Merhaba Çeyizde nekadar çatal bıçak takımı olmalı sizce? 12 kişilik 2 ayrı takım çok fazla değil mi? 12 kişiliğin yanına 6 kişilik çatal bıçak takımı alınmalı mı?
Cevabın nedir?
Benim sadece 1 tane 12 kisilik takımim var. :)
3,5 yillik evliyim ve 12 kisilik takimin tamamini kullanmadim simdiye kadar. 6şar kasik, catal, bicak yeterli geldi. Kalabalik misafir almayacaksan gerek yok. Kalabalik alsan bile 1 tane 12 kisilik yeterli00 Yorumla
- +1 yıl
19 yaşındayım çeyize dair tek birşeyim yok 😁 şu an alsam evlenene kadar modası geçer ne gerek var
evlenmeye karar verince ayarlanır kolay o işler01 Yorumla
Kişinin tercihine göre değişen bir durum aslında. Misafir ağırlamayı seviyorsa sayıyı arttırabilir sevmiyorsa çevresi yoksa kendine ailesine kadar alabilir.
00 Yorumla
Al işte bir 12lik kullan extra 6 kişilik 3 kişilik diye ayrımı mı var :) misafir kaç kişiyse ona göre eklenir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
12Cevap
2 takım olsun yeter birisi günlük kullanırsın diğerini özel misafirlerine çünkü makinadan ötürü çizilen parlaklığı azalan kaşık çatallar pek hoş durmuyo
00 YorumlaBir tane 12 kişilik tam set , ayrıcada günlük için 12 şer tane büyük ve küçük çatal , kaşık , çay kaşığı , tatlı kaşığı..
00 Yorumla- +1 yıl
misafirlik 12 kişilik olmalı ama günlük kullanım için 6 kişilik daha al
benim annem kaç kişilik alır bilemiyorum kadın çeyize doymuyo 😁00 Yorumla - +1 yıl
Hayır 12 kişilik 2 ayrı takım iyi, ileride sana lazım olur
00 Yorumla - +1 yıl
Huzur olsun huuzuuur. İki çatal iki bıçakla da mutlu olmalı insan sevdigiyle
10 Yorumla - +1 yıl
Ben karşıyım bunlara
Evi tika basa eşya ile doldurmayin
İhtiyaç ne işe onu alın00 Yorumla - +1 yıl
evde davet verecek değil çatal kaşık olsun yeter ki davet verecekse de o an da takım kullanamaz :D
00 Yorumla 12 kişilik 2 takim lazım biri günlük diğeri davette kullanabileceğin ağır bir takım olmalı
00 Yorumlabence 12 kişilik yeterli. bende jumbonun 12 kişilik çbk takımı var aynı zamanda 6 kişilik ablam almıştı. birini akşam için birini kahvaltısa kullanıyorum
00 Yorumla- +1 yıl
oncelikle Allah mutlu etsin evett zaten eve girince tekrar yine begendinizi alirsiniz
01 Yorumla - +1 yıl
36 parça aldı yeni evlenen arkadaşım
00 Yorumla tek takım 12 kişilik misafir birde uygun gündelik
00 Yorumla- +1 yıl
6 yeter misafirvsrvmiom
00 Yorumla - +1 yıl
Plastik alırız boşver :)
00 Yorumla - +1 yıl
Soruya bak iyice kafaları sıyırdık ya
00 Yorumla - +1 yıl
12 yeter bence ne yapıcam 24 takım şeyi :D :D
00 Yorumla Ne kadar çok olursa senin için iyi olur