kaç tane tanıdıysam Türk kızları için ölüp bitiyor nerden geliyor bu zaaf?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir kürdüm. Tenim beyaz sarışınım. Bu bir artı da değil esmer ve kıllı dendiği için dedim. Yine tatilde başlandı cildim memnun da değilim. Ciddi olarak gelen çok kişi oldu ama okuyorum düşünmüyorum. Hiçbiriniz safkan Türk de değilsiniz. Gerçi aslına bakarsan soyağacına bakınca ben de %100 kürt değilim. Bu topraklarda yaşayan insanların kompleksleri gerçekten çok garip. Allah hepinize akıl fikir versin.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
dalga geçmek için değil ama heralde kendi milletinin kızları sakallı olduğu için olabilir belki
71 Yorumla
Soran+1 yılkürt kızları rahatsız bundan
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar Ne Diyor
23
ya yorumlari okudum neden bu kadar irkcilik yapan insanlar var? Güzel olan türk kizlari güzel olan kürt kizlari yakisikli olan türk veya kürtler de var irkcilik yapmayin. Benim kürtlere karsi bir sorunum yok ama pkk li kürtlerden nefret ederim yani genel olarak pkkyi destekleyen herkesden. her kürt de pkk yi desteklemiyor
30 Yorumla
+1 yılvalla bende çok merak ediyorum bizim oturduğumuz mahalle kürt ama türk kız istiyolar hepp 🦁😉😉
35 Yorumla
Soran+1 yılne yapsınlar kara killi Kürt kızlarıni
- +1 yıl
güzel olanda var ama 😂
Soran+1 yılbiz niye görmüyoruz
- +1 yıl
gel bizim oralara 😄 gör bir tane kürt kızı varki allahım ben bile asilcam kiza 😂😂
Soran+1 yılolabilir ama erkekleri kızlarında daha ilgi çekici bana öyle geliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılguzellikten degiil o bee adamlarda sikldi dogudan cogu batida okuyan burdan kiz seviyor bizim okuldada oyleydi arkadasim türk nisanlisi safkan kürt ve cocuuk kizi cook cook seviyor mesela abiside kuzenini almis kürt kizi ama batida buyumus metropol ilgilerini cekiyor
10 Yorumla
+1 yılTutturmuşsunuz beyaz ten, beyaz ten diye. Beyaz ten güzelliği mi simgeler? Azıcık beyninizi kullanın ya.
42 Yorumla- +1 yıl
@sevdaa38 Aynen öyle. Ten değildir ki önemli olan. Beyaz tenli de esmer tenli de milyonlarca güzel insan vardır. Cahil cahil konuşmaya başlamışlar.
+1 yılTam tersi durum görüyorum ben. Komşum kürt ve kendine ısrarla kürt gelin arıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılolabilir benim gördüğüm Kürtler Türk kızlarını istiyorlar
+1 yılBen roman kızıyım ama sevgilimde kürt mardinli birbirmizide çok seviyoruz bence insan nereli olduğuna bakarak sevmiyor karakterine huyuna suyuna bakarak seviyor kişilik meselesi
30 Yorumla
+1 yılBen hiç denk gelmedim genelde herkes güzel kızlara bakar
20 Yorumla
+1 yılama biz onları beğenmiyoruz
49 Yorumla
Soran+1 yılyok be Esmer Esmer çekiciler
- +1 yıl
hee gonuşmalari çohh güzaldır ha
Soran+1 yıltip diyorum
- +1 yıl
yok ya hiç yakışıklı değiller kro gibiler
Soran+1 yılolabilir senin cevrendekiler öyle olabilir sen nerde yaşıyorsun?
- +1 yıl
benim çevremdekiler değil. genel tüm kürtler öyledir. kıbrısta yaşıyıorum
Soran+1 yılpenisleri büyük ama.
- +1 yıl
allah akıl versin sana
Soran+1 yıleski Sevgilimde biliyorum
benim teyzemde kendine kurt gelin ister durur 😅
29 Yorumla
Soran+1 yılkızları çok ozentili ama erkekleri doğal ve yakışıklı
Soran+1 yılnasıllar erkek kardeşleri?
Soran+1 yılbenimde gördüklerim öyleydi bu kişiden kişiye değişir
Soran+1 yıldoğrudur, benim eski Sevgilim Kürttü. çok sadık dürüst güvenilir biriydi ama iki tane Kürt kız Arkadaşım vardı pek havalı ve kendini beğeniyorlardı
sen nerde yaşıyorsun?
