Alışveriş & Hediyeler Mondi Zero Stress yatak iyi mi arkadaşlar? jenesa Takip Et Xper 6 Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bugün aldım yarın gelecekİnternetde bu yatay ile ilgili şikayetler varŞüpheye düştümKullanan var mı acaba?Bel ağrım var zaten yanlış bir şey almıyayım Güncellemeler+1 yıl bu yatak hakkında okuduğum şikayetler anlamsızmışgayet rahat arkadaşlar Mondi Zero Stress yatak iyi mi arkadaşlar? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Biraz uyuman lazım.. 0 8 Yorumla jenesa +1 yıl hazır uyumuşunu arıyoruz işte 😁 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Uyumuşunu bulacağını sanmıyorum :) Yorumla jenesa +1 yıl 🤔 ben de sanmıyorum sana düşüyo bu görev 😁cevap alıym:satan adam tanıdık. on yıldır bunu kullanıyormuş. ama internetde korkunç yorumlar var. Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Her ürün için facia yorumlar vardır her zaman.. iyi de olsa kötü de olsa.. bir çoğu bence bilmeden yapılan yorumlar.Kullanan biriyse gerçekten güvenmelisin.. sonuçta yüzyüze bakacaksınız sonra. utanır kötü sonuç verdiğinde.. Yorumla jenesa +1 yıl haklı olabilirsinyarın bir sorayım bakıym hiç şikayet almış mı bu yataktan Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sağlıklı uykular :) Yorumla jenesa +1 yıl :)) sana da Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Teşekkür ederim... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz uyuman lazım..
hazır uyumuşunu arıyoruz işte 😁
Uyumuşunu bulacağını sanmıyorum :)
🤔 ben de sanmıyorum sana düşüyo bu görev 😁
cevap alıym:
satan adam tanıdık. on yıldır bunu kullanıyormuş. ama internetde korkunç yorumlar var.
Her ürün için facia yorumlar vardır her zaman.. iyi de olsa kötü de olsa.. bir çoğu bence bilmeden yapılan yorumlar.
Kullanan biriyse gerçekten güvenmelisin.. sonuçta yüzyüze bakacaksınız sonra. utanır kötü sonuç verdiğinde..
haklı olabilirsin
yarın bir sorayım bakıym hiç şikayet almış mı bu yataktan
Sağlıklı uykular :)
:)) sana da
Teşekkür ederim...
Önce uyu
sen öyle mi yaptın 😁🤔