Hiç değerlendirmesi ve hiç yorumu olmayan bir satıcıdan (bu satıcının kendine ait sitesi de var) bir ürünü sipariş verdim. Dün sipariş verdim, bugün onaylanmış. Süreç normal ilerliyor ama yine de aklımda soru işareti kaldı. N11. com’da buna benzer bir şey yaşadığınız oldu mu?
Şimdi bende whatsapp da N11 i öneriyordum bir arkadaşa. Bende toplamda 30 kere alışveriş yapmışımdır. Hiç dolandırılmadım fakat bazı ürünler bekledığin veya fotoğraftaki gibi çıkmayabiliyor. Hiç değerlendirilmemişsede iyi bişey kazık yiyen biri mutlaka değerlendirirdi büyük ihtimal yeni bir satıcı. Yinede sen %100 e yakın olanlardan almaya çalış.
Yaa çok iyisiniz, tamam umarım sorun çıkmaz çok teşekkür ederim. Satıcı hepsiburada’da falan var, çok yorumu da var. N11de de aynı tunççadır ama burda 500 küsüre aldığım çadır hepsiburada’da 700-800 tl falan. N11’de değerlendirmesi ve yorumu yok diye korktum açıkçası
Yardımcı olabildiysem ne mutlu 😄 Hepsiburada'dan 2 kere kazık yedim onuda hatırlatayım.1- iade ettiğim taksitli ürünün parasını taksitli iade ettiler.2- stokta 6 tane görünen ürünü sipariş verdim, bir hafta sonra aradım nerde kaldı ürünüm diye stokta kalmadığını söylediler göndermediler.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 373 cevap paylaştı.
ürünü alırsın kontrol edersin zaten bu süre içinde sistem de onaylama ya da iade süreci aktif halde durur. Sen ürünü beğenirsen sistemden onaylarsın yok beğenmezsen iade işlemi başlatırsın otomatik kargo kodu oluşur onunla iade edersin satıcıya teslim olduktan 3 gün içinde sanırım paran hesaba yatar
Olmaz çünkü bu tip sitelerde para önce n11 de bekletiliyor. Bu sırada alıcı kargo gelince kontrol Edip ürün siparisle birebir aynıysa ve bunu n11 den onaylarsa para satıcının hesabına geçiyor. Eğer unutur onaylamazsa belli bir süre sonunda (5-6gun) satıcıya otomatik geçiyor para. Sistem bu şekilde olduğu için sorun yasamazsin
Hiç dolandırmadım, Türkiyede 3 tane güvenilir site var, 1. Gittigidiyor ( en güvenli en rahat site) 2. Hepsiburada 3. N11 Yani kafan rahat olsun o dev siteler müşterinin haklarını koruyor
N11 i sürekli kullanıyorum. Orada satış yapan her satıcının kayıtlı adresi ve bilgileri yer alıyor. N11 yönetimi vergi dairesine kayıtlı olmayan hiç bir satıcıya satış hakkı vermiyor. Dolayısıyla çok güvenilir bir sitedir rahat ol 😊
Bir astsubay dolandırılmış suçlamada bana gelmişti. Halbuki bu siteyle uzaktan yakından ilgim yok. Neyse ben temiz olduğumu ispat ettim. Fakat N11. com bu güvenlik konusunda büyük açık veren bir site olduğunu öğrenmiş oldum.
En İyi Cevaplar