Soran+1 yılöylesine sordum tabi her milletin iyisi var kötüsüde.. bende aslen Arnavuttum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor tabi. Var olan beyni kullanamamak..
51 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürt kızları çok çirkin Kürt erkekleri de öyle çirkin bence birbirlerine denkler
34 Yorumla
Soran+1 yılbence erkekleri kızlarında daha iyi
Cevap sahibi+1 yılValla al birini vur ötekine erkekleri martı kaş ayı gibi kıllılar üstüne karalar öfff bir de şiveleri var midem bulanıyor daha fazla bahsetmiyim
Soran+1 yılben hiç öylesine denk gelmedim
Cevap sahibi+1 yılDenk gelmemen için kör olman lazım
+1 yılTürk erkekleri de rus kızlarına hasta...
20 Yorumla
+1 yılihtiyaçlarını daha kolay karsiladiklari için 😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılevet çoğu korkuyor aşiret falan
- +1 yıl
güldürdün cici kız 😂
Soran+1 yılsebep
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü kürt kızları maymun haahhahaahh
414 Yorumla
Soran+1 yılkürt kızları boşta kalıyor onlarada Öşex düşüyor😃
Cevap sahibi+1 yılHahahaah
Soran+1 yılkumral sarışınbeyaz tenli renkli gözlü Türk kızları varken ne yapsın esmer kıllı ufak buduru kürt kızlarını.. onlarda haksız değiller😃
Cevap sahibi+1 yılTürkler aslında dünyanın en güzel ırkıydı ilk başlarda biliyor musun?
Soran+1 yılşimdide öyle?
Cevap sahibi+1 yılOSMANLI araplastı onlardan gelıyor çirkinliğimiz
Cevap sahibi+1 yılOguz kaan mavl gözlü benbeysz sarışındı bilge kaan yeşil gözlü kumral
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılAma fark ettiysen pek güzel yok ülkede
Soran+1 yılama Öşexler kıskanıyor bizi?
Cevap sahibi+1 yılAh be osmanlı araplasmasaydı şu an tüm dünya türkçeyi konuscaktı herkes bembeyaz olurdu ama o araplardan geliyo osmanlı baya araplastı
Cevap sahibi+1 yılYa kuzum o maymunların daha tarihi yok ataları yok.😂😂
Soran+1 yılaynen onlar Öşexçi 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😓 İYİKİ TÜRKÜZ! TARİHİMİZ BELLI.😃😃😃 💪💪💪
+1 yılÖhöömmm yani bizler jsksjsj.
10 Yorumla
+1 yılBende kürdüm İnan hak veriyorum sana
11 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKürt kızlarına mı ölselerdi😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılkürt kızları güzel değil ama hamaratlı ve çalışkanlar.. onlar öyle diyor
acaba kürtlerde türk oldugu için olabilirmi
00 Yorumla
+1 yılkukurt
00 Yorumladenk gelmedim
01 Yorumla
Soran+1 yılben çok geldim
vallah öyle ha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrspu olduğunuz için sizde naz tuz denen bişey yok
850 Yorumla
Soran+1 yılkürt kızlarını gel batıda gör. Türk kızlarını çekemiyorsunuz.
sizden daha güzel oldukları için.. hepiniz kıllı esmersiniz Kürt erkekleri beyaz tene düşkünler- +1 yıl
bence senin gibi küfür eden karşısındakine saygısız davrananları tartışmayı bile bilmeyenleri doğru bir erkek deyil. senin tipinde bir adam bulur oda nabarmi sen daha iyi bilion ;)
Cevap sahibi+1 yılSiz mi beyaz tenli tüysüzsünüz sksjsj adınız kıllı kezoya çıkmış hala burda laf yapıyorsun merak etme doğuyuda batıyıda iyi gördüm Doğuda daha çok sarışın renkli göz var siz anca kukunuza kadar şort giyin sonrada güzeliz diyin yemezler 😄
- +1 yıl
sana birsi anlatacağım delikanlı gibi birgün bir kiz arkadaşım vardı mahalleden oda kürt kızıydı çok namusculuk oynuyordu birgün arkadaşlarla kiz erkek toplandık geziye gidiyoruz o kurt kızıda gelmişti bizim o geziye çıktımız erkeklerden birisinin koynunda daha ilk günden ve ben yakaladim bunları herkeze catcatcat bize gelince namus ayağı hesabı:)
Cevap sahibi+1 yıl@elbetbirgünhasret benim nişanlım Türk gayet iyi anlaşıyoruz sıkıntı yok 😄
Cevap sahibi+1 yıl@elbetbirgünhasret ben batıdaki asimile olmuş Kürtleri demiyorum doğudakilerden bahsediyorum
- +1 yıl
boşuna kavga etmeyin sanaldan atıp tutmalarla kimse. kimse nin dedi laflardan bisi olmaz siz kürt türk diye ayrımcılık yaparak düşman kazandiriyonuz
Soran+1 yılpeki Sarışınsanız namusluysunaz sizin Kürt erkekler niye sizi tercih etmiyorlar?
