Ücretsiz pomeranian boo sahiplendirilecektir. En çok hakeden kişi Sabrı ile belirlenecektir, detaylı bilgi için guvendiksana. com sitesine giderek öğrenebilirsiniz.
Merhaba Ben Habib, benim 2 kızım var biri 24 biri 10 yaşında. uzun süredir bir köpek istiyorlar ve sorumluluğunu alabilecekler. aynı zamanda hayvanlara karşı aşırı sempatikler. Ben onların köpeklerine bakabilecek ve sabırlı olacaklarına inanıyorum, bu yüzden bu köpeği almak istiyorum
Ikı tane evladım var bırı kız 11 yasında bırısı erkek 2 yasında hayvanları cok sewıyorlar anne baba olarak bızde sevıyoruz. cok tatlı bı kopek cınsı her yere goturule bılır bu yavru gıtımız her yere rahatlıkla goture bılırız cok tatı ya sewgıye bogarlar ben yavrularım bunları
istemiyorum. sitenizi tanıtmak için de hiç uygun bir yaklaşım olarak görmüyorum. hee son olarak da sitenizdeki french bulldog yavrular ırkı özellik taşımiyor bilginize.
Hayvanları çok seviyorum daha önce bir çok hayvan besledim hepsinide ömürlük aile oldum şuanda evimde bana can dostu olacak bir arkadaş istiyorum para verip almak istemiyorum o yüzden ücretsiz bir şekilde sahiplenmek istiyorum
Şımarık ve arkadaş canlısı Pomeranian cinsi, küçük olsalar da düzenli egzersize ihtiyaç duyarlar ve eğitimde de başarılı olurlar. Zekidirler, ancak bazen küçük olduklarını fark etmezler ve daha büyük köpeklere karşı agresif olabilirler.
Köpeklerin insanlardan daha sadık olduklarını hissedebiliyorum ve evimde bana bir arkadaş olsun istiyorum. Yalnız olmak zor en azından minik ve tatlı bir dost fena olmaz♥️
En İyi Cevaplar