Instagram üzerinden bir butik işine girdik arkadaşlarımla beraber, ilk etapta AliBaba da satılan ürünleri stoklayıp onları satışa suncağız fakar kaç günde geliyor bilgisi olan var mı?
AliBaba’dan verilen siparişler kaç gün içerisinde geliyor? Daha önce sipariş veren var mı?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 315 cevap paylaştı.
Öncelikle alibaba toptancıların bulunduğu bir sitedir ordan düşük sayıda ürün siparişi veremezsin. Ürünü yüklü miktarda alsan bı seferde gümrükte sorun yaşarsınız. Şirketiniz yoksa bu sorun dahada büyük olabilir. Size tavsiyem aliexpress üzerinden ücretsiz kargolu ürünleri seçin. Ayrıca birçok ürünü tek adrese sipariş olarak vermeyin. Ürünleri farklı adreslere farklı isimlere kargolatın böylece gümrüğe takılmazsınız. Biraz daha büyük düşünüyoruz diyorsanız instagram üzerinden değil amazon üzerinden satış yapabilirsiniz.
Vergi yok yani Gümrüğe dikkat et fazla alşıveriş göze batar, satış yaptıklarından birisi fatura ister de kesmezsen vergi kaçakçılığından devletimiz ÖPER Kendine ürün getirtmen pek sorun yaratmaz yılda bir kereliğine 150 $ ama bunu sürekliliğe dökersen büyük sıkıntı
simdiye kadar siparislerim 500 dolari gecmis. en hizli gelen urun 15 gun oldi ortalamada bir ayda geliyor turk gumruk yuzundrn iki ayda uladanda oldu. cinli amcalat hemen yolliyor tr giriyir uc gunde normalde ama bizim gumruk kargo vs uzatiyor sureyi.
Bir gözlük sipariş ettim Ocak ayının sonunda ve hala elime geçmedi. İç çamaşırı söylemiştim 20 gün içinde elime geçmişti. Sanırım ne sipariş edeceğinle ve satıcısının kim olduğuna bağlı olarak değişiyor sorunun cevabı.
Alibaba dan almanı tavsiye etmem firma değilsen çünkü toptan olarak alırsın eğer belli bir limitin üstünde faturası olursa ürünlerin cezai işlem uygulanıyor
70-80 parça gibi bir ürün almak istiyorum şirketim falan yok benim vergi çıkacak illa ki de ticari falan sayılarak çok yüklü masraflar çıkar mı ki bana
En İyi Cevaplar