Bugün bu arabayı aldım ikinci el. 2008 model klimalı. 125 bin kilometrede ve benzinli. 4-5 litre benzin ⛽️ yakıyor. 2 kapılı ve 4 kişilik. Bir tarafı kazalı biraz ezik ve çizik var o yüzden uyguna aldım. Bu arabayla tecrübesi olan var mı? iyi midir?
Hiç yakmıyor denecek kadar az yakıyor aynı kasa her şeyi aynı olan peugeot 107 kullanıyorum. Bugün öyle kalabalıktı ki iki arabanın arasına dikine koydum akshdga İstanbul'da cok rahat her yere rahat.
onları sürmekte sıkıntı yok zaten motor kapasiteleri yüksek olduğu için gaza basmasan bile kendisi gidiyor araç. d ama benzinli ve 1.2 arabada bayıra geldin mi stop ettirme olasılıgın çok yüksek. d
Genç arabası ayrıca park sorunu yok.. Yakıt tüketimi ideal ve ezik çizik te o kadar kötü görünmüyor.. Tüp hiç takılmamışsa motor yürüyeni de iyi olur.. Hayırlı olsun..
Eski kafasın o zaman sende peder bey gibi. Otomatiğin rahatına alışınca düz vites aramıyor kimse. Belki çok az fazla yakıyor ama o rahata değiyor. Trafik yaparken sürekli dur-kalk yapmaktan ayağımız ağrıyor düz viteste birde. Otomatik viteste devir olayı, gaza ne kadar bastığına bağlı. Az basınca 2500 devirdede vites atıyor, arabadan arabaya göre değişir elbette.
otomatik vites olunca araba sürüyormuşum gibi olmuyor açıkcası tamam çok rahat olabilir. hem ben ona değil fiyatına bakıyorum hangisi uygun onu aldım aynı fiyata otomatik bulsam onu alırdım herhalde.
En İyi Cevaplar