Erkek arkadaşım çok beğensin istiyorum bahar kokuları olursa şeker kokusu olmazsa daha güzel benim için ☺
Ysaint laurent manifesto var böyle vanilya çiçek kokusu gibi ama muazzamdır ❤️
Chanel coco madmoiselle var oda. Tamamen çiçeksi böyle iş kadını ama aynı zamanda seksi kokusu var ne zaman sıksam herkes çok hoş parfüm der. Davidoff var buda daha çok fresh bir koku.
Ben daha çok vanilyalı çiçeksi oryantal parfümleri seviyorum bence kokuları çok güzel.
Peki fiyatları ne civarlarda acabe
Türkiyedeki fiyatları bilmiyorum internetten bakabilirsin.
Teşekkürler
Rica ederim mutlaka dene ama herkesin zevki farklıdır.😊
Böyle şeker kokusu değil demi daha çok bahar kokuları bunlar dimi fiyatları daha uyğun gibi de
Bana güzel geliyo açıklamalarına bak istersen orada içeriğinde olan şeyler var ama almadan mutlaka dene pişman olabilirsin. Ben kendi favoriimide yazayım oda güzel lancome la nuıt tresor bunada bak belki hoşuna gider. Parfüm konusunda hassasım biraz😊
Bende hassasım pek kullanmam ağır kokularada alerjim var ğibi ğüzel ama ferah olması tercihimde
Yazdıklarımın hepsini deneyebilirsin hatta ben bugün deniyorum yarın alıyorum çünkü bende beğenmediğim bişeyi almak istemiyorum tenimize görede kokular değişiyo biliyorsundur ayrıca kalıcı mı değil mi onuda test ediyorum tavsiyem mutlaka kendi üzerinde dene ondan sonra al benimde erkek arkadaşım geçen angel parfümü sıkmıştım deneme amaçlı kokusu burnuna gitmiş çok beğendi durmadan bileğimi kokluyodu 😃 bende dayanamayıp aldım zaten başta ağır ama biraz geçince çok hoş bir kokusu var ama tatlı yinede denemek istersen onada bak😃
Parfümerilerde oluyor mu bunlar acaba ☺
Tabiki ordan istediğni bulursun😊
Çok teşekkür ederim canım ☺
Rica ederim ne demek iyi geceler.😊
İyi geceler orda da fiyatlar pahalı mı acaba merak ettim yurt dışında
Pahalı evet ama para verirken acımadığım tek şey parfümlerim sanırım bütün hepsi benim bebeklerimm 😍❤️❤️
Evet güzel şeyler çalışıyor olsam hiç düşünmezdim 😅 şu an işssizm de
Umarım bir an önce iyi bir iş bulursun😃
İnşallah canım 😊
çok fazla sıkarsan yolda başın derde girebilir. O derece!
O kadar param yokki 😮
guerlain serisini dene hangisini beğenirsen al, biraz pahalı ama değer hemde bir yıl kullanırsın
Ne civarlarda acabe fiyat
Detay biraz saçma olmuş ama yinede söyleyeyim. Lou Lou.
Nasıl saçma
Pardon yanlış okumuşum, özür.
Noktalama hatalarımdan kaynaklıdır sanırım
Cevap
24Cevap
212 vip kullaniyrm herkes cok cekici kokunz adi nedir die soru bana gore ole ucuk bir hali yok ama cok soruluyor
Nerda bulabilirm avon falan mı yoksa farklı bişi. mi
Carolina herrera 212 vip dersen google bulursun. Rose olmayan :) o daha gul kokulu bnmkisi cool bir koku bargellodada dolum hali var ama cok benzer m tartisilir
Ben de farkli bir parfum istiyorum ama hic mi hic anlamiyorum bu tur seylerden😂
Bilenler çıkar belki
Bu kokuya kapılıp bir başka erkek baştan çıkarsa o zaman ne olacak.
Bakimli olmak güzeldir abartıli olmasın seni arzulayan senin doğallığınla seninle olsun
Cacharel Amor Amor kullanabilirsin (Fiyatı yüksektir biraz 200-300 arası)
Onun dışında Calven Klein Euphoria (Orta düzey fiyat 140-200 arası)
Ben şimdilik bunları kullanıyorum.
Baştan çıkarıcı kokular bahar kokusu içerir mi bilemedim
yok öyle birşey sevgilim ter koksa bile bana gül kokusu gelir. kokun için beğenmez, beğeniyorsa her kokunu sever
O aşk
Etki olarak bilemem ama benim kemikleşen bir kokum var Black Opium kahve ve Yasemin çiçeği kokusu karışımı
Baştan çıkarıcı bayan ;görecelidir. Seni baştan çıkaran onu çıkarmaz. O yüzden net bir parfüm adı veremem.
Niye bastan cikarici bir parfum istiyorsun goruntun bastan cikarmiyor mu 😂
Belli bir güzelliğim var ama kokunun önemini araştırırsın anlarsın demek istediğimi
Burberry weekend. Uzun süre kullandım muhteşem bir parfüm. Viktorya sikrıt kullanıyorum şimdi. Onun Hindistan cevizi kokusu var muhteşem ötesi
L&M PARIS çok da baştan çıkarıcı değil ama en sevdiğim
Benim en sevdiğim parfümüm Chanel Gabrielle çok lüks bir kokusu var kesinlikle almalısın
Fransız markalıları ve italyanlarınkini al net beni kaparsın başta
Açıklamayı okumamışım pardon erkek arkadaşını diyelim
Gömleğinden iki düğme aç yeterince baştan çıkarıcı olursun
chanel chance güzel ama orjinalini tercih etmelisin
Baştan çıkarmak mı? Ahshhs neyse rose 212 vıp bide 212 sexy. Kokularını biliyorum bunlar güzeldir
Bir kadın baştan çıkarmak için parfüme ihtiyaç duymamalı, dişiliğini kullanmasını bilmeli, yeri geldi mi bakışları bile yetmeli.
Tabikii hipnoz cok güzel kokuyo
Ferah bir koku mu
Ferah değil bildiğin baştan çıkarıcı yurt dışında yasaklanmış bir koku baştan çıkarıcı olduğu için 😋😋
Fiyat arayığı nasıl acabe
Canım git bir parfümcude doldurt ya 20 25 tl falan kokuda kalici werme cok fazla para parfümlere yazik degil mi
Aynısı mı ki
Fiyatlar hep uçuk evet ya
Ewet aynisi bende kullandm 5 liraya bile doldurturuyorm
seninle baştan çıkmıyorsa bırak parfümle hiç çıkmasın
Ya öyle seylere kafayı takma birak seni beyenen öyle beyendin
Isin parfumlere kaldiysa ohoo
Salvatore ferragamo signorina
Güzel erkek parfümüde söyleyin
Brittney* spears* fantasy
Hipnosse
Burberry
Davidoff