Birçok ürünü ülkemizde üretebilsek bile dünyaca ünlü markaların çoğu yurt dışında. Haliyle bu da bizim yurt dışından alışveriş yapma ihtiyacımızı ortaya çıkartıyor. Çünkü bu markalar ya hiç Türkiye'ye gelmiyor ya da ülkemize gelirken fahiş fiyatları da beraberinde getiriyor.Peki sizce en güvenilir alışveriş yurt dışı alışveriş sitesi hangisi? #YurtDışı#Alışveriş#Siteleri
Amazon
Alibaba/Aliexpress
Ebay
Banggood
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yurt dışı alışveriş sitelerinden en çok hangisine güveniyorsunuz?
Aslında en güvenlisi ve en kalitelisi Amazon. Ama kargo ücreti oluyor bazen diye yanaşmıyorum. Aliexpress uygulamasını kullanmak pratik geliyor ve müşteri yanlısı bir mağaza olduğu için hoşuma gidiyor. Müşterilerin ürünlerin fotoğraflarını paylaşması, puanlaması, yorum yapması falan güzel oluyor. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. En ufak hatalarında para iadesi yapıyorlar ❤️
Aliexpress 'te bişi alıyorum. Aradan 1-2 ay geçiyo Dünya değişiyo , düzen değişiyo, benim fikirlerim, hayatım , şeklim değişiyor. bir gün bir bakıyorum kurye.. Anaaa kargonuz var diyo. bir bakıyorum aliexpressten kulak çubuğu kutusu, makyaj pamuğu kutusu almışım.. Yok artık diyorum sürpriz oluyor.. Şaşırıyo insan yani :D
Aliexpresten ve bang gooddan yapıyorum alışverisi aliexprese güvenmiyorum pek ama bang good cok iyi hepsiburada gibi oldugu icin cok iyi ve daha kisa surede geliyor amazondan alışveris yapamafim daha euro sagolsun ebay duydum ama ona da hic guvenemiyorum iste
Bangood u tercih ediyorum çünkü diğer sitelerdeki gibi saçma sapan satıcılarla uğraşmıyorsun direk olarak bangood un çinde bulunan deposun dan garantili ucuz bir şekilde alıyorsun hemde 11 günde ücretsiz kargoyla geliyor daha ne olsun anlatmaya gerek yok..😀
Bence bangood çünkü gümrükte takıldığı zaman sizin %100 üne kadar varan bütün para ödemelerinizi yapıyor ayrıca takipli kargo ve ücretsiz kargo seçenekleri oldukça güzel
yabancılara pek güvenmiyorum ama aliexpress yine guzel gibi sadece gümrükte filan takılması cok uzun dure gelmesi kotu onun dışında turkiye kazığı sokuyor 10tllik ürünü 25 e satıyorlar
Ben yurt dışında yaşıyorum ve kullandığım online siteleri amazon ve ebay. Ürünü satın almadan yorumları yinede okumayı unutmayın. Tanıdıklar aliexpressi de kullanuyor
Amazon çok güzel alışveriş sitesidir hem uygun fiyata hem son çıkan ürünler mevcuttur ben fransadayım bazen mağazada gördüklerimi burada daha uygun fiyata buluyorum çoğu Avrupalı bu veya başka internet sitelerinden alışveriş yapıyo çünkü daha uyguna geliyo. Bu arada Amazon babamın şirketi 😂
Internetten alisveris yapmıyorum. Yaparsam birkac tane guvenilir tesettur sitesi var ama onlarda ya kiyafet dar geliyor ya bol bedenler bazen uymayabiliyor. Gidiyorum deniyorum guzel oluyorsa aliyorum
ebay ve amazonda kargom gelmemişti ama aliexpressde her zaman kargom geldi ki zaten dispute özelliği var şüphelendin mi bas ona gelirse de bedava ürün almış oluyosun
Amazonda bir çok ürünün Türkiye'ye shipmentı yok fakat olsaydı çok güvenilir ve kaliteli bir site... Aliexpress gibi dandik ürünler değil gerçekten kullanışlı şeyler satın aldığım yer.
aliexpress den çok alışveriş yaptım.1 kere bile sorun yaşamadım. bir siparişim gümrükten döndü 20 gün sonra parayı hesaba yatırdılar. güvenilir bir site.
En İyi Cevaplar