Yeni ehliyet sahibi oldum ama çok çok acemiyim bir araba alsam hangisini almalıyım? Bide otomatik vites olmalı mı özellikle ?
En rahat kullanılan araba modeli markası hangisi?
En rahat kullanılan araba modeli markası hangisi?
mercedes=Şık Konfor kusursuzluk Hakim
BWM:Şık Confor Hakim Hız tutku
Porsche:O bir sanat harikası Hız tutkusu Gençlik arabası
HACI MURAT:İdöl
Ford: Normallik Ve orta düzey
Fiat: da öyle
renault: oda öyle
Dodge:Sanki bir panzer
lamborghini:O bir boğa
Daha sayarım :D
Bence acemiliğini atman için ilk öncelikle çok pahalı bir şey almanı tavsiye etmiyorum. Az yakan bir araba olması ve yedek parçalarının ucuz olması gerekli. Opel Corsa veya Renault Clio önerebilirim bu konuda hem az yakar hem parçaları ucuz hem de rahat sürülür diye düşünüyorum. Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz beğenmeyebilirsin. Ben sana alman gereken arabalarda olması gerekenler tavsiyesini vereyim modeli sana bırakayım.

teşekkür.ler
Bende teşekkür ederim.
ruhumaisyan adlı arkadaş çok iyi özetlemiş ama şu var bence öönce düz vitesliden başla neden çünkü otomatik vitesliden baslarsan düz vitesli araç kullanamazsın düz bir araç kullanmak zorunda kalırsam ne olacak hayatın boyunca sadece kendi aracınımı kullacaksin düz vitesli araba kullanırken sıkıntı yaşama düz vitesli al öğren sonra konfor istiyomussun otomatik alırsın ama düz viteslinin bilgisinde kenarda dursun lazım yokuşlarda otomatik vitesin geri kaçmamasından bahsetmisler doğrudür ama bu özelliğin arabada değil sende olması lazım hatcback araçlar bayanlar için ideal yani arkası düz inen arabalar ev polo opel corsa clio senin için ideal araçlar ehliyetin hayırlı olsun aramıza hoş geldin:))
Hoşbuldum :) Çok kararsız kaldım otomatik- düz vites konusunda :/
düz vitesle başla otomatik ile başlarsan bir daha asla düz vites araba kullanamazsın... otomatik çok kolay küçük arabalardan tercih et parkı filan kolay olur yeni VW beetle bayanlar için üretilmiş gibi sankii çok şirin
önce trafikte araba kullanmayı öğrensin de, heyecanını yensinde düz vitesi sonrada öğrenir.
Düz vitesle trafikte çok arabayı stop ettirir yokuşta hiç kalkamaz bir diye 3 e 2 diye geriye takar
Cevap
31Cevap
Düz vites sadece başlarda zorlar sizi ama sistem oturduktan sonra düşünmedn sürdüğünüzü görürsünüz. Vw polo opel corsa toyota yaris tercih edebilirsiniz
Yarisi kullandım evet güzeldi. Corsa sanki aniden kalkıyormuş gibi geliyor, onu kursta kullanmıştım hiç alışamadım
Bence bayana en iyi peugeot 206 falan gider. Hem küçük, hem seri, hem ucuz.
Yeni başlıyorsan otomatik daha iyi tabi. Modelini bilmem de hatchbak al ne alacaksan.
Toros SW , Al. Tam Otomatik. . Hiç Yolda Bırakmaz Seni, Emin Ol.. Parçasıda Ucuz, Vur Kır ,Acemiliğini Atarsın. Sonrada Aracı Götürüp Hurdaya Satarsın. :)
Rahatlık söz konusuysa toyota birinci sıradadır.Ve otomatik vitesi kullandıktan sonra manuelin hamallık olduğunu anlıyorsun.
Ilbasta duz vitesli kullan bence , Direkt otomatik vitesli arac kullanirsan duz vitesliyi ogrenemezsin .birde özel sirkette calişirsan ileride düz vitesli araç verirler, bunuda unutma
Otomatik vitesten geri düz vitese geçiş çok mu zorlar ki ? Özel şirket durumu falan da olmaz ama bilmiyorum.
benim arabam chevrolet aveo 20.000 civarı opel corsa falan da bulabilirsin 2005 model civarı
Araçtan memnunmusunuz?
B-M-W F30-F10
Opel İnsignia
Mercedes E250 -200 AMG
Volvo S60
Otomatik olsun ben çok fazla arsç modeli sürdüm ama volkswagen den çok haz aldım çok güzel ve rahat sürüşü var
kaç paralık birşey istiyon ilk önce onu yaz
Otomatik viteslerden en düşük rakamla başlayabilirsn
hyundai h100 o kadar arabaya bindim ama h100 kadar hiç bişey rahat gelmedi :/ :/
Ford fiesta veya Hyundai getz bak az yakarlar subaru impreza dicem boxer motor olduğuna yakıt fazla
volkswagenın arabaları çok rahat :)
Wolkswagen, opel, volvo, audi araçları rahat.
kia ceed otomotik vites al hem konforlu hemde çok rahat :)
kıa ceed uygundur , konforludur. Siyahları çık duruyor. Cart renklerde var tam bayana göre.
Bende kia cerato ex kullanıyorum.
en rahatı benm arabmmmmmmm 107 :)
fiat 500 otomatik + hill holder. rahat edersiniz.
Alfa Romeo 156 ya bak
Ford fiesta 2006 1.4 dizel az yakar çok kaçar
bmw marka araba al en rahat araba
Doğan ve sahin den basla derim .
Çok mu rahatmış onlar :D
Kendimi onlarda hayal edemiyorumm :D
1999 GOLF 1,6 COMFORT
Hocam 1999 çok eski değil mi
yenileri 50 bin araç bu www.arabam.com/.../5140377?ref=k#10
Passat düşünüyorum aslında 2002 2004 arası
o da olabilir wolkswagen tavsiye ediyorum
Mercedes ama paran yetmez