Bendeki elektrik süpürgesi iyi çekmiyor, acaba elektrik süpürgesi önerileri alabilir miyim?

Hayırlı geceler, benim evim biraz büyükçe ve oldukça geniş bir teras var. Terasta saksı filan bol ve son olarak 2 kedi var. Bir de benim ve ev arkadaşımın saçları uzun. Kedim siyam kedisi tüyleri uzun değil o yüzden sıradan bir süpürge işimi görüyordu ama son bir kaç aydır bir Van kedisi misafir ediyorum ve bu kediciğin tüyleri sıradan bir kedi gibi. Tamam Ankara kedisi kadar uzun saç gibi değil ama kedi tüyü işte.

Durum böyle olunca benim Arnica bora süpürge yetersiz gelmeye başladı yani elektrik süpürgesi iyi çekmiyor. Ayrıca sulu bir süpürge olduğundan değiştirmek istiyordum.

Şimdi bana gereken süpürge; haftalık mevsimlik temizliklerde kullanmalık, toz, toprak saç, tüy demeden ne var ne yok çekecek bir makine. Biraz baktım 250 liraya da süpürge var 3500 liraya da var. Bütçe çok sınırlı sayılmaz hani sonuçta 1 defa alıp en az 7-8 sene kullanırım, o yüzden çok pahalı süpürgeleri bile taksit filan bir şekil alabilirim. O yüzden hani bildiğiniz kullandığınız, "bunu al işini görür uzun süre kullanırsın" dediğiniz, kedili evler için uygun süpürgeleri, hayvan tüylerini en iyi alan süpürge markalarını önerirseniz sevinirim.
Bendeki elektrik süpürgesi iyi çekmiyor, acaba elektrik süpürgesi önerileri alabilir miyim?