Akrep fosilli olmak zorunda değil 😂 onu öylesine yazdım 😄 öyle anahtarlıklar veya o tür ürünler satan yer biliyor musunuz 😄 internette çok çıkıyor karşıma ama internet alışverişini sevmiyorum 😅
Ankarada akrep fosilli kehribar anahtarlık satan yer var mı 😅?
Neden akrep? 😄 Daha önce böyle hayvanlısıbı görmedim ama bir hafta önce galan gitmiştim. Takı satan yerlerde böyle çiçeklileri ondan sonra gemi çapası (sanırım böyle deniliyordu) Ve farklı desenlileri vardı 😄 Ama o kızlara gitap ediyor sana pek olmaz 😄
Başka böcek de olabilir 😄 ama akrepler daha karizmatik duruyorlar içinde 😄 Karanfil nerede bigimin bangdi 😨 orada olabilirmiş 😄 pasajlar varmış orada 😌
Onun işi var hep 😄 sürekli mesaiye kalıyor 😄 ödemeleri var garibimin 😄 bir de beni şuraya buraya götür diyemem ona 😄 kaybola maybola kendim giderim ama ondan istemem 😄
Harbi mi 😍 Sen önce çizimi yap 😒 Sonra bunu yap 😍 Yapamazsan da alıp gönder 😂 vereyim adres bilgilerimi istersen 😂 yarın doğum günüm 😄 doğum günü hediyesi diye al ama ben sana kurban bayramından sonra yazayım adres bilgilerini 😂 o zaman kargola 😂 ev nereden tutulacak belli değil tam 😂 ankaraya kargolatırım 😂 çizimi de gönderirsin 😇
Anahtarlarımı takacağım 😐 anahtarlık niyetine kullanacağım 😂 bu nasıl soru yaa 😄 soruya soruyla karşılık vermek Türk milletinin artık son vermesi gereken bir huyu 😄 son verelim şu işe 😄
En İyi Cevaplar