Hediye falan almayı ve bana alınmasını açıkçası pek sevmiyorum. Kendisinin emek harcayıp yaptığını süprizler beni daha çok mutlu eder😊 Ben kalbini kırsam ve sabah işe giderken evden üzgün ayrılsa gece için çok güzel bir sofra hazırlarım sevdiği yemeklerden oluşan sonra birer kahdehlik içki soğuturum , ona değer verdiğimi belli etmek için kendime çeki düzen veririm. Sonra birlikte çekilmiş olduğumuz fotoğrafları misal yazıcıdan çıkarıp mukavvaya yapıştırıp onlardan puzzel yaparım hediye ederim onuda birlikte yapar ve bir tablo oluşturup evimize asarım ki onu gördükçe birbirimizi kırsakta üzsekte birbirimizin yanında herzaman olucağımıza ve değer vereceğimize inanıp gördükçe mutlu olmak gibi işte 😊😊
Affetirmek için hatanın boyutuna göre değişir eğer aldatmışsan istersen dünyayı ver affettiremezsin dünyayı alır yinede affetmez kadın milleti affetse bile o her hatanda önüne gelir
Bir hediyeye kanacak insan değilim. Hediyeyle yumuşayacak aptal birisiyle de olmam. İnsan hatasını anladığını tavırlarıyla göstererek sevdiğinin gönlünü almalı.
En İyi Cevaplar