Arkadaşlar çeyiz için hangisi sağlam ve kaliteli aklıma gelmeyen markalar da bulunmakta önerirseniz sevinirim :)
karaca porselen
kütahya porselen
Korkmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bence kütahya porseleni deneme..
porselen sektöründe bir firmada çalışıyorum onun kadar kalitesiz bir ürün yok sadece marka anlatabildim mi.
bonna markasını bir bak..
türkiyede tek..
kütahya porseleni kalite de solladı...
peki karaca nasıl sizce birde kemik tozu porselen nedir
Yumuşak veya kemik porseleni adını; harmanında % 50 - 65 oranlarında bulunan kemik tozu veya fosfattan almaktadır. ve sadece bu yumuşak porselendir diğer adı bu yüzden adlandırılmaktadır..
bence günümüzle alakalı hani günahı nedir dersen?
şimdi yediklerimizi araştırıcak olursak olayı din üzerinden yürütücek olursak , kim bilir daha ne çıkar yani bu konuda pek takılma açıkçası :)
bernardo da iyi marka karacadan.. bir araştır.. karaca da zaten Nafi güral kütahya porselenin sahibinin yine bir markası.
aynı şekilde güral da öyle..
kemik tozu neyden yapılıyor günahına pek karismiyorum acıkcası 😁😁😀
kuartz, potasyum nitrat, tuz, killi toprak, soda ve alçıdan oluşan bir eriyikten yapılmaktadır. Bu karışıma öğütüldükten sonra kireç ve tebeşir ve karbonatla oluyo ve sırrı yapılırken yine kuartz potas kalsiyum felan kullanılıyo :D
hayvan kemigi sandım
:D yok hayır dediğim porseleni bir araştır bonna porselen..
27 ülkeye satışı var bayağı bir yoğun aylık üretimi 2milyondan fazla firmanın..
aşırı satışları var bir bak istersen. :)
sen bonna damı çalısıyorsun :)
çalışıyodum ve sülalemin kızlarının çeyizini öyle de dizdim :D yurt dışındaki kuzenlerım olsun.. bir faydam oldu en azından ve memnunlar..
şu an askerlik felan uzman çavuşluk var meslek değişti anlıcağın. d
Hayır dır çeyize mi başladın buldun galiba birini 😀
seni ayarlicaktım 😂😂😂
"ne bileyim yoruma cevap atınca bende çeyiz almaya başladım"
Yaz özel den konuşalım nasip 😁
Bak ben mesaj atamıyorum sana 😁😁😁
yok sen mesaj atmamaya devam et 😀😀😀
O zaman nasıl olcak atamıyom ki
😊😊😊😊
Schafer favorim. Kalitesini bilmiyorum ama diğerlerinden daha uygun geliyor fiyatları, şu sıralar arastirmadayim. :D
karaca tencere, kahvalti, yemek, catal kaşık, fincam seti 1.997 tl 😁
korkmazın tencereleri kaliteli baya. her bütçeye göre var aslında sadece kalite arttıkća fiyat artıyor :)
Cevap
1Cevap
Kanka en çok duyduğum isim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar