Almak istediğim şeyler var fakat bazıları yılbaşı indirimini bekle diyor ne yapsam alçaklarım biraz pahalı ne kadar ucuzlar sizce ve Yılbaşı indirimleri ne zaman başlar?

Almak istediğim şeyler var fakat bazıları yılbaşı indirimini bekle diyor ne yapsam alçaklarım biraz pahalı ne kadar ucuzlar sizce ve Yılbaşı indirimleri ne zaman başlar?

Özel günlerin en sevdiğim yanlarından biri de indirimler oluyor 🤩 Özel günler yaklaştığında nelere ihtiyacım olduğunu belirliyor, internetten alacaksam favorilerime eklemiş oluyorum. Yılbaşı indirimleri de bunlardan bir tanesi.
Elbette markadan markaya göre değişiklik gösteren bir durum ancak yılbaşı indirimleri genellikle aralık ayının başından itibaren başlamış oluyor. Ocak ayında da devam eden indirimler oluyor.

Hediye seçimi karşınızdaki kişinin zevklerine göre, sizin bütçenize göre değişkenlik gösterebilir. Ancak ben her zaman kullanılabilir, işe yarar hediyelerden yana seçimlerimi kullanıyorum.

Yılbaşı paketleri kişilerin ilgi alanlarına, sevdikleri şeylere göre değişiklik gösterebilir. İçerisinde yiyecek olabileceği gibi, süsler, kişisel bakım ve giyim ürünleri gibi şeyler de olabilir. Paketlerin tamamen kişisel zevklere göre oluşması, yılbaşı hediye fikirleri arayanlar için çok güzel bir seçim olmaktadır.
1 Ocak başlar ama tam olarak ocağın sonu mevsim indirimi
indirim olur mu ki? bu sene her şey çok pahalı dolar da aetti
Çoktan başladı. Ben de bir sürü aldım ucuza
15 ınden sonra baslar
Yılbaşı süsleri asılmaya başladığı zaman
Aralıkta başlar
20 sinden itibaren
1 hafta kala oluyor
15 - 20 aralık gibi.
bu hafta başlar
haftaya başlar
Aralıkta
Benim için yılbaşı biraz erken geldi profilden de görebileceğin üzere :D Gittiğim her yerde indirim yakalıyorum şanslı günlerimdeyim
büyük ikramiye çıktığı zaman.
yıl başna bir iki hafta kala başlar hep öyle oluyo
yılbaşından 1 veya 2 hafta önce
patron maaşa zam yaptığında
Bilmiyorum ki. Yakında başlar.
ne için indirim
Geldi indirim
Yılbaşında
ocak 15
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?