- +1 yıl
Allah mutlu etsin görüş sahibi bende romanım sevgilim kürt 1 buçuk senedir beraberiz allah'a şükür çok mutluyuz kürt turke türk kurde kiz vermiştir hepimiz aynı bayrak altında yaşıyoruz bu kavga neden arkadas
Cevap sahibi+1 yıl@elbetbirgünhasret bende ayrımcılığı sevmem ama soruyu soran sinir etti kuyruk acısı var galiba:)
Soran+1 yılyoo ben gördüklerimi söylüyorum ve Türk değilim Arnavutum. kuyruk açısı yok.
kendi Arkadaşlarım bile bunu söylüyorlar..
cevabımı ver mademki güzelseniz sizin Kürt erkekleri niye sizi tercih etmiyorlar?- +1 yıl
soruyu soranın başına sıcak geçmiş şaşırmış 😀
Cevap sahibi+1 yılYüz vermediğimiz için.
- +1 yıl
arkadaşım soruyu sorunda ayrımcılık oluyor biraz bu soru
- +1 yıl
soruyu soran kardes sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılteeey Allah'ım vallah benim gördüğüm Kürt erkekleri yakışıklı, ama Kürt kızları değil ne yazıkki.. ve kendileri istemiyorlar..
Soran+1 yılmadem ki bu kadar Kürtsün neden bir Türke nişanlandın?
- +1 yıl
Hacı kurt kızlar türk erkeklerini kurt erkelelrde yine türk kızlarına düşüyor :) asil bir milleti her kez ister
Cevap sahibi+1 yılBenim için farketmiyor Türk Kürt sana gıcık kaptığım için öyle dedim
Soran+1 yılKürt erkeklerin Türk kızları sevdiği doğru ben Türk değilim onlarda bunu kabul ediyor ama arkadaş niye sinirlendi onu anlamadım.. Türk kızları daha açık tenliler Kürt kızları ise Esmer
- +1 yıl
Farketmiyorsa orspu niye diyorsun.
Soran+1 yılkürt kızları Öşexlerle veya dağda kendini becertiyor onları seven yok Türk erkekleri de rus kızlarını tercih ediyorlar Kürt erkekleride Rus size düşe düşe Öşex ve mağara😃
Cevap sahibi+1 yılKızları öyle çoğu , erkekleri iyi ama
Soran+1 yılkimin erkekleri iyi?
Soran+1 yılKürt erkekleri Türk erkekleri mi yakışıklı görüş sahibi?
- +1 yıl
Kızım iki tane türk kızını kiskandin die bütün türk milletine laf ettirmem dediklerini simdi gider savcılığa veririm ağzını topla yoksa bu devlet ağzını toplar senin kimsin de türk milletine laf diyorsun
Soran+1 yılevet görüş sahibi cevabını bekliyorum?
Soran+1 yılgörüş sahibi cevabın ne?
