Bu gece aciz bir duruma uğradım. Maalesef ki, çamaşır makinem sizlere ömür :)
Yarın biraz gezinip, Media markt, Samsung gibi firmalara uğrayacağım. Biraz bakımlı erkeğim o yüzden hassas’ım bu konuda. Kısacası, evimin kadını, kıyafetlerimin emektarı olabilecek bir çamaşır makinesi arıyorum. :)Kurutmalı olanlardan istiyorum. Bu sebeple bana önerebilecek ve sizlerinde kullandığı, beğendiğiniz , güvendiğiniz ürünler varsa önerilerinizi bekliyorum KSCAN’lar :)Teşekkürler.
Abi, valla hiç sorma ya :) bana da beklemmedik yerden masraf çıktı :) abi, valla almazsam da yakında bina hem komşuların hem de benim başıma yıkılma tehlikesi yaşıyabilir 😀 Bir uçağın ses sınırlarını delen o yüksek ivmeli çıkışından, bir gök şimşeğinin ses basıncından daha yüksek basınç ve japonya da gerçekleşen olası 7.1 büyüklüğünde ki depremlerden daha büyük deprem etkisi yaratan bir makineye sahibim maalesef :) bu sebeple bana şart oldu anlayacağın :)
Bosch güvenilir bir marka. Daha önce bosch departmanlarını ziyaret etmiştim. İlgili ve alakalılar. Ancak, ben daha önce bosch da kullanan birisi olarak farklı ürünler arıyorum aslında.
Ama yine de aklımda bu marka var. Peki, bosch’ un hangi seri ürünü? Bu konuda da fikir verirseniz sevinirim
Kurutmalı kullanmadım ama bütün beyaz eşyalar bosch. Güvenilir bir marka olduğu için söyledim. Eğer istanbuldaysan sirkecide almanyadan gelen orjinal ürünler var.
En İyi Cevaplar