Hata yapmak, bu hayatta insanoğluna bahşedilen ve sevdiğimiz kişinin bizim için ne kadar değerli olduğunu yeniden anlamamızı sağlayan, en önemli mucizelerden birdir. Her ne kadar durum böyle olsada kırdığımız kalbi onarmak yine bize düşüyor. - Peki siz kalbini kırdığınız arkadaşınızın gönlünü almak için ona nasıl bir hediye alırsınız?
Kalbini kırdığınız arkadaşınızın gönlünü almak için ona nasıl bir hediye alırsınız?
Hediyeyle gönül alınmaz o sadece bir gözboyamadır düzgünce özür dilersin ve kız arkadaşınsa yanağına bir öpücük kondurursun tamam. Hatanın farkına varıp özür dilemek en büyük erdemdir bence.
Kalp kırmam öyle sebepsiz doğrular bazen can yakabilir ama bunun için de gönül almaya gerek yok neyse oldu da öyle bir halt yedim özür dile de barışalım derim 😀
Kız arkadaşımsa illaki bulurum alacak bir şey bileklik kolye kitap parfüm ya da gratisten ne koparsa hediye olur zaten de söz konusu kişi bir erkekse tıkanıyorum ben
bu işler hediyeyle olmaz! apaçık duygularını ifade edebilecek şekilde yanlış anlaşılmayacağın uzun bir metin yaz. Eğer hala seni çok seviyorsa affeder.
En İyi Cevaplar