Soran+1 yılcevap yok😂😂
- +1 yıl
Resetledim kızı:) ama hakliyim demi Türkiye de yasiyorsun dilini konusuyorsun imkânlarından faydalaniyorsun sonunda ne boyle düşmanlık demi benimde kurt arkdsim var kızı karakteri yüzünden sevmiyorum yeri geldiği vakit dertlesiyorumda niye ben kizin soyuna ırkına kufredeyim lan öteki tarafta sanki sana ırkıyla kime baskı yaptın die sorup ödül verecekler sanki. hic maneviyat yok lan kızda hemen bir önyargı sanki bu millet devrilince yerine yabancı devlet gelecek ya da kurdistani sana kurdyrcak n a h alırsın adamlar burada el ayak yapiyo r bunları kaniyorlar ki allaha şükür iyi kürtlerde var dayımın damatta kurt ama bunun gbi degil kurt türk davası yok alır kaynanasini gezdrr helal de olsun yani. ne bu derdiniz adam bu devletten yiyor sonra dağa çıkıyor derdine yani çıkarsan sanki bir kurşunla asker sıcak kafana korkmasinda yani arkasindan leş diyorlar kahramanda demiyorlar adi tarihe gecen biri varsa o da türk askeridir
Cevap sahibi+1 yıl@Ahahhahahhaha soru soran iki saattir Kürt kızlarına hakaret ediyor ona bir lafın yok ama. Destan kadar boş yorum yapmışsın burda ne b*k yiyiyorsanız yiyin daha fazla cevap vermeyin
Soran+1 yıl@Görüş sahibi gerçekten merak ediyorum koyu Kürtsün Kürtlermi Türklermi daha çekici geliyorlar sana lütfen cevap ver bu soruma?
Cevap sahibi+1 yılTürk erkeği daha çekici tabiki Kürt erkeği çok kaba olurlar okumuşu bile öyle. Ama kızlarımız iyi
- +1 yıl
Edeplice uyar yaptığın yanlis de niye türklere laf diyorsun ona da lafım sanada niye irklarinizi kotuluyorsunuz. senin lafın benide ilgilendiriyor kbkma kimse turklere laf diyemez kimle derdin varsa git ına Doyle burada gelip bide gizliye alınca kendini güvende almış zannetme bir ip numarasına bakar nokta atışıyla bulurlar seni bidahada bu millete ağzını açma kimseden korkum yok bu devlete laf ettrmem kanla kazanılmış bu şehri iki ağzı bozugun ağzına aldrtmam ben sikayr ederim benim elimden çıkar devlet bakar davaya. doğru konus bidaha
Soran+1 yılyani maço sevmiyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Ahahhahahhaha devlete laf eden kim? Beyinsiz misin sen nesin
Soran+1 yılkürdün kürdün beğenmediği dünyada yaşıyorsun yoruma baksana arkadaşlar sonra size ayrımcılık yapılıyor. foşik foşik diye bağırıyorsunuz Esmer kürt erkeğini kürt kızı beğenmiyor Esmer Kürt kızını da kürt erkeği beğenmiyor teehhg
Cevap sahibi+1 yılDış görünüşe bişey demedim farkettiysen iki cahille iki saattir laf yapıyorum suç benim aslında
Soran+1 yılkürtle evlensen 10 tane çocuk yapacağını çok iyi biliyorsun değilmi?
Soran+1 yılgörüş sahibi hangi partilisin son sorum?
Cevap sahibi+1 yılErkek olduğun o kadar belliki soran kardeş:)
Soran+1 yılnasıl erkek anlamadım?
Soran+1 yılkonuyu açarmısın?
- +1 yıl
@ZerdüştKürt-Kızı ahahhahah hiçte bile bizim damat kurt allahi var adam yani yengemide gezdiriyor hattı sayılır biri ;) seviyorum damadimizi
Cevap sahibi+1 yılBasbaya erkeksin işte yeme bizi 😄
- +1 yıl
Aileler bir ara tartıştı kuzenim icin yalvardı kapıda smdi iki ccklari var naber ;*
- +1 yıl
Gorussahibinin sesi çıkmaya başlamış :)) az önce son yazım diyordun noldu
Soran+1 yıl@Görüşsahibi vallah erkek değilim bugüne kadar bir sürü Kürt arkadaşım oldu ve onlarda bunu diyordu. yani erkek olsam niye Kürt kızlarıyla uğraşıyım ve sen Kürtçü bir pkksın Türkle nişanlısın. sizin ne olduğunuz belli değil. @zerdüşt_KürtKızı Kürt kızlarında beyaz tenli var ama nadir kardeşim genelde koyusunuz erkekleriniz de öyle Türkler ise açık tenlidir.
Cevap sahibi+1 yılErkek olduğunu söyleyince hemen pkklı damgası yedik iyiymiş:)
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam.
00 Yorumla
Daha fazla(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kürt erkeklerde bu Türk kızları merakı ve sevdası nerden geliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım