesi gereken bir çok şey var. Garantisi içerdiği programlar enerji tasarruf sınıfı gibi dikkat edilecek bir çok etken. Ancak bana göre dikkat edilmesi en önemli şey ucuz ya da uygun fiyatlı olması. Çamaşır makinesiEn uygun çamaşır makinesi nereden alınır?
AAA++ bir çamaşır makinesinin elektrik tasarrufu ile fiyatını 10 senden önce amorti etmesi imkansız görünüyor. Bir yatırım en fazla 7 yıl içinde geri dönmelidir. Bunun yanında, yedek parça maaliyetleride önemli. Servis hizmeti konusunda arçelik ya da vestel gii yerli ürünler tercih edilebilinir. Regal gibi altus gibileride. ama tavsiyem taşınma dolayısıyla eşyalarını satmak zorunda kalan öğrencilerden yeni bir makine almak.
Hepsiburadadakilerin fiyatları 300 lira daha uygun ama güvenemedim Ucuz istersen vestel Daha orta sınıf istersen arçelik/beko veya profilo (Siemens ve bosch ile aynı motoru kullanıyor) bayisinden alabilirsin
Ben yillardan beri Arcelik markasini tercih ediyorum. Uygun veya pahali goreceli bir kavram ama en azindan guvenilir ve saglam. Senetle alip bir iki ayda oduyorum. 2000 lerin ortalarinda aldim benim makineyi daha hic sorun cikarmadi.
Dikkat edilecek en onemli sey kalite olmali bence. Ucuz diye tercih edersen sık degistirmek zorunda kalirsin daha pahaliya patlar. Boyle esyalar bir kere aliniyor 10 sene kullaniliyor cunku.
Ucuza kaçmak pahalıya malolur. Sağlam bir makina alın kafanız rahat olsun. Boch ve Arçelik öneririm çamaşır makinesi için. Vestelden uzak durun kesinlikle!
Ben alabiliyorsanız siemensten vazgeçmeyin diyorum ben 8 yıllık evliyim çeyizimde alınmıştı şimdiye kadar tık demedi daha yeni sadece kapak kilidini aparat ın kilidi kırıldı bı onu değiştirdik o kadar. onun dışında yıkamada falan hiçbir sorun olmadı
En İyi Cevaplar