Alışveriş & Hediyeler Penti kalıplarını bilen var mıııı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boy 63 kilo 53Göğüs ortalama 80 85 arası. Bu pijama takımını alcam da üstte kararsız kaldım. Alt lastikli olduğundan belki sıkar diye m alıyım diyorum ama üst? S mi m mii?🤨🤨🤨 Penti kalıplarını bilen var mıııı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
barhan19 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl 53 kiloda 85B göğüsün varsa helal olsun. Bence M al, S küçük gelir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Değişio ölçüsü ya. Yorumla barhan19 +1 yıl O nasıl oluyo bildiğim kadarıyla göğüs büyüyüp küçülebilen bir şey değil lkasdljsd Yorumla Soran +1 yıl Yoo gayet de büyüyüp küçülüo w Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla barhan19 +1 yıl WTF, ilk defa duyuyorum şu yaşıma geldimde kdlasjdlkasdasd Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl M benden al rahat et 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koltuk altı bol olur mu diye korktum. Göğüs hep değişio yaaaa bilmiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gece uyurken rahat şeyler önemli m beden iyi gelir Yorumla
En İyi Cevaplar