Arkadaşlar yetim bir çocuk var babası vefat etmiş annesiyle kalıyor annesi çalışıyor bakıyor eve ama ben kıza bir hediye almak istiyorum sizce ne alınır 8 yaşında 

Resim malzemesi alabilirsin o yaşta çocuğa hayal dünyasını geliştirmek için alınabilecek bir hediye hem okulda da kullanır belki ilerde ressam olur 🙂
eksiği ne ise onu tamamla düzenli beslenebiliyor mu? kıyafetleri iyi mi? yiyecek giyecek ve barınak sorunu yok ise oyuncak alabilirsiniz
Bence çocuklar için çalışma masaları var onlardan alabilirsin ama bu mobilya olanlardan değil barbili falan katlanabilir masalar var
Ihtiyaclarini al. Bu yastaki cocuk gelisim caginda kiyafetlerinm felan kucuk geliyor olabilir ya da ayakkabi
Ayagindakiler sıkıyorda olabilir unutmada
Geldigin yeri unutmamak onemli olan bak ne guzel dusunmussun
Cevap
4Cevap
Kiyafet alabilirsin veya annesine sor bebekte alabilirsin bu aralar populer neyse o tur bir bebek al :)
Eğer Maddi anlamda bir sıkıntın yoksa Tablet olabilir tahmini 200-250 Lira çocukların oynayabileceği gibi.
Çocuğun zevkine göre:)
Bu arada kız güzelmiş Allah bağışlasın...
Oyuncak alabilirsin kiyafet olarak pantolon etek tisort alabilirsin
Kızla yakınlık derecene bağlı bence.. Yani akraban mı uzaktan birisimi
Oyuncak tabiki olabilir ama o çocuğun daha temel ihtiyaçları da olabilir ayakkabı kıyafet gibi. Tebrik ederim sizi iyi insanlar var hala
Soldaki çarpı işaretine basıp duruyorum kapanmıyor 😕
Giysi, Oyuncak, kitap, defter, kalem, toka vs.
Katılıyorum
Ben olsam boya kalemi ve resim defteri alırdım
Oyuncak alabilirsin ya da kıyafet
Kitap alabilirsin oyuncakta olur
Paten
Neye ihtiyacı varsa onu al.
Oyuncak
Bebek al. Barbie ya da . Mutfak oyuncak set al
oyuncak
güzel bir bebek
toka taç elbise
Ayakkabı al