Bu haber yüzünden alışveriş'i bırakıp boykota katılır mısınız? Yoksa bu marketlerden alışveriş yapmaya devam eder misiniz? -Ben devam ederim vazgeçemem bimden ya siz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 326 cevap paylaştı.
bizi o atatürk düşmanı sermayenin kontrolündeki sağlıksız ucuz marketlere mecbur bırakanlar sağolsun hem onlara mecbur bırakıp hemde artık bunlardan alışverişi kesin diyemez maalesef ya beş sene önce normal marketten en iyi ürünleri aldığım fiyatın 2 katına şimdi bu ucuzluk marketlerden hileli ürünlerini ancak alabiliyorum aynı ürünler kaç kat artmış var sen hesapla peeehhhhhh
Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı.
aslı astarı var mı bu haberin? cocacolada bilmem ne var dediler niye hala içiyolar şu alttakilere soruyom. burgercilerde hayvanı komple atıyo pişiriyolar dediler sonuc noldu? bir bu asılsız haberler göze battı. ayrıca ordakilerde başka firmalara ait cogu zaten. ülkerden katkı maddesi cıkıyosa suc kimin? zaten orlardan pek bişey aldıgımda yok
Ordan alışveriş yapmıyodum bundan aonra yapıcam. 2 tane Türk markası var zaten onlarada b. k atıyolar. Eğer bunlar Atatürk ü aevmiyosa elin yahudi’simi seviyo saçmalamayı kesin.
Beğendiğim tek ürünü meyveli yoğurt diğer ürünlerinin içeriği nedir bilmiyoruz 50 liralık sucuk 3 liraya satiliyorda at etimi yediriyorlar diye düşünürüm...😐😐
Canım benim piliç ucuz mu ki? kesim var kesim var değil mi ama? Heryerde yapılan kesimler. sence steril mi? Et ve tavuk ürünlerini güvendiğim markalardan almayı tercih ediyorum bu benim görüşüm. 👍
çoğu hikaye diğer sırketlerın uydurdukları şeyler bı zararını gormedım daha bugune kadar bimin urunlerı gayet ıyı a101e gırmıyorum hıc onun hakkında bır sey dıyemem
Ürünleri kalitesiz tamam ama " fare kafası " nedir? 😀😀 birara da kola da fare kanı falan derlerdi. Atatürk düşmanı olduklarını nerden biliyorsunuz onu merak ettim ama gerçekten ürünler kalitesiz zor durumda kalmazsam kolay kolay almam
Baska yerde 100tl olan urunu bim 50tl satinca menfaat oluyor. İsimize yaradigi halde almazsakta kerizlik olur. Ulkede herkes bir sekilde ekmek yiyor. Bu yuzden cokta umrumda degil, ben yasantima bakarim.
Ya bunlara inanacak olsak ilk önce kola içmezdik 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kullanmiorum ikisinid... bikac kez o hatayi yaptim hersey kokuyor ya da bayat... ucuz ama kaliteli degil ucuz ve adi... her utunun bir ederi var ucuzsa vardir bir halt...
En İyi Cevaplar