Evlilikte beyaz eşya alınacağında düğün paket almak daha mantıklıya geliyor. Çünkü ayrı ayrı aldığınız zaman alacağınız beyaz eşyalar daha pahalıya gelebiliyor. Bunun için bence yeni evlenen her çift beyaz eşya düğün paketi araştırmadan almamalı.beyaz eşya düğün paketi Peki sizce beyaz eşya düğün paketi nereden alınmalı?
beyaz eşya düğün paketi olarak alındığında daha uyguna gelebiliyor. Bunun için sana önerebileceğim birkaç marka var. Vestel mağazalarında benim gördüğüm birkaç ayrı beyaz eşya düğün paketi vardı. Beyaz eşya düğün paketlerinde dikkat etmen gereken en önemli şey parça parça fiyatları ile ayrı ayrı fiyatlarını toplayıp karşılaştırmak. Bosch mağazalarında da bazen çeyiz paketlerine dahil beyaz eşyalar oluyor onlara da bakabilirsin.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı.
hotpoint / siemens - bosch / samsung.. nokta. bu sektörde yıllarca çalıştım.. başka markalardan uzak durulmalı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Beyaz eşya paketi olarak satılanlara dikkat etmelisin. Bazen eski model olan beyaz eşyaları da verebiliyorlar. Ancak Bosch ve Vestel gibi markaların yaptığı beyaz eşya düğün paketi görürsen hiç düşünmeden al derim. İki markayı da denemişliğim oldu ikisinden de memnun kaldım.
En İyi Cevaplar