Hem güzel dursun hem de takınca kırışmasın istiyorum... biraz da geniş olsun küçük olmasın...
Eşarplarınızı nereden temin ediyorsunuz canlar
Eşarplarınızı nereden temin ediyorsunuz canlar
Kapalı değilim ama boynuma fular olarak aldığımda ben de ütü istemeyen ve kaydırmayan şeyleri tercih ediyorum. Armine sefa merve zühre gibi yerlerde çok güzel eşarplar var. Ama daha uygun fiyatlı şeyler istiyorsan koton, zara, hm, bershka gibi yerlerde görüyorum ben ara sıra. Ben memnunum sana da öneririm. Kumaşına bak sen içinde biraz pamuk bulunanları al. Ama tümden pamuk olmasın çünkü tüyleniyor ve rengi soluyor.
Tek renk düz saten eşarplar kolay kolay kırışmıyor heryerde olan birşey ve en ucuzu sanırım aynı zamanda 😁
Satenler parlak olmuyor mu
Parlak oluyor evet
Pazardan temin ediyoruz kız ayool
Cevap
1Cevap
Keten tarzı kumaşı olan eşarplar var onlar hiç kırışmıyor.. Pazardan ve eşarp mağazalarından bulabilirsin..
Bende cevaplara geldim 😀
Hoşgeldin😀
Hosbuldum😄
ben parlak şalları seviyorum eşarplar beni sıkıyor
Tivil kumaşlılar..
Kafanı ütüle
çarşı pazardan
sefamerve den
Bir sürü var hepsi iyi mi
güzel ben begeniyorum kumaşının ne oldugu yazıyor orda ona göre seçersin ben pamuklu eşarpları daha kullanışlı buluyorum şifon saten o tarz eşarp kullanmadım hiç zaten kapanalı 6 ay oldu
Maşallah daim olsun inşallah😊
İnternetten mi alıyorsun
inşallah :) evet internetten daha rahat seçiyorum eşarp magazalarında giyim magazalarındaki gibi rahat olamıyorumki tepeme dikiliyorlar :D
Aynen ben de çok rahatsız olurum 😊
Armine 😌
Rica etsem özelden ulasırmısn yeni üyeyim exper diye bir skıntı varmıs. tsk
Maalesef
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar