Alışveriş & Hediyeler Merhabalar Facebook da abiye elbise satan bir site ye denk geldim güvenilir mi diye sormak istedim? mavirüya Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama yinede merak ediyorum?https://m.jjshouse.com/Cheap-Cocktail-Dresses-c16/orderby3/p14 Merhabalar Facebook da abiye elbise satan bir site ye denk geldim güvenilir mi diye sormak istedim? Cevapla Facebook Soruları Site Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl nereden gönderim yapılıyor acaba 1 8 Yorumla mavirüya +1 yıl Bilmiyorum malesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzeller ama fiziğin iyiyse sana yakışır :) Yorumla mavirüya +1 yıl Bana yakisacagindan şüphem yok ☺ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wowwww iddalıısın yani :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyy orada mısın? Yorumla mavirüya +1 yıl Hım evet öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vayyy be :D fiziği güzel olana çuval bile yakışır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyyyyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
nereden gönderim yapılıyor acaba
Bilmiyorum malesef
Çok güzeller ama fiziğin iyiyse sana yakışır :)
Bana yakisacagindan şüphem yok ☺
Wowwww iddalıısın yani :)
Heyy orada mısın?
Hım evet öyle
Vayyy be :D fiziği güzel olana çuval bile yakışır
Heyyyyy
hiç bulaşma