Yeni tanıştım 19 yaşında doğum günü için ne hediye alabilirim? Yaşı biraz küçük ama tesettürlü olgun biri sayılır. Şu an en çok istediğiniz şey nedir 18-24 kardeşler özellikle size soruyorum.
Saat, takı , aksesuar vs?
Saat, takı , aksesuar vs?
Vallahi ben jartiyere sevinirim, japon şeftalisine sevinirim, bir porsiyon tavuk döner ısmarlansa sevinirim, body eldivenine sevinirim ama bu arkadaş ne sever ne yapar ona bağlı, genelleme yapmak biraz boş olur. Saçma sapan kitaplar var böyle çiçekli, kokulu aşk kitapları. Benim gördüğüm kadarıyla türbanlı bacılarımız bayılıyorlar böyle şeylere, bir de kahve ısmarladın mı gönüllerde taht kurarsın ya da epey şalı vardır ama daha önce kullandığını gördüğün bir şalına uygun bir gömlek olabilir.
Aramızda cinsellik yok ne jartiyeri o olmaz ayıp.
Para sorun değil altın sette alırım ama bir aydır çıkıyoruz abartı olmamalı
İpek/şifon gömlek uygun bir seçim olabilir o zaman. Hem zarif, hem yıllarca giyilebilecek ve saklanabilecek bir şey. Giyim odaklı giysileri anlamlı buluyorum. Karşındaki insan seni onun içinde hayal ederek, sana yakıştırarak almış, özenle seçmişse her hediyeden değerli olabilir. Hatta her yıl bana giyim odaklı hediye alınsa hepsi birbirinden değerli olabilir ama tek bir saatle senelerini geçirebilir bir insan. Asırlar önceden kalma kitaplardan almıyorsan maddi değeri epey yüklü olanlardan, kitap falan da hikaye, oku rafa kaldır.
Marka mı alayım gömlek? Lacoste vs
Network, Mango, Zara kadın için daha uygun olacaktır.
Kitap almalısın. Kitap yurdu, hepsi burada gibi sitelerden alabilirsin. Ben olsam set halinde 2 li ya da 4 setli kitaplar var öyle hoşuna gider. Nasıl kitaplar okuyorsa o tarz kitaplar alabilirsin.
Olabilir ama ayrı alırım doğum gününe biraz hafif kaçabilir.
Ayıcık kitap okuyorsa kitap takı saat başörtüsü alabilirsin mesela
Parfum yaninda da guzel bir şal harika olur
parfüm alirsa bu çok kötü olur ama
@Tatlisevenkizz haklisinn kotu kokuyosn gibi mi dusunur dogru
Parfüm tavsiye eder misin?
Burberry weekend ve hypnotic poison severim kadında.
Kardesim oncelikle kiz ogrenci mi ona gore bir tavsiyede bulunurum. yoksa ev kizimi 19 yasinda demissin ama universite okuyan var okumayan var. hediye konusunda daha guzel fikirler verebilirz.. mesela okula gidiyorsa guzel bir cantada alabilirsin kizlar cok sever cantayi. parfum konusunda da dedikleein cok guzel bilader
Okudum dikkate alacağım birader. Teşekkür ederim
Ne demek kardesim ;)
Cevap
1Cevap
Zarif bir kolye, ya da kokulu kitap, veyahut parfüm, veya saat. Ama ben şahsen saat isterim.
Marka model öneriniz var mı?
Zaranın parfümleri güzeldir
Burberry weekend ve hypnotic poison nasıl?
Güzel, sen çıtayı yüksek tutuyorsun galiba 😀
Ne bileyim 4 sevgilim oldu daha önce pembe altın sete burun kıvıranıda gördüm. Bu benim için final artık ve çok farklı biri değer veriyorum.
😃😃 senin sevgili şanslı çok şımartma yeri gelir araba isteriz biz kadınlar😂
Aksesuar al en basiti kolye. Her türlü beğenir takar
Swarovski’den set düşündüm ama
Kolye ve küpe
Kendini özel hissettirecek bişey almalısın isminin yazdığı takı basit kaçabilir ama bir saat alıyosan kaftanının içine olabilir onları yapan yerler var
Icinde canli cicek olan kolyeler var ondan alabilirsin veya gunluk bir elbise cok sik olabilir
Ölçüsünü bilemem ki beraber çıkalım sana kıyafet almak istiyorum desemde ayıp olur.
Zayıfmi
Değil balık etli hafif 170 boyu
Goz karari alabilirsin aslinda esnek kumasli
Bluejean üzerine tunik giyiyor genelde veya elbise.
Oyle birseyler bak o zaman zaten cogu yer hediye degisim karti koyuyor
bana tatli alınsa çok mutlu olurdum
ama sen ona ufak bir ayna al bence
Çok basit kaçmaz mı?
bana göre sevimli bir hediye
Canın sağolsun kardeşim bende tatlı yiyordum tam ikram etme imkanım olsaydı keşke😂
İlgi alanlarını öğrenirsen ne alman gerektiğini de öğrenmiş olursun
Küçük şeylerle mutlu olan biri. Ders çalışıyor, kitap okuyor, arkadaşlarıyla yemeğe sinemaya gider çok sosyal değil
Onları ben alırım zaten doğum gününe özel birşey olsun istiyorum.
özel tasarım bileklikler yaptırabilirsin
İsim yazdırma gibi mi?
evet onun gibi belki çok klasik kaçar ama hoşa gider bence
Hımm olabilir. Teşekkür ederim
bişi değil
Güzel bir kolye ya da saat alınabilir..
Önerdiğiniz marka ve model var mı?
Şal alabilirsin ya da kol saati falan
Kapalı ise başörtü değil ise havuç tavşanlar var alabilirsin:)
Ayıcık al :)
Çok çocuksu değil mi?
İpek şal al
Önerdiğiniz marka ve model var mı?
Modanisa dan olabilir. Düz renk bir şal daha hoş olur hangi rengin yakışacağına sen karar ver
neyden hoşlanıyorsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar