Kırmızı mı beyaz mı? A5 alıcaz eşim 5 kapılı istiyor ben 2 kapılı. Bence 2 kapılılar daha güzel duruyor ama o 5 kapılıları daha havalı buluyor. Sizce?

5 kapılı Sportback modeli daha hoş duruyor araca verilen o eğim muazzam. 2 kapı spor modeli aksesuar anlamında oynama yapılmazsa çok kötü duruyor ve göz doldurmuyor. Fotoğraflarda attığınız 2 kapı A5 aksesuarlı, Sportback 5 kapı modeli fabrikasyondur bence göze hoş gelen Sportback modeli. Güle güle kullanın.
Görünüş olarak 2 kapı kullanıs ve tekrar satıs dusunulursa 5 kapı.. 2 kapılıyı satıyorum dersen sansın yuzde 5
İki kapılı olunca sıkıntı biri binip inecekken bir daha kalk otur işini sevmiyorum ben
Cevap
17Cevap
yarın iki kapılı aldım misafir götürüp getirirken arabada in bin yapacaksınız pişman olma sonradan satarken de sıkıntı iki kapılı
bunlar zengin işi 😂😂 millet deliye biz akılliya hasret kadık canı sıkılan saçma sapan yorum soru soruyoo 😠😠
tamam anladık zenginsiniz
allah dahada iyisini versin..
2 kapililar kullanisli olmuyo. inmesi binmesi ayri bir dert
5 kapılı nasıl oluyor? 4 kapılı değil mi?
4 kapılı ayrıca
5 kapılı tabiki 2 kapılılar rahat mı cidden
5 kapılı daha havalı ve güzel :)
5. kapı nerde :D bagaj mı oluyor 5. kapı
oha alınca bir tur attırsana
5. kapak nerede oluyor bagaj mi
Evet saçma ama öyle söyleniyor bu modellere 🤔
Peki iki kapılı nasıl oluyor ön koltuktan mi geçiliyor arkaya?
Onu öne yatırıp arkasından geçiyorsun kilolu insanlar ne yapıyor bilmiyorum zor biraz
Hm anladım. Bir akrabamız da vardı sürekli kafamı vuruyordum geçerken. Beş kapılı daha ideal her konuda.
Beyaz 5 kapı daha iyi
bence de 5 kapalı olan daha iyi görünüyor?
5 kapi her zaman avantaj.
5 kapı ya :D hep in bin olmasın :D
Bu sana bağrı ama ben tek kapı alırdım
Beyaz her zaman asildir.
2 kapili alin..
ya su 5 kapili alin diyen ruhu fakirleri bosver.
kocanla 2 kişi binin krallar gibi gezin.
audinizle sülaleyi piknige goturecek haliniz yok :D
5 kapılı
5 kapalı bence 😏
5 kapı
İki kapılisi tabiki
Ben 5 kapı alırım
5 kapili
5 kapı ve siyah
5 kapılı
5 kapı
İki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?