Bu nivea soft krem nemlendirici özelliği taşıyor ama içinde aynı zamanda jojoba yağı varmış ciltteki yağ oranını dengeliyor ve sivilcelere iyi geliyormuş. şimdi yağ iyi gelmez diyeceksiniz ama zeytinyağı da iyi geliyor. Siz kullanıyor musunuz? Nasıl sonuçlar aldınız? Nivea soft krem kullananlar bilgilerini benimle paylaşırsa sevinirim. :)nive soft krem kullananlar
Nivea soft krem kullanıyor musunuz, Nivea kremlerini kullanan var mı?
Nivea markası klasik bir markadır. Asla yarı yolda bırakmaz ve nemlendirici özelliği her zaman yüksek olan ürünler olmuştur. Öncelikle nemlendirmesi harika. Kuru cildimi kısa süre içerisinde yumuşacık yaptı. Üstelik cildi yağlandırmıyor benim en korktuğum şeylerden biridir nemlendirici kremin yağlı, parlak bir görünüm vermesi. Fakat Nivea Nemlendirici krem sayesinde ipeksi bir cilde kavuştum diyebilirim. Özetle Nivea soft nemlendirici bakım kremi kullananlar tarafından olumsuz bir yorum duymak pek mümkün değil.
nıvea soft kullananlar
Nivea Soft Krem Faydaları nelerdir?
Ciltte yağlı bir hissiyat uyandırmaz.
En kuru cildi bile kısa süre içerisinde nemlendirir.
Gün içerisinde bir defa kullanmak bile yetiyor ve gün boyu nemlendirici özelliğini koruyor.
Cildi yağlandırmıyor.
Akne ve sivilce gibi sorunlar yaratmıyor.
E vitamini ve jojoba yağı içerdiği için cildi günlük olarak yeniler.
nivea soft yüze sürülür mü
Nivea soft nemlendirici krem yüze sürülür mü?
Herhalde birçok insanın yüze nemlendirici kullanırken en büyük korkusu "acaba bu nemlendirici sadece vücuda mı sürülüyordu, yüze sürülmüyor muydu?" gibi şeylerdir. Nivea Soft krem hem vücut hem de yüz kremidir. Benim yüzümde hiçbir sıkıntı yaratmadı şimdiye kadar ki uzun yıllardır kullanıyorum diyebilirim. :)
Nivea soft krem sivilce yapar mı?
Nivea soft vücudunuz için kullandığınızda sivilce yapmaz ancak yüzünüzde sivilce yapar. Çünkü yüz için ağır gelir. İçerisinde bulunan yağlar ve içerikler yüzünüzde ağırlık ve yağlanma yapar. Bu yüzden yüzünüze değil vücudunuza kullandığınızda fayda görürsünüz ve sivilce ile karşılaşmazsınız.
Nivea Soft Krem Fiyatı ne kadar? Nivea markasının en sevdiğim yanı da her gelir düzeyindeki insana hitap edebilmesidir. Düşük gelirli bir insanın da bütçesi yeter yani. Fiyatları her zaman çok uygun oluyor. Hele de indirim zamanında yakalarsan değme keyfine. :D
Jojoba Yağı Yüze Sürülür mü?
Jojoba çok zor elde edilen bir bitkidir. Yağının çıkarılması da daha zor haliyle. Jojoba yağı herkese uygun bir yağdır. Küçük çocuktan yaşlı insana değin herkes kullanabiliyor. İçinde A ve E vitaminleri bulunduğu için cildi yenileme konusunda çok başarılı. Hem vücutta hem de yüzde kullanılabilen bir yağdır. Nivea Soft kreminin içinde de jojoba yağı bulunuyor. Bu nedenle rahatlıkla kullanabilirsiniz. :)
jojoba yağı yüze sürülürmü
Bu linkini paylaşacağım içerikte Nivea soft krem hakkında detaylı bilgi verilmiş. Dilersen oraya da göz atabilirsin. Buraya tıkla lütfen.
kullandım ama cildim pürüssüzken cildmi bozdu bıraktım.cildi beyzalatma gibi bi etkiside yok. tam tersi bembeyaz cldimi kararttı.uzamnalara danışmadan birşey yapma derim.
begenmiyorum, ve senin o söyledigin nemlendirici krem. ben markette calisirken almanlardan sadece yasli kadinlar gelip satin aliyordu ve yuzunu nemlendirmek icin ve el kremi niyetiyle kullaniyorlardi.. cook ucuz oldugundan yani begendiklerinden degil. tavsiye etmem