Çoğumuz aldanmış ya da aldatmışızdır. Kimisi yaşattığını yaşamış ve iki duruma da düşmüştür. Hal böyle olurken çiftimizin aldatan üyesinde değişimler başlar hediyemsi şeyler gün yüzüne çıkar selamsız sabahsız anlamsız. -Peki Aldatan insan neden hediyeler alma ihtiyacı hisseder neden hediye alır? #Aldatmak#Aldanmak#Bıyıklı
Alışveriş & Hediyeler konusunda 500 cevap paylaştı.
Ben başkasının bana yaptığını, yeni sevgilime yapmam. Çünkü belki yeni sevgilimle çok mutlu olabilirim ya da başlamadan mutluluğumu aldatarak bitirebilirim. Başkasının yaptığı suçun intikamını, bir başkasından alamam. Aldatanlar da kendilerini suçlu hissettiklerinden hediye falan alıyorlar demek ki.
İçini rahatlatmak için.. Vicdanıyla savaş başlamıştır.. Kadını biraz olsun mutlu etmek onu rahatlatır. hediye alır çiçek alır daha çok vakit geçirir. Eskiden kızdığı seylere karşı çıktığı şeylere izin verir. Yani kısaca iyi bir eş gibi davranır.. Kendimi tatmin eder.
öyle mi oluyormuş? bak sen şu işe 😒 sevgilim bana neden altın kolye aldı acaba kafamda deli sorular oluştu 😅
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgilim beni aldatirken ana doğum gunu duzenlemisti nerden baksan 600 700 lira para harcamis 1 hafta sonra beni son 5 aydir aldattigini ogrendim. Vicdan rahatlatiyolar galiba
Yaptığı kabahati örtmek için vicadnını rahatlatmak için ya da ilişki de maddi bir çıkar varsa örneğin para avcısı biri ile evli ise ona sus payı verir.
En İyi Cevaplar