Hediyeler insanlara özel olduğunu hissettirir. Kadınlara özel olduklarını hissettirmek adına hediye almak çoğu zaman işe yarar. -Peki bir kadına hangi hediye kendini özel hissettirir?
Onun için anlamlı bir şey yapman gerek. Onun sevdiği bir yerde yemek, onun sevdiği bir dizinin aksesuarı, onun çok istediği bir eşya vb. Açıkçası konuşmalar sırasında aklında kalmış olması özel hissetmesini sağlar. Kısacası detaycı olun beyler 😂
Bence benim icin hazir almak yerine kendi biseyler yapsa daha makbule gecer. Hediye olarak güzel sözler bile yazsa süsledigi mektubun icin o bile yeterde iste öküz o kadarini bile yapmaz ki.
Kadına göre değişir mesela ben Koç burcuyum ve her kadını analiz Edip finalde ona göre hediye veririm ve hediye yi genelde suprizler halinde el işi olarak hazırlarım hazırlamak planlamak beni çok mutlu eder
Bu duruma göre değişir bence şahsen ben zamanı geldi ağaç üstüne üç boyutlu ikimizin resmi olan bir hediyede yaptım özel iç çamaşırları aldığımda oldu bu bence ilişkinin ciddiyetine göre değişir bence !
Anılardan kalan birşeyi alırsa, mesela çok önceden beraber bir yere gittiğinizde (papatya tarlası vs. örnek olsun diye attım şimdi) oradada güzel vakit geçirdiğinizde güzel bir anı olarak kalacaktır aklınızda. Şimdi o anıda ana karakter siz ve papatyadır, ne zamab papatya geçse o gün aklınıza gelecektir. Bu sebeple papatya ile alakalı bir hediye alabilirsiniz, bu hediye onun da hoşuna gidecektir
Onu dinledigini anlatacak bir hediye. Misal günlük hayatta birseyler anlatiyor arada diyorki ya aslinda uzun süredir bunu almak istiyordum veya su benim cok hosuma gitti ya. Bunlardan birsey alirsan hem sasirir hem sevinir. Yani beni cok etkiliyor aaa bak beni dinlemis demek ki deger veriyor falan gibi düsünceler olusuyor sonra.
Bunu tam olarak bilemeyiz. Herkesin zevki farklı. Genelde çoğu kadın Tek taş yüzüğe hayır diyemezken, kimisi de ismine özel altın kolye sevebilir mesela.
En İyi Cevaplar