Benim minik tatlı bir hayranım beni çizmiş oyy yerim onu ya 😍

hayatımda aldığım en güzel hediye lisede kız arkadaşımın yanağıma kondurduğu öpücüğe eklediği sözlerdi eşya dediğin eskir bozulur ya da kaybolur bu aldığın buse beni sana hep hatırlatsın demişti o köprünün altından çok sular geçmesine rağmen gerçekten hafızamdan atamıyorum hep aklıma gelir tebessüm ederim arada
bana kimse hediye almadı
bana kitap al
Evet zar adamı istiyorum
Yok zar adam istiyorum ben bana ne 😀
Niye ya ben okuyacam sen değil 😂😂
Doğum günümde dogum tarihimin yılına ait takvim yapragı..
Kolye.
10 yıl 2 ay 6 gündür boynumda.
Cevap
17Cevap
Yurtdışına giderken kız arkadaşım pijama takımı hediye etmeye çalışmıştı. ki ben sünnetim dışında hiç pijama takımı giymedim, giymem de. amaç eve kız getirdiğimde o pijamaları görüp onu hatırlayıp vazgeçmemdi. zaten ben vazgeçmesem de o pijama takımlarını giyince kız benden vazgeçerdi. çok çakalmış.
Ozamanlar lisedeyim hoslandigim bir kız var iyi hos yılbası cekilisi felan yaptık yıl basında şans bu kız denk geldi bana diş fırcası almıstı hayatımda okadar anlamlı bir hediye almamıstım işte o gun gozum acıldı iste ogun değistim kendime geldim :)
8 yil once kiz arkadasimdan aldigim onun resimi basili yastik parfum gomlek ve tisort... ayrildik bitti ama hala saklarim o evlendi sanirim bilmiyorum ama ben evlenmicem gerekte duymurum...
Asker arkadaşımın, askeriyedeki son günümde elleriyle yaptığı bir tahta arabaydı belki çok daha pahalı hediyeler aldım ama böylesine anlamlı ve zengin bir hediyem hiç olmamıştı.
Alişimin aldığı bütün hediyeler anlamlı ve heycan verici..
İntihar etmek isteyen bir cinali nin olmeden once altimdaki taburenin kirildigini goruyorum.
O kadar topuklu mu giyiyorsunuz 😊
Senin ayakların mı onlar 😳😳
Hayatımda gördüğüm en enteresan topuklu ayakkabı
😂😁
Aramızda 3 yaş var 😒
Ben hic hediye almadim
Karakalem çizimlerim :D
Kuzenimden aldığım güzel bir şiirdi😍
Hatırlamıyorum herhalde yok
Aynı aynı sen evet evet aynı sen🤣
düşündümde...
hiç olmamış.